230
MEDAF8FC3AA489E48AF8E1616EB26962300

Välplanerad 5:a med solig uteplats mot grön innergård i Kanalstaden!Aspövägen 1 Östra Kanalstaden, ÅKERSBERGA

Östra Kanalstaden, ÅKERSBERGA

Aspövägen 1


PRIS (utgångspris)3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

101 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

3102 (31002 enligt ek. plan)

MÅNADSAVGIFT

5 630 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 995 000 kr Utgångspris

Välplanerad 5:a med solig uteplats mot grön innergård i Kanalstaden!

Fin och välplanerad fyrarumslägenhet (5:a enligt originalritningen) om hela 101 kvm med bra kök och öppna sällskapsytor med fantastiskt ljusflöde. Lägenheten erbjuder stort och trevligt vardagsrum i öppen planlösning med praktiskt kök, tre sovrum, två helkaklade badrum, varav ett med tvättavdelning, hall med plats för klädförvaring i stor skjutdörrsgarderob samt mysig uteplats under tak mot grön innergård i bästa solläge.

Föreningen har även en egen takterrass med fantastisk utsikt där man kan njuta av solnedgången för sociala tillställningar samt en gästlägenhet som går att boka för långväga gäster.

Här bor man med ett centralt läge, endast fem minuters promenad till Åkersberga centrum och Roslagsbanan som tar ca 35 min till Stockholm, Östra station. Fina promenadstråk längs Kanalen med populära restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Bilder

MEDAF8FC3AA489E48AF8E1616EB26962300
MEDF87278DDF81E4FDDA5206F0A96BD3F59
MED38194A8D70FA47C5A3F7721BD870FFB8
MED942E94245AC04C9B81D98DFB19C53B54
MED1709F44B709F45BFB448BE69BEBDB72A

Planritningar

Trevlig planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

101 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3102 (31002 enligt ek. plan)

VÅNING

1 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 630 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 995 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Mysig uteplats under tak med lugnt läge mot innergården med kvälls- och eftermiddagssol.

PARKERING

Boendeparkering går att köpa i området för 1 200 kr/år. Föreningen har 7 egna P-platser med separat kö.

Genomgående ljus och trevlig lägenhet med vita släta väggar och fin ekparkett. Bra planlösning med utspridda sovrum med kök och vardagsrum som mittpunkt.

Praktisk hall med plats för avhängning i stor skjutdörrsgarderob. Från hallen nås ett helkaklat duschrum med grått klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch, handfat med underskåp och spegel med belysning ovan samt wc.

Hallen öppnar upp sig mot sällskapsytorna med fint ljusflöde. Stort och trevlig vardagsrum med utgång till uteplatsen. Rummet kan även delas av till ytterligare ett sovrum. Köket har bra förvaring bakom vit stilren skåpsinredning och vitt kakel ovanför bänkytorna. Praktisk bardel mot vardagsrummet som inbjuder till social matlagning. Utrustningen består av dubbel kyl & frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin.

Rymlig matplats för 6-8 personer vid fönster och fransk balkong med morgonsol och utsikt över närliggande villaområde. Intill köket finns ett sovrum med fönster och stor skjutdörrsgarderob.

Intill vardagsrummet finns det stora sovrummet med fönster mot innergården och stor skjutdörrsgarderob.

En inre hall leder in till det tredje sovrummet med garderob för klädförvaring. Från den inre hallen nås ett stort helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel. Här finns badkar med glasvägg, tvättställ med lådor undertill och spegel med belysning ovan, wc samt en praktisk tvättavdelning med arbetsbänk och överskåp med tvättmaskin och torktumlare under.

Om området

Kanalstaden är ett mycket populärt område med dess läge längs Kanalen i början av Österskär/Tuna och närhet till Roslagsbanan och Åkersberga centrum där det finns ett brett utbud av butiker, restauranger, mataffärer och samhällsservice. Här bor man med närhet till naturen, havet och badplatser samtidigt som man enkelt tar sig till Stockholm via bra kommunikationer. Längs Åkers kanal finns mysiga gång- och cykelvägar samt restauranger och fikaplatser på bryggor längs kanalen där man kan njuta av förbipasserande båttrafik. På fem minuters promenad nås Restaurang Brödernas. Lugnt område med fina promenadvägar i Tuna och Österskärs villaområde.

KOMMUNIKATION

Fem minuters promenad till Roslagbanan, Åkersberga station, som tar ca 35 minuter till Stockholm, Östra station.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,0583 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,0583 %

Ekonomi

EL

7 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Kostnad för hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen. Föreningen har planer på att installera solceller och förhandla för ett gemensamt elavtal för hushållsströmmen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

820 646 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

81 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Vindsförråd som tillhör lägenheten. Föreningen har även en stor takterrass för sina medlemmar där man kan njuta av solnedgången över Åkers kanal. Det finns även en gästlägenhet som går att boka för långväga gäster. Cykelförråd på innergården.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Galeasen Kanalstaden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

63

OM FÖRENINGEN

Brf Galeasen bildades 2015 och består av totalt 63 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Östra kanalstaden är en helt ny stadsdel som förbinder centrala Åkersberga med vattnet.

I en bostadsrättsförening finns det gott om gemensamma utrymmen såsom trapphus, entréer och cykelrum. De gemensamma lokalerna är en värdefull tillgång och tillhör alla boende i fastigheten och alla har lika stor rätt att vistas där.

2 st förråd för cyklar finns på gården. Utöver dessa förråd är de egna vindsförråden dimensionerade för egen cykelförvaring. Miljörum för källsortering finns på entréplanet med entré mot gården, beläget mellan gårdsentrén till trapphus 4 och Storövägen. Matavfall och restavfall sorteras och slängs i underjordiska sopkassuner som är placerade på gården mot Storövägen.

Varje bostad har ett eget förråd på vindsvåningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har en stor takterass med sittgrupper och slående utsikt samt en gästlägenhet som går att boka.

PARKERING

Sju parkeringsplatser tillhörande föreningen finns på gården och för dessa tecknas separata parkeringsavtal med de boende som bokat platserna. Övrig parkering ansöker du om till kommunen och för att få tillstånd för parkering behöver du vara folkbokförd i Österåkers kommun inom boendeparkeringsområdet. Du ska stå som ägare av fordonet i centrala bilregistret och ha behörighet för att köra fordonet som du söker boendeparkering för. Boendeparkering hyr du 3, 6 eller 12 månader i taget.

Läs mer om boendeparkering i Östra Kanalstaden och hur du ansöker om detta på kommunens hemsida. http://www.osteraker.se/boendemiljo/trafikochgator/parkering.4.71fcf4251429dfd2f5c45c.html

Karta

Österåker Östra Kanalstaden

Aspövägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg