KarriärOm oss

Louise Pedersen

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Louise Pedersen

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Vi är supernöjda med Louise. Hon visade ett stort engagemang och lyckades uppnå ett högt slutpris. God människokännare och kunnig inom sitt område. "
Markus H2 veckor
Verifierad kund
"Louise levde upp till, och överträffade, alla våra förväntningar. Kunnig, lyhörd och engagerad genom hela processen. Supernöjda!"
Kajsa K2 veckor
Verifierad kund
"Louise var professionell och kunnig. Jag upplevde henne också som omtänksam och mycket vänlig. Hon var lätt att nå och hade tydlig kommunikation. "
Ulrika O2 veckor
Verifierad kund
"Har verkligen uppskattat Louise driv och engagemang genom hela processen och är jättetacksam för det arbete hon lagt ner i att göra detta till en lyckad affär."
Josefine H6 veckor
Verifierad kund
"Snabb, rapp koncis.Informativ. Tittade på lägenheten på förmiddagen och skrev kontrakt vid middagstid. "
Lennart E6 veckor
Verifierad kund
"Louise har skött försäljning av min lägenhet på distans då jag befann mig på en annan ort. Att göra en försäljning på distans har varit stressande och med hjälp av Louise har jag känt mig trygg och upplevt att situationen har varit under kontroll. Jag har upplevt att Louise alltid har varit professionell och gett mig relevant information gällande dagens bostadsmarknad, och hon har varit tillgänglig vid frågor och funderingar, Jag har varit väldigt nöjd med Louise och rekommenderar henne starkt. "
Mahsa G6 veckor
Verifierad kund
"Alla förväntningar på Louise har svarat på våra förväntningar Lätt att få tag på, alltid possetivi och lätt att förstå vad som händer i processen. Upplevs väldigt seriös och Kunming. Rekommenderar henne till alla som vill få en bra o duktig mäklsre"
Elin T7 veckor
Verifierad kund
"Louise har varit så bra hela vägen genom försäljningen. Proffsig, trevlig och snabb. Kan rekommendera till 100%. "
Frida S8 veckor
Verifierad kund
"Jag och min sambo köpte en lägenhet genom Louise. Vi har fått ett mycket bra bemötande och är väldigt nöjda med hela processen. Bra kommunikation och snabb återkoppling vilket uppskattas mycket som köpare. Rekommenderar varmt Louise och vi behåller gärna kontakten."
Chama M8 veckor
Verifierad kund
"Louise har skött vår försäljning kanon och vi har kännt oss trygga från start till mål att vår försäljning kommer att gå så bra som det bara går. Louise har alltid varit tillgänlig vid frågor och funderingar, och löpande uppdaterat oss med relevent information och i lagom utsträckning. Inte för mycket och inte för lite. Louise har visat hög kompetens genom processens alla delar såsom att ta fram prospekt och texter, visningarna och sist men inte minst budgivningen. Vi är jättenöjda med allt inklusive slutspriset. Vi är alltså supernöjda med Louise och kan verkligen rekommendera henne. "
Tomas S8 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, inlyssnande och driven! Kan varmt rekommendera!"
Johannes J9 veckor
Verifierad kund
"Hej. Hade för egen del ingen direkt kontakt, eftersom den andra delägaren skötte detta. Men hölls informerad på ett bra sätt om det som hände. "
Germund P15 veckor
Verifierad kund
"Superbra från första visning till påskrivet kontrakt."
OSCAR T17 veckor
Verifierad kund
"Så trevlig och proffsig! Återkopplade snabbt och höll en hela tiden i loopen!"
Emma W17 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bra, trygg, rekommenderas varmt!"
Victor F18 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig och trevlig! Skötte allt med bravur!"
Emil D19 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och sålde min lägenhet!"
Eva W19 veckor
Verifierad kund
"Jag och min sambo köpte en lägenhet genom Louise. Hon var mycket hjälpsam och gav ett kompetent intryck. Vi fick ett mycket bra bemötande, kan varmt rekommendera henne! "
Markus L20 veckor
Verifierad kund
"Louise gav alltid ett bra bemötande, visade stor uthållighet och arbetade hårt för att hantera den förändrade marknaden. Det lönade sig då hon fick ihop allting tillslut. "
Niklas M20 veckor
Verifierad kund
"Lugn, kunnig, realistisk och metodisk. Bra kommunikation och återkoppling genom hela processen."
Jonas H24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att överträffa förväntningar och bidra till en lyckad affär med nöjda säljare och köpare är grunden till mitt arbete som fastighetsmäklare, och därav även mitt största fokus. En genuinitet, ett starkt engagemang och en positivitet är det du kommer möta när du träffar mig i min roll som fastighetsmäklare. Framgång för mig är att alla parter berörda av mitt arbete ska vara mer än nöjda, varav varje affär jag genomför ska vara en framgångsrik sådan. Detta betyder att alla inblandade känner att det bästa möjliga resultatet uppnås, och att jag inte slutar mitt arbete förrän vi är där. Med en stark tillgänglighet och ett enormt driv finns jag vid din sida från ett inlett samarbete, oavsett om detta är i form av en kostnadsfri värdering eller en försäljning, och framåt - då min filosofi handlar om en långsiktig, genuin relation. Efter att ha spenderat alla mina år i Dalarna fanns en längtan efter något nytt, större och spännande. Efter ett år över atlanten kändes flera års längtan efter att arbeta som mäklare som en självklarhet, och likaså Stockholm. Med fokus på värme och glädje i känslan kring såväl kontoret som området, landade jag 2019 helt rätt - hemma på HusmanHagberg Södermalm/Gamla stan. Här ges en härlig kombination av storstadspuls intill Nytorget och Mariatorget, och lummiga miljöer med mysiga promenadstråk kring Hornstull, Mariaberget, Långholmen och Reimersholme. Därav, om du är sugen på att sälja, köpa eller endast inleda en dialog angående bostäder kring Södermalm eller Gamla stan så har du hamnat helt rätt. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

070-407 73 04

louise.pedersen@husmanhagberg.se

Boka tid med Louise direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg