KarriärOm oss

Andreas Gerdin

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Andreas Gerdin

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Lyhörd, snabb respons, strategisk, bra bemötande"
Solveig H6 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött av mäklaren med öppenhet och vänlighet. Mina förväntningar var att han skulle vara hjälpsam och informativ och han levde upp till dem. Han var mycket professionell och förklarade allting så tydligt som möjligt. Jag kände att han gjorde allt för att hjälpa oss med vår försäljning."
Maximillian K6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som var lätt att ha att göra med "
Charlotte L9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig! Väldigt trygg och bra på att förklara om det är något man inte förstår. Inte ett uns av dumförklaring utan bara snäll och tydlig. Supernöjd"
Klara B9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare och allt fungerade bra! "
Hedda L9 veckor
Verifierad kund
"Andreas Gerdin har i alla steg bemött oss professionellt, charmant, kunnigt, insiktsfullt, erfaret, med råd och dåd och sömlöst rott affären i hamn. Jag kan nästan inte med ord beskriva hur nöjda vi är med Andreas även nu denna andra gång vi har haft nöjet att få göra affärer tillsammans och ha honom som vår intermedière. Först när vi köpte och nu när vi säljer. Jag skulle inte bli förvånad om vi ser honom i spetsen för en egen firma någon gång. Så Husman håll fast i denna pärla så länge ni kan."
Åsa E9 veckor
Verifierad kund
"Jag valde Andreas för att han var någon som jag själv skulle vilja möta på en visning. Han är professionell och välinformerad men ändå skämtsam och omtänksam. Köparen utryckte också hens positiva bemötande av Andreas. Andreas är också väldigt transparent och lovar inga mirakel vilket var en frisk fläkt. Kommer definitivt använda Andreas vid nästa flytt! "
Tova L15 veckor
Verifierad kund
"Positivt och med glatt humör. Det han inte visste tog han reda på. Saknade ett prospekt men förstår att tiden var för knapp."
Birgitta A15 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Hjälpsam. Tålmodig. Positiv. "
Cornelia Ö18 veckor
Verifierad kund
"Första intrycket gav oss förtroende för Andreas. Vi hade inga större förväntningar, då vi var osäkra på hur marknaden låg. Men Andreas gav oss en klar bild och fick oss att känna oss trygga i att ha vår lgh i hans händer. Han var ett bra bollplank vid eventuella frågor och funderingar, vilket gjorde att både försäljningen och vägen dit kändes bra."
Joakim G20 veckor
Verifierad kund
"Lugn, metodisk och en riktig kämpe som hjälpte oss mitt under kanske den tuffaste marknadssituationen med en försäljning. Rek och använder gärna Andreas igen!"
Dahuang G20 veckor
Verifierad kund
"My department can not be sold by a previous maklare during 4 month time. He is very professional. He combined his sales SOP with flexibility, which made a successful sale of my apartment. "
Zhenyi X21 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och professionell! "
Maggie U21 veckor
Verifierad kund
"Andreas var genomgående fokuserad och lugn, vilket tillförde trygghet under hela försäljningsprocessen. Trots en mycket avvaktande bostadsmarknaden sydde han ihop affären på kort tid. Han är mycket sympatisk som person och alltid supersnabb att återkoppla, oavsett om vi var i ett tidigt eller sent skede av vår försäljning."
Johanna V21 veckor
Verifierad kund
"Genomgående professionell, tillgänglig och stöttande vid köpet av vår första bostad. Andreas tar sin uppgift på största allvar och arbetar för att alla parter ska vara så nöjda som möjligt. Tack för all hjälp!"
Mattias L21 veckor
Verifierad kund
"Andreas var trevlig, trovärdig och tillgänglig för frågor och funderingar under hela vår köpprocess. Engagerad och proffsig på alla sätt."
Sofia F22 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och kompetent. Bra upplevelse. "
Philippe F22 veckor
Verifierad kund
"Oerhört trevlig och lättsam att prata med, väldigt tillgänglig också. Helt enkelt precis vad man önskar i en mäklare! Rekommenderar honom starkt. "
Mathilda A25 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Andreas Gerdin på HH Södermalm. Extremt professionell med ett lugnt och tydligt tillvägagångssätt och en trygghet för både oss som säljare och köpare. Konstant anträffbar, transparent i sin kommunikation och med en tydlig strategi från start till mål. "
Martin W25 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och såg även oss som köpare på ett positivt sätt. Bra bemötande och ställde upp när vi ville ha en omvisning. En mäklare som vi varmt kan rekommendera till säljare. "
Angelica A25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Det är en stor ära för mig att arbeta som Fastighetsmäklare och jag fullkomligt älskar det. Det är en självklarhet att ni genom hela processen skall känna er trygga och bekväma med mig som er mäklare. Genom ett metodiskt och förtroendeingivande arbetssätt kommer jag alltid arbeta för att överträffa era förväntningar. Varje uppdrag kommer att hanteras som om det vore min egen bostad och varje försäljning är unik. Jag kommer ursprungligen från Värmland, men via en avstickare till Göteborg har jag sedan några år tillbaka varit bosatt i Stockholm. Södermalm har för mig sedan första dagen känts som hemma tack vare dess fantastiska charm. Här erbjuds storstadspuls, men också ett magiskt lugn från lummiga parker och vackra promenadvägar längst vattnet, från Nytorget och Skanstull till Mariatorget och Hornstull. Jag är här för att hjälpa till, oavsett om det gäller en fri värdering eller en försäljning av er bostadsrätt. Ni är varmt välkomna att kontakta mig - tillsammans skapar vi en framgångsrik försäljning!

Mina försäljningar

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

070-558 7932

andreas.gerdin@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg