Josefin Nilsson

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Josefin Nilsson

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, kunnig, påläst och hjälpsam."
Karl Håkan L1 dagar
Verifierad kund
"Josefin har varit en stor hjälp och med ett väldigt bra bemötande genom hela affären."
Mikael G5 veckor
Verifierad kund
"En trevlig och kunnig mäklare som kändes trygg.Kan verkligen rekomendera henne"
Kerstin A9 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och effektiv mäklare. Jättenöjd med allt från styling av bostaden till visningar och försäljning. Lätt att kommunicera med och snabba svar. "
Maria H21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående o lyhörd , än det kändes hopplöst ett tag så var Josefin väldigt positiv o peppande , rekommendera med varm hand Josefin o husman Hagberg mvh Mona Asplund "
Mona A22 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och bra med tider. Fick all information till kunden så vi kunde ta ett snabbt och väl- igenom tänkt beslut."
Fredrik O22 veckor
Verifierad kund
"Ett supertrevligt bemötande. Josefin är proffsig och det känns riktigt tryggt för oss. "
Janeth L29 veckor
Verifierad kund
"Det var en jobbigt situation vi befann oss i när vi kontaktade Josefin och hon skötte det exceptionellt. Proffsigt bemötande, inga oklarheter. Levde upp till alla förväntningar om våra planer kring hur vi ville försäljningen skulle gå till väga. Bollade ideer längs vägen och allt fungerade hur bra som helst. Kan rekommendera Josefin till alla. 5/5 "
Philip N29 veckor
Verifierad kund
"Professionell och trevlig, som på ett bra sätt guidade mig igenom alla steg i försäljningen."
Andreas K36 veckor
Verifierad kund
"Första mötet med Josefin var mycket bra. Fick stort förtroende för henne. Min förväntning var att mäklaren skulle göra sitt bästa för få huset sålt, och hjälp med all ”pappers arbete”. Det blev över förväntan otrolig bra. Hjälpsam med alla frågor, och förklarade allt på ett bra förståligt sätt. Svarade på våra frågor även på icke kontorstid "
Lars Erik H39 veckor
Verifierad kund
"Vi hade tidigare Josefin hos oss för en muntlig värdering men var inte riktigt redo då utan bad henne att återkomma när det kom in ett objekt som vi kanske var intresserade av. Josefin ringde till oss och berättade att nu kommer det in ett objekt kör gärna förbi och titta vad ni tycker. Vi fastnade för det nya objektet och bad om förhandsvisning. Sedan gick det fort. Vi önskade det nya objektet och Josefin ordnade fotografering av vår bostad snabbt och mycket bra bilder togs. Josefin planerade in visning snabbt i närtid efter att bostaden kommit ut på Hemnet. Vi har kunnat ringa/maila till Josefin både i tid och otid och hon har alltid svarat eller återkommit inom snar tid. Hon är så förstående, hjälpsam och peppande. Lyssnar in och tar det lugnt och metodiskt. Helt enkelt mycket förstående. Det är ju inte varje dag man gör sådan här affär. Vi har ett mycket stort förtroende för Josefin som person och även i sin yrkesroll. Kommer varmt kunna rekommendera Josefin och hennes kollegor på HusmanHagberg. Så nöjd."
Ingrid Birgitta H39 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och bra kunskap. Rekommenderas. "
Malin G40 veckor
Verifierad kund
"Inte påtryckande, istället tydlig och trovärdig. Lugn och hjälpsam. "
Gunilla L49 veckor
Verifierad kund
"Hon var glad och positiv. Påläst om lägenheten. Proffsigt utfört arbete vid kontraktsskrivningen. Personlig - som att man kände henne privat. "
Jeanette P51 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande för både oss i rollen som köpare och därefter som säljare. En trygg coach genom hela processen, alltid med snabb och tydlig återkoppling. "
Carl Ulf Henrik O54 veckor
Verifierad kund
"Helhets intryck. Mycket och väl påläst. "
Thomas K54 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit bra bemötta. Har alltid ringt upp eller mailat när vi försökt få fatt i henne. Trevlig sätt och bemötande"
Madleine K64 veckor
Verifierad kund
"Josefine är definitivt den bästa mäklaren jag haft att göra med!!väldigt bra bemötande,väldigt hjälpsam med allt!!"
Niklas M67 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, engagerad, professionell."
Peter K68 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande"
Krister B69 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har turen att ha ett av de roligaste jobben man kan tänka sig! Jag beskrivs ofta som en positiv, målmedveten och engagerad fastighetsmäklare som ser möjligheten i varje affär. Jag har ett stort intresse för bostäder och för alla spännande möten med nya människor, något som alltid legat mig varmt om hjärtat. Människor i min närhet ser mig som driftig handlingskraftig med ett stort sinne för humor! Mina kunders önskemål och trygghet är viktigt för mig. Min vilja och ambition är att alltid ta fram den optimala lösningen och att aldrig tumma på kvalitén eller lämna något åt slumpen. Jag sätter höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig som kund i fokus och drivs av att överträffa förväntningar. När du känner att du kan rekommendera mig till andra har jag nått mitt mål och jag ger mig aldrig förrän du är fullständigt nöjd. Med en bakgrund som idrottstjej, med största fokuset på fotboll så får jag nu mitt utlopp för min tävlingsinstinkt. Jag är ursprungligen från Halland men bor i Helsingborg med min man och mina två döttrar. Min fritid går ut på olika sportsliga aktiviteter men även av att njuta av god mat och dryck i goda vänners lag. Jag har själv bott i Ängelholm under många år och tycker det är en fantastiskt trevlig stad! Några av de saker jag har med mig från min tid i Ängelholm är alla härliga löpturer kring Rönne å, lata sommardagar i Havsbaden gärna med en lunch på Klitterhus och avslutande kvällsdrinkar på Torstens. Numera när jag spenderar fritiden i Ängelholm med familjen så blir destinationen gärna Hembygdsparken och Upzone Äventyrspark eller minigolfbanan på Råbocka Camping.

Mina försäljningar

Josefin Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

0768-668708

josefin.nilsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Josefin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg