Andreas Gerdin

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Andreas Gerdin

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Jag är mycket nöjd med Andreas Gerdin! Han var inlyssnande, tydlig och kunnig och fick mig att känna mig lugn inför mitt första lägenhetsköp! Kan varmt rekommendera honom! "
Madeleine N6 veckor
Verifierad kund
"Tydlig i sin kommunikation, hjälpsam att ta fram fakta när vi frågade. Professionell person, vi uppskattade hans utmärkta service till oss som köpare när vi framförde önskemål samtidigt som han tydligt förmedlade och betonade säljarens intresse. "
Björn O6 veckor
Verifierad kund
"Andreas är trevlig, pålitlig och uppriktig. Allt har fungerat smärtfritt."
Magnus O11 veckor
Verifierad kund
"Metodisk och trygg, flexibel och lösningsorienterad. Trevlig utan att vara påklistrad. Kan verkligen rekommendera Andreas. "
Marcus T12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lyhörd mäklare som anstränger sig."
Kristin T12 veckor
Verifierad kund
"Andreas Gerdin har varit en mycket skicklig och pålitlig mäklare under försäljningen av vår lägenhet. Tydlig information, väl planerat arbete, transparent i processen och ett mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Anderas Gerdin som mäklare. Mvh, Judit Ek"
Judit E13 veckor
Verifierad kund
"Andreas är lugn, metodisk och pålitlig. Han lyssnade till våra önskemål och gav bra råd och vägledning genom hela processen. Hans utåtriktade, vänliga och trevliga sätt känns bra att bli bemött med, tror också många köpare uppskattade honom och det känns bra att veta att han kommer göra jobbet ordentligt. Bra kommunikation och svarar snabbt när det gäller. Toppen helt enkelt!"
Alma E13 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och beredvillig. Men jobbig budgivning som pågick i tio dagar med bara mig och en annan budgivare.. frustrerande. Men det kan man inte skylla mäklaren för. "
Angelica L13 veckor
Verifierad kund
"Tydlig med läget på bostadsmarknaden, lyhörd för våra önskemål. Trevlig och tillmötesgående, kan rekommendera Andreas till andra som söker mäklare."
Angelica A13 veckor
Verifierad kund
"Har mött många mäklare (och har även i familjen) men Andreas har utan tvekan varit den bästa jag mött. Han trippar inte runt i glänsande kostymer och spelar allan - utan är ödmjuk, folklig, målinriktad och extremt seriös. Han satte rätt förväntningar inför och har varit behjälplig i över ett år och hjälpt till att bolla kring köp. Träffade tre mäklare inför valet, och tog egentligen in Andreas som en referenspunkt eftersom de två andra var bekanta sedan tidigare. Att sälja lägenheten hade inte kunnat gå smidigare. Kan inte komma på någon förbättringspunkt för Andreas men hör gärna av dig om du vill ha för Mäklarbranschen i stort - för det är få som är särskilt bra på sitt jobb."
Henrik S15 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och engagerat bemötande på alla plan!"
Tove F22 veckor
Verifierad kund
"Allt gick till på bästa sätt. Vi är nöjda."
Malin N22 veckor
Verifierad kund
"En person som med avspänd attityd framställer realistiskt mål som han sen uppfyller. Väldigt trovärdig!"
Svante B23 veckor
Verifierad kund
"Andreas var professionell och hjälpsam genom hela processen och gav ett väldigt gott bemötande. "
William F35 veckor
Verifierad kund
"Om man skall sälja sin bostad och känna en trygghet i det så kan jag verkligen rekommendera Andreas Gerdin för det uppdraget, Andreas är otroligt professionell och engagerad, han lyssnar och stöttar när man har frågor och funderingar samt är så service inriktad, vi kände verkligen att vi träffat rätt när vi möte Andreas och som hjälpte oss med vår bostads försäljning och som vi blev super nöjda med. Stort tack Andreas för all hjälp med vår försäljning."
Per M35 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och bygger förtroende. Snabb på att svara och hålla oss informerade under hela processen. Håller vad han lovar."
Daniel L36 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, snabb respons, strategisk, bra bemötande"
Solveig H42 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött av mäklaren med öppenhet och vänlighet. Mina förväntningar var att han skulle vara hjälpsam och informativ och han levde upp till dem. Han var mycket professionell och förklarade allting så tydligt som möjligt. Jag kände att han gjorde allt för att hjälpa oss med vår försäljning."
Maximillian K42 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som var lätt att ha att göra med "
Charlotte L45 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig! Väldigt trygg och bra på att förklara om det är något man inte förstår. Inte ett uns av dumförklaring utan bara snäll och tydlig. Supernöjd"
Klara B45 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Det är en stor ära för mig att arbeta som Fastighetsmäklare och jag fullkomligt älskar det. Det är en självklarhet att ni genom hela processen skall känna er trygga och bekväma med mig som er mäklare. Genom ett metodiskt och förtroendeingivande arbetssätt kommer jag alltid arbeta för att överträffa era förväntningar. Varje uppdrag kommer att hanteras som om det vore min egen bostad och varje försäljning är unik. Jag kommer ursprungligen från Värmland, men via en avstickare till Göteborg har jag sedan några år tillbaka varit bosatt i Stockholm. Södermalm har för mig sedan första dagen känts som hemma tack vare dess fantastiska charm. Här erbjuds storstadspuls, men också ett magiskt lugn från lummiga parker och vackra promenadvägar längst vattnet, från Nytorget och Skanstull till Mariatorget och Hornstull. Jag är här för att hjälpa till, oavsett om det gäller en fri värdering eller en försäljning av er bostadsrätt. Ni är varmt välkomna att kontakta mig - tillsammans skapar vi en framgångsrik försäljning!

Mina försäljningar

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

070-558 7932

andreas.gerdin@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg