Moderna radhus i populära och Mälarnära Bredsand!

Moderna radhus i populära och Mälarnära Bredsand!

I Mälarnära och barnvänliga Bredsand saluförs nu dessa nyproducerade och moderna radhus om 3 r.o.k respektive 4 r.o.k. Bostäderna har välgenomtänkt planlösningar, intilliggande förråd, parkeringsplats samt altaner och gräsmatta.

Bostäderna kommer kännetecknas av en modern arkitektur och fina materialval. Genomgående kommer rummet ha parkettgolv och ljusa målade väggar. Helkaklade badrum. Modernt kök med stenskiva och rostfria vitvaror.

Exteriört kommer samtliga radhus ha altaner, häckbuskage samt gräsmatta. Vattenutkastare kommer finnas både på fram och baksida. Förberett för elbilsladdning. Förråd kommer även finnas till samtliga radhus, 5 kvm för 4 oroa och 3 kvm för treorna. Gemensamt cykelförråd samt lekplats.

I Bredsand har man nära till både Mälarens strandkant så som Upplandsledens fina promenadstråk. Med enbart några minuters bilresa når man centrala Enköping med stadens utbud av restauranger, butiker och närservice. En perfekt blandning av naturen, vattnet och närhet till staden.

Från Enköping har men dessutom fantastiska pendlarmöjligheter både med bil så som med kollektivtrafiken. Från Enköping når man Stockholm, Uppsala och Västerås alla inom pendlar vänligt avstånd. Staden har även ett väl etablerat och utbrett föreningsliv.”

För mer information och intresseanmälan, kontakta:

Magnus Wiebe:
Tel:  072-22 757 19
Mail: magnus.wiebe@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg