KarriärOm oss
230
MED820B0B6E43844CDDA6E9C6B9B0F62F1B

Perfekt disponering och uthyrningsmöjligheter!Anna Steckséns Gata 15, 6 tr Vasastan Hagastaden, Stockholm

Budgivning
Budgivning pågår

Vasastan Hagastaden, Stockholm

Anna Steckséns Gata 15, 6 tr


Högsta bud: 4 050 000 kr
Utgångspris: 4 400 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

4:1603

MÅNADSAVGIFT

2 526 kr

BYGGÅR

2022-23

PRIS

4 400 000 kr Utgångspris

Perfekt disponering och uthyrningsmöjligheter!

Arkitektritad och nyproducerad (2022) hörnbostad belägen i populära Brf Kvartetten 2 med möjlighet att hyra ut bostadsrätten, oberoende av styrelsens godkännande.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, äger marken och har låga avgifter, lyxiga materialval samt hög bekvämlighet. För parkering finns nedfart till Stockholm Stads garage beläget under innergården och tunnelbanans gula linje planeras inom ca 100 meter från byggnaden. Nya Norra Stationsparken anläggs direkt utanför porten och breder sedan vidare ut sig genom hela Hagastaden.

Bilder

MED820B0B6E43844CDDA6E9C6B9B0F62F1B
MED9601D871DD244BF7A7470D62FEAC10ED
MED6D983CF1922C4C3283BCFA5EA552AB3F
MED84D362A47C58498FA7DDC8E982B5006D
MED41CAEBC4B5A04546BC85DF2678D16BE6

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

41 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4:1603

VÅNING

6 av 13, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 526 kr

BYGGÅR

2022-23

PRIS

4 400 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Lägenheten är stilfullt designad med påkostade materialval i kök och badrum och erbjuder hela åtta fönster som löper från golv till tak, varav en med franska balkong. Synnerligen utmärkt disponering med förvaring i hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där gott om utrymme för soffgrupp och matplats fins. Perfekt sovrumsdel om ca 8 kvm som även inrymmer inbyggda garderober.

Bostaden har vitmålade väggar, gråpigmenterat ekgolv och köksmöbler från Vedum i sandbeige kulör med en rostfri bänkskiva med integrerad diskho. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Vitvaror från Siemens; induktionshäll, ung, mikro, diskmaskin, kyl/frys samt kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) i badrum. Ytterdörren är en säkerhetsdörr i stål. Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme samt elvärme i badrum.

Om området

Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken.

KOMMUNIKATION

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

NÄRSERVICE

Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer Norra Stationsgatan snabbt att utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,739 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,9518 %

ÖVRIGT

Uthyrning:
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten (se mer information under "viktiga dokumnet och länkar"). Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av exempelvis Air BnB.

Gemensamma utrymmen:
Förråd finns till varje bostad, ca 1 kvm.
Postboxar, barnvagnsrum/rullstolsrum finns i anslutning till lobbyn.
Sopsugsnedkast finns på gården.
Yta för uteplats på gården samt gemensam takterrass.
Miljörum nås från gata.

Driftskostnader per år:
Årsavgift grund 30 309 kr inkl värme och kallvatten (2 526 kr/månad).
Årsavgift hushållsel (beräknad) 3 622 kr. Debiteras efter faktisk förbrukning.
Årsavgift tappvarmvatten (beräknad) 1 815 kr. Debiteras efter faktisk förbrukning.
Årsavgift bredband/TV 2 280 kr.

Besök gärna projektsidan https://wallinbostad.se/projekt/kvartetten-2-alten-och-basen/ för mer information eller kontakta mäklaren direkt.

På uppdrag av Byggnadsfirman Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Kvartetten 1 var en av finalisterna i den prestigefyllda tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2022. Juryn utgår från byggnadernas arkitektur, hållbarhet, innovation och betydelse för Stockholm. Juryns motivering:

"Ett exempel på vår tids stad och dess framväxt med nya uttryck för bostadsarkitektur. Byggnaderna kännetecknas av kvalitet, rytm, fasader med fina detaljer och tilltalande proportioner. Plåt är ett udda materialval för bostäder men plåtens ton knyter väl an till Stockholms färgpalett. En arkitektur som uppstått utifrån förutsättningar som kommer av byggandet över en tunnel."

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanans gula linje är under byggnation och området kommer att inrymma ca 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder. Från Odenplan tunnelbanestation går gula linjen vidare på samma spår som gröna linjen ut till Söderort. Station Hagastaden får totalt fyra entréer. Nordliga entréer blir på Hagaplan, i Karolinska universitetssjukhusets entré och vid Karolinska Institutet. Sydlig entré planeras vid Torsplan. I hjärtat av Hagastaden anläggs med byggstart 2021 en avlång timglasformad park. Parken löper genom norra innerstaden från Torsplan och Hagaplan i väster till Norrtull i öster.

Läs gärna mer på följande sidor:
www.hagastaden.se
Tunnelbana: www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-stationer
Norra stationsparken: www.norrastationsgatan.se/nyheter/vara-gronomraden
Parkeringshus i Hagastaden: www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

913 336 kr Beräkning gjord på planerade upptagna lån ur ekonomisk plan.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadsfastighet

BYGGNADSÅR

2022-23

VENTILATION

FTX-system

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Brf Kvartetten 2 i Hagastaden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

135

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

5

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

TV OCH BREDBAND

TV och bredband levereras via Tele2 (fd ComHem)

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Förråd finns till varje bostad, ca 1 kvm.
Postboxar, barnvagnsrum/rullstolsrum finns i anslutning till lobbyn.
Sopsugsnedkast finns på gården.
Yta för uteplats på gården samt gemensam takterrass.
Miljörum nås från gata.

PARKERING

Under Norra Stationsparken har Stockholms Stad uppfört ett garage om ca 1000 platser. För att hyra plats, besök Stockholm Parkerings hemsida: https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/

Karta

Stockholm Vasastan Hagastaden

Anna Steckséns Gata 15, 6 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg