Banbyggarvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Banbyggarvägen 12
  • Välkommen till Banbyggarvägen 12
  • Uteplats med fri utsikt
  • Utsikt från villan
  • Entré

Banbyggarvägen 12 , Stuvsta Segersminne , Huddinge

Välkomna till denna högt belägna villa med sitt unika bergsrum. 140 kvm boyta, 110 kvm biyta samt 140 kvm bergsrum med 3,9 m takhöjd, som man når via spiraltrappa från källarvåningen. Utrymmet är en dröm för den teknik-/verkstadsintresserade. Hiss fins mellan tre plan.

140 kvm, 9 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
140 kvm
Biarea:
110 kvm
Tomtarea:
1 077 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
5 115 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

9 rum varav 7 sovrum

Boarea

140 kvm

Biarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna högt belägna fastighet med unikt bergsrum. Villan är fördelad på 140 kvm boyta, källare 110 kvm samt bergsrum om 140 kvm med 3,9 m takhöjd. Källarplanet har en spiraltrappa ned till bergsrummet. Utrymmet är en dröm för den teknik/verkstadsintresserade. Hiss mellan 3 plan. Villan har en mycket flexibel planlösning och går lätt att återställa till ursprungsplanlösningen med större sällskapsutrymmen. Bergsrummet är så pass unikt att det bör ses på plats.

HALL - Öppet till nock vilket ger en extra rymlig känsla. Trappa upp till övre plan samt till källarplanet. Laminatgolv.
KÖK - Rymligt kök. Frukostbar delar av köket mellan matplatsen. Köksinredning i furu med gott om förvaringsutrymme. Kyl/frys Whirlpool, vänster (-13), Kyl/frys Husqvarna, höger - (07), ugn Bosch (-07), diskmaskin Bosch (-06) och fläkt. Laminatgolv. Hiss går ner till källarplanet samt bergsrummet.
SOVRUM 1 - Parkettgolv.
SOVRUM 2 - Parkettgolv.
SOVRUM 3 - Parkettgolv. Dessa tre rum har ursprungligen varit ett vardagsrum om ca 30 kvm.
SOVRUM 4 - Med sex garderober. Parkettgolv.
TVÄTTSTUGA/PANNRUM - Inrett med våtrumsmatta. Utrustad med torktumlare Bosch (-06), tvättmaskin Bosch (-06), tvättho, elpanna Nibe EVC-13 (-98). Varmvattenberedare.
BADRUM - Inrett med våtrumsmatta. Utrustat med duschkabin, wc och handfat.

ÖVRE ALLRUM - ca 34 kvm. Med takkupa vilket ger en extra ljus känsla. Braskamin ger en extra uppvärmning samt trivsam känsla.
SOVRUM - Ca 11 kvm. Laminatgolv.
SOVRUM - Ca 11 kvm. Laminatgolv. Dessa två rum går lätt att göra om till ett stort sovrum.
SOVRUM - Rymligt med plats för en dubbelsäng. Fyra garderober. Ingång till rymlig klädkammare. Utgång till balkong. Laminatgolv.
BADRUM - Stort och rymligt, utrustat med dusch, badkar, WC och handfat. Takfönster.

Källarvåning, ca 110 kvm. Utrymmet har använts som allrum. Här finns även ett stort, rymligt badrum med dusch, separat wc samt bastu. Stor matkällare. Dörr från allrummet leder till en avsats med ingång till hiss (går till entréplanet och till bergsrummet) samt en spiraltrappa som går ned till bergsrummet. Centraldammsugare. Vattenburen golvvärme är ingjuten i betongplattan i allrummet.

Bergsrummet, ca 140 kvm med hela 3,9 m i tahöjd. Traverssystem i taket. WC med handfat. Garageportsbredd är 3,25 m och höjd 2,90 m. Separat ho med kall-/varmvatten. Hiss som går upp till källare samt entréplan. Spiraltrappa upp till källarplanet. Utrymmet är en dröm för den teknik/verkstadsintresserade.

Villan är besiktigad och säljaren har tecknat en försäkring mot dolda fel i 10 år.

Samtliga bilder är tagna av en yrkesfotograf som använder sig av vidvinkeloptik för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa ytor ser större ut än vad de i verkligheten är.

Accepterat pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris om inget annat händer. Även när ett Accepterat pris är angivet råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vår budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet. Öppen budgivning innebär att det aktuella högsta budet, alternativt hela budhistoriken, publiceras på vår hemsida. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet eftersom det råder fri prövningsrätt.

Byggnad

Byggnadstyp

1,5 plan med källarplan. Bergsrum

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Elpanna, vattenburen. Nibe EVC-13 - 1998

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 september 2014
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä, betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Insynsskyddad uteplats med fri utsikt som inbjuder till sena grillkvällar. Insynsskyddad balkong.

Fastighetsbeteckning

Sparven 12

Övriga byggnader

Bergsrum om ca 140 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

61 381 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 51 600 kr
VA: 2 991 kr
Renhållning: 2 308 kr
Sotning: 200 kr
Försäkring: 4 282 kr

Kommentar

Driftkostnaden inkluderar uppvärmt källarplan.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 123 000 kr

Summa pantbrev

1 257 700 kr

Tomt

Areal: 1 077 kvm
Tomttyp: trädgårds-/naturtomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen trädgård med fin utsikt över området.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Avtalsservitut: Väg
Last, Officialservitut: Väg

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Stuvsta Segersminne

Stuvsta Segersminne är ett naturskönt område med närhet till skog samt till Långsjön som utgör en gräns mellan Stockholms och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar som utgör perfekta promenadstråk för hundägare och barnfamiljer. Långsjön erbjuder sommartid bad och på vintern kan man njuta av att åka skridskor eller skidor när isen bär.
El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Finns ett flertal skolor i området från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns också vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, Stuvsta Ur & Optik, frisörsalong, konditori, klädbutiken Happy life, Loffes grill, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, djuraffär och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
670 m
Två Bagare AB
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Stuvsta Centrum
690 m
Huddinge centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skogsstjärnan Förskola
180 m
Kräppla förskola
410 m
Kollektivtrafik
Stjärnsundsgatan
280 m
Hagsätramotet
330 m
Grundskolor
Kräpplaskolan
400 m
Kungsklippeskolan
700 m
Gymnasium
Teknik & Service Gymnasiet
1,5 km
Huddingegymnasiet
1,6 km
Universitet & Högskolor
Frida Rosenberg Studio
1,2 km
Diana Redeker AB
1,8 km
Banker
Handelsbanken Stuvsta
740 m
Handelsbanken Högdalen
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Östberga Bangolf
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ormkärrs Bollplan
460 m
Stuvsta IP
690 m
Simhallar & Utomhusbad
Älvsjöbadet
1,2 km
Vattenhuset AB
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Högberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte