230
MED08E9F845A8104106B5EBA18F3C8E6DAD

Bondstorp, Månsarp

Bogla Sommarhemsvägen 2

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea127 kvm
Tomtarea4,691 kvm
Byggår2019
Driftskostnad5,233 kr/månad

Utgångspris: SEK 5,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till Bogla Sommarhemsvägen 2!

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en representativ enplansdröm med stilrena materialval, spännande arkitektur och vackert sedumtak. Huset som är uppfört 2019 erbjuder 127 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök.

Här finns fina sällskapsytor med kamin, generös takhöjd och stora fönsterpartier med härlig panoramavy över Rasjön vilket ger en ljus och behaglig boendemiljö. Därtill finns både inglasat uterum och två altaner för att kunna följa solen bana på himmelen. Kloka materialval binder ihop interiör med omgärdande tomt där de stora glasade ytorna speglar en fin övergång och skapar ytterligare rymd till de ljusa sällskapsytorna. Vidare i huset finns ett trevligt kök med skafferi, tre sovrum, två badrum och groventré samt plats för klädvård. Fiber finns grävd fram till huset och installeras inom kort på säljarens bekostnad.

På fastigheten finns även ett härligt orangeri med fina möjligheter till både odling och samvaro. Därtill finns ett sort garage med stalldel med två stallplatser och tillhörande loge. För leksugna barn finns stora gräsytor och en lekstuga utöver det vanliga. Vidare finns även ett gästhus om tre rum, kök och duschrum. Perfekt som hemmakontor alternativt för uthyrning för att generera intäkt. Inpå knuten kan man uppleva härlig natur och här finns möjlighet att ta över nuvarande ägares arrendeavtal om man önskar mindre djurhållning.

Här bor man i ett nybyggt område med pampiga och representativa villor i grönskande omgivning med sjöar i området som kantas av skog, bad, badbryggor och vackra promenadstråk. Här bor man i en lugn och privat oas med bekvämligheter som skola och förskola i samhället. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan Ni precis utanför stan besanna villadrömmen i en familjevänlig växande kommun, som spänner mitt emellan Jönköping och Värnamo med ca halvtimmen i vardera riktningen. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med på-landet-känsla i naturskön miljö.

Huset är besiktigat och färdigt protokoll kommer annonseras under Viktiga dokument och länkar.

Varmt välkomna att boka Er visningstid!

Om området

Nybyggt område med pampiga representativa villor i natursköna omgivning intill sjö och bad. Snöskottning sköts kontinuerligt av kommunen och fiber finns grävd fram till huset. Badplats finns inom kort promenadavstånd nedanför huset, dessutom finns närhet till kommunal badplats.

Kommunikation

Ca 30 min med bil till Jönköping och Värnamo samt ca ca 15 min till Vaggeryd.

Närservice

Inom bekvämt promenadavstånd ligger Bondstorps skola som erbjuder förskola, undervisning från åk 1-3 och fritidshem. Närmsta orter är Månsarp och Vaggeryd. I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger, apotek och banker. I Vaggeryd finns även skola upp till gymnasiet, sim- och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss och tåg.

Parkering

Garage samt grusad uppfart med plats för parkering av flertalet bilar.

Bilder

Varmt välkomna till Bogla Sommarhemsvägen 2

Trevligt läge vid Rasjön

Planritningar

Planritning - Huvudbyggnad

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Tak och väggar sällskapsrum och sovrum är beklädda med vitmålad borstad träpanel, på golven ligger ett vinylgolv.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
127 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Hall i öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Här finns plats för upphängning av ytterkläder.
Duschrum
I anslutning till husets entré finns ett helkaklat duschrum i stilrent utförande. Här finns kommod med tvättställ, wc och dusch.
Kök
Kök utrustat med kyl, frys, diskmaskin och diskho. Väl tilltagen köksö med vask, spishäll och tillhörande fläkt. I anslutning till köket finns ett skafferi med goda förvaringsmöjligheter.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med generös takhöjd. Stora fönsterpartier med fin utsikt över Rasjön. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finns även en kamin placerad. Altandörr till inglasat uterum samt utgång till soldäck.
Sovrum 1
Rum som idag används som kontor, här finns gott om plats att möblera efter eget tycke och smak. Fönster i två väderstreck och utgång till inglasat uterum.
Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Här finns även två garderober. Fönster mot husets entrésida samt fönster mot söder.
Sovrum 3
Stort sovrum med altandörr och fönster med vy mot sjön. Här ges plats åt dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Längs med ena väggen finns garderober med skjutdörrar.
Badrum
Helkaklat, rymligt badrum med kommod med tvättställ, wc och badkar. Ett fönster ger rummet naturligt dagsljus.
Groventré
Groventré med gott om plats för förvaring av ytterkläder.
Klädvård
Rum för klädvård, här finns tvättmaskin, torktumlare och vask. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor.
Uterum
Inglasat uterum med plats för bord och stolar. (2-glasfönster)
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (från-/tilluft m värmeväxlare)
Energideklaration
Utförd 9/17/2021
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
115 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Sedum
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Bondstorp 1:21
Övriga byggnader
-Fristående isolerat garage om ca 120 kvadratmeter med stalldel med två stallplatser och loge. Bergvärme, kulvert till boningshus.

-Hus ca 52 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök samt duschrum. Inglasat uterum och sjöutsikt. Hyresintäkt 4 000 kr/månad (kallhyra), egen elmätare finns. Luftvärmepump finns installerad. 2-glasfönster. Plintgrund. Huset flyttades till nuvarande plats ca 2017.

-Orangeri, 48 kvadratmeter med kanalplasttak. Byggt 2018. Vattenbrunn för bevattning.

-Lekstuga.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 62,790 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 6,085
Uppvärmning
SEK 43,760
Renhållning
SEK 2,539
Väg, samf
SEK 100
Försäkring
SEK 10,306
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I posten för uppvärmning ingår även hushållsel och näthandel.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,609,000
Byggnadsvärde
SEK 1,422,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 2,975,000
Tomt
Areal
4691 kvm
Tomtbeskrivning
Tomt med både trädgårdstomt och naturtomt.

Möjlighet att överta nuvarande ägares arrende om ca 2 hektar åker- och betesmark. Upplåtelsen avser mark för mindre djurhållning.
Uteplats
I anslutning till husets vardagsrum finns en trevlig uteplats med västerläge och fin vy mot sjön. Vid husets södra sida finns ytterligare en uteplats.
Parkering
Grusad uppfart med plats för flera bilar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad,Väg,Trädgård, D201800301296:1.1
Last: Officialservitut Utrymme, 0665-493.4
Last: Officialservitut Vattentäkt, 0665-493.3

Karta

Bondstorp Månsarp

Bogla Sommarhemsvägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg