Hägerstensvägen 97 B

Bilder

  • Såld!

Hägerstensvägen 97 B , Aspudden , Stockholm

Ljus och välplanerad lägenhet i hus som nyproducerades 2007. Bostaden ligger mot föreningens lugna och barnvänliga innergård. Bekvämt med hiss och garage i huset. Genomgående toppskick med ljusa moderna färg- och materialval. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Möblerbar balkong i söderläge med sol från tidig morgon till kväll. Praktisk klädkammare för egen lyxig "walk-in-closet" eller kontor. Rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Två bra sovrum båda med utrymme för dubbelsäng. Nära T-bana och service.

Aspudden är ett populärt lugnt och trivsamt område, som har närhet till såväl grönområden och Mälaren som till city. Goda kommunikationer med t-bana och bussar.

73,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 955 kr Inkl bredband, kabel-TV (baspaket) värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
332
Byggår:
2007
Driftskostnad:
410 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73,5 kvm

Rumsbeskrivning

Planlösning enligt följande:

Hall
Central hall med plats för ytterkläder direkt vid dörren. Parkettgolv, målade väggar.

Klädkammare
Skapa din egna lyxiga "walk in closet" eller utnyttja utrymmet som kontor. Parkettgolv, målande väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv. Tvättmaskin med vikbänk ovanför, badkar, wc, handdukstork, spegel och handfat med underskåp.

Kök
Bra planerat kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Vid arbetsytorna sitter svart kakel. Maskinell utrustning i köket: Kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, fläkt, spishäll som är nedsänkt i träbänkskiva, inbyggnads ugn och micro.

Vardagsrum
Social öppen planösning mot köket. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp. Utgång till den möblerbara balkongen som bjuder på fin utsikt mot föreningens innergård.

Sovrum 1
Gott om utrymme för dubbelsäng. Målade väggar, parkettgolv. Liten klädkammare.

Sovrum 2
Utrymme för dubbelsäng. Målade väggar samt en tapetserad fondvägg, parkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 955 kr Inkl bredband, kabel-TV (baspaket) värme, VA

Andel i föreningen

1,44696%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 februari 2010
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 920 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 060 kr
Försäkring: 860 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Aspkronan

Om föreningen

Brf Aspkronan består av 69 lägenheter med balkonger eller terrasser på adresserna Hägerstensvägen 97 A-99 B. Huset stod färdigt 2007, marken upplåts med äganderätt.

En överlåtelseavgift tas ut av köparen från föreningen på ca 1 113 kr (2,5 % av prisbasbeloppet som ligger 44 500 kr för 2015). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen på ca 445 kr (1% av prisbasbeloppet) betalas av köparen.

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

Bredband på 500 Mb via Ownit och kabel-TV 20 kanaler via Canal Digital ingår i avgiften. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Bredband: Alla lägenheter i föreningen har ett kommunikationsnät för bredband, TV och telefoni, placerat i ett skåp i bostaden. Till skåpets första uttag märkt "In" kommer signal för samtliga tjänster som sedan fördelas via en Triple Play-box. Denna signal levereras av Ownit Broadband AB, http://www.ownit.se.

Kabel-TV: Digital-TV levereras av Canal Digital med 20 kanaler. I månadskostnaden för bostaden ingår en box. Om man vill ha flera boxar eller kanaler kan ett separat avtal teckna direkt med Canal Digital.

Parkering

Garage finns i botten av huset med ca 47 parkeringsplatser. Garageporten öppnas med fjärrkontroll. Garageplatserna kostar fr 950 kr/månad, separat kösystem. Det är 5 personer i kö (kontrollerat 2016-08-28)

Renoveringar

För 2016 kommer det inte att bli någon avgiftsändring. Föreningen har en 12-årsplan där man budgeterat en höjning av avgiften med 3 % per år. Budgeten ses över varje höst och man tar då ställning till om höjning skall göras.

Övrigt

Mer information om föreningen finns på deras hemsida: www.aspkronan.se.

På baksidan av huset ligger föreningens trevliga innergård med gräsytor, två platsbyggda grillar och lekplats.

Föreningen har en gemensam tvättstuga som ligger i huset vid port Hägerstensvägen 97 A plan 2. Cykel- och barnvagnsförvaring finns i huset och i ett separat hus på innergården. Föreningen har även ett återvinningsrum. Entré med postboxar på markplan.

Om området

Aspudden

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Närservice

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

I närheten

Livsmedelsbutiker
Erlandsson Jesper
260 m
Benllech AB
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
950 m
Liljeholmstorget Galleria
950 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pilgrimsskolans Fritidshem
90 m
Tobias Enström Utbildning
200 m
Kollektivtrafik
Kilaberg
150 m
Majstångsvägen
170 m
Grundskolor
Pilgrimsskolan
90 m
Lunaskolan Södra
150 m
Gymnasium
Elektrikergymnasiet
820 m
Framtidsgymnasiet Stockholm
930 m
Universitet & Högskolor
Redell & Redell Legitimerade Psykologer HB
270 m
Konstfack
990 m
Banker
FOREX Bank
950 m
SEB
950 m
Golfbanor & Golfklubbar
Aspuddens Bangolf
760 m
Rl Bygginspektion Stockholm AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Innebandy Center
360 m
Brännkyrka Bowling
550 m
Simhallar & Utomhusbad
Trekanten
820 m
Tantolunden
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte