Louise Pedersen

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Louise Pedersen

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Proffsig, snabb, lyhörd och ambitiös "
Olof T2 dagar
Verifierad kund
"Supertrevligt bemötande och hjälpsam! "
Clara L3 dagar
Verifierad kund
"Louise hjälpte mig vid försäljningen av min bostad och överträffade alla förväntningar. Hela processen har skötts väldigt proffsigt och jag har hela tiden känt mig väl informerad och trygg. Rekommenderar Louise till alla! "
Amanda Å3 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra och professionellt bemötande.med snabba och tydliga svar på frågor både via sms och telefon. Engagerad och tillgänglig genom hela processen."
Jane H4 dagar
Verifierad kund
"Bra kundregister, bra och proffesionellt bemötande, snabb, effektiv och ambitiös med lokal kännedom. "
Petra B5 dagar
Verifierad kund
"Allt flöt på precis så bra som man kan önska trots en svårbedömd och trög marknad. Det blev en snabb affär och ett pris som jag tror att båda parter var nöjda med."
Anders L1 veckor
Verifierad kund
"Mycket duktig! Tydlig kommunikation och positiv inställning. Lyckades bra försäljningen trots svår marknad "
Edith S4 veckor
Verifierad kund
"Oerhört lyhörd och hjälpsam, snabb återkoppling och proffsigt bemötande. "
Alexandra E4 veckor
Verifierad kund
"Vänligen trevlig och korrekt. "
Anna N4 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och proffesionellt bemötande vid lägenhetsvisningen, vilket fortsatte genom hela processen via budgivning fram till kontraktsskrivning. Sammantaget en mycket positiv mäklarkontakt som köpare."
Thomas L4 veckor
Verifierad kund
"Louise var otroligt trevlig och proffsig genom hela processen. Som förstagångsköpare kände jag mig trygg då hon var så tydlig och pedagogisk. Louise känns genuin och jag rekommenderar henne starkt!"
Lovisa L12 veckor
Verifierad kund
"Professionell, tillmötesgående och kommunikativ. Rekommenderar Louise till dig som ska sälja!"
Ana V13 veckor
Verifierad kund
"Jag har alltid blivit väl bemött från första start till avslut👍"
Andres N13 veckor
Verifierad kund
"Superbra kommunikation, effektiv och väldigt trevlig! Vi kunde inte vara mer nöjda :)"
Astrid W13 veckor
Verifierad kund
"Har blivit professionellt och trevlig bemötta. Snabb återkoppling även under helg/kvällstid. Mkt bra genomgång vid köpekontraktstillfället och välvilligt inställd till att visa oss lägenheten en extra gång."
Martin J14 veckor
Verifierad kund
"Louise var min mäklare på en lägenhet jag köpte, och hon gjorde en kanonintryck från sekund ett. Hon kunde svara på mina frågor om lägenheten och föreningen, lät mig ta min tid och känna in lägenheten utan någon stress, och det hon inte hade svaret på letade hon upp snabbt och återkopplade. När man köper en bostad, och pratar med mäklare, så är det enkelt att känna sig nervös eftersom det är stora pengar det handlar om. Och vissa mäklare, för att vara helt rak, kan ge ett intryck av att dom inte riktigt är på köparnas sida. Så kände jag inte alls med Louise. Jag tyckte att hon bemötte mig med respekt, och fick mig att känna mig trygg i mitt köp. Tack!"
Mikael E15 veckor
Verifierad kund
"Jag valde att sälja min lägenhet tillsammans med Louise, hon är kommunikativ, påläst och gör alltid det lilla extra. Dessutom väldigt trevlig. Jag rekommenderar henne varmt!"
Sandra D15 veckor
Verifierad kund
"Fint och professionellt bemötande, känns tryggt med Louise i processen som är tillgänglig och svarar på alla frågor och går igenom allt tydligt."
Frida G17 veckor
Verifierad kund
"En smidig och bra process. Louise var väldigt professionell och förtroende ingivande. "
Tekla W17 veckor
Verifierad kund
"Louise är supertrevlig och kompetent och löste bostadsaffären supersmidigt! "
Anna-Karin P17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att överträffa förväntningar och bidra till en lyckad affär med nöjda säljare och köpare är grunden till mitt arbete som fastighetsmäklare, och därav även mitt största fokus. En genuinitet, ett starkt engagemang och en positivitet är det du kommer möta när du träffar mig i min roll som fastighetsmäklare. Framgång för mig är att alla parter berörda av mitt arbete ska vara mer än nöjda, varav varje affär jag genomför ska vara en framgångsrik sådan. Detta betyder att alla inblandade känner att det bästa möjliga resultatet uppnås, och att jag inte slutar mitt arbete förrän vi är där. Med en stark tillgänglighet och ett enormt driv finns jag vid din sida från ett inlett samarbete, oavsett om detta är i form av en kostnadsfri värdering eller en försäljning, och framåt - då min filosofi handlar om en långsiktig, genuin relation. Efter att ha spenderat alla mina år i Dalarna fanns en längtan efter något nytt, större och spännande. Efter ett år över atlanten kändes flera års längtan efter att arbeta som mäklare som en självklarhet, och likaså Stockholm. Med fokus på värme och glädje i känslan kring såväl kontoret som området, landade jag 2019 helt rätt - hemma på HusmanHagberg Södermalm/Gamla stan. Här ges en härlig kombination av storstadspuls intill Nytorget och Mariatorget, och lummiga miljöer med mysiga promenadstråk kring Hornstull, Mariaberget, Långholmen och Reimersholme. Därav, om du är sugen på att sälja, köpa eller endast inleda en dialog angående bostäder kring Södermalm eller Gamla stan så har du hamnat helt rätt. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

070-407 73 04

louise.pedersen@husmanhagberg.se

Boka tid med Louise direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg