Bratteråsgatan 72

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Bratteråsgatan 72
  • Stig på!
  • Voluminöst

Bratteråsgatan 72 , Eriksberg , Göteborg

På femte våningen finner ni denna supermoderna 2:a om ca 77kvm i warehouseliving stil. Lägenheten går i vitt från golv till tak, präglas av ljus, rymd och en rustik känsla. Detaljer som synliga grå stålbalkar i taket och höga fönster i djupa fönsternischer och en takhöjd på drygt 3,5 meter ger bostaden en mycket speciell karaktär. Balkong i söderläge med älvutsikt. Kanske fräckaste 2:an på Eriksberg?

77 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 464 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
151
Byggår:
2008
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Köket är från 2012, ljus bänkskiva i granit, helintegrerad diskmaskin, side-by-side kyl och frys med kallvatten och ismaskin. inbyggd- varmluftsugn, kombinerad micro/varmluftsugn, espressomaskin. induktionshäll, kolfilterfläkt, vinkyl, belysnings installationer under bänkskåpen samt ovan ugnar m.m.

Badrum

Helkaklat badrum från byggåret. Antracit klinker och vitt matt kakel, golvvärme, wc, handfatskommod och spegelskåp i ek, handukstork, massagebadkar med ljusbehandling - 2012, kombinerad tvättmaskin 2015, arbetsbänk samt överskåp.

Klädkammare

Elfa hyllsystem samt städskåp.

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar i hela lägenheten med undantag av en fondvägg i köket. På golvet ligger ett laminatgolv i vit högglans med undantag av klädkammaren som har en original ekparkett. Stege till loften ingår. LED-belysning med fjärrkontroll bakom flertal väggstolpar i vardagsrummet.

Vi kan nu med glädje erbjuda en läcker lägenhet som måste upplevas! På våning 5 av 9 ligger denna bostad i sann warehouseliving stil. Industrikänslan infinner sig med ca 3,5 m fantastisk takhöjd, nakna stålbalkar, höga fönster med djupa fönsternischer och med ett toppmodernt kök som har en layout och utrustningsnivå utöver det vanliga. Här finns även en stor balkong i sydväst med en glimt av älven. Detta är en bostad för livsnjutare!

Välkommen in i en trevlig ljus hall med goda avhängningsmöjligheter för kläder. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar med undantag av en fondvägg. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv i vit högglans som sträcker sig vidare in i hela lägenheten.

På er vänstra sida finner ni sovrummet som bekvämt skärmas av med en stabil skjutdörr som även den hjälper till att förstärka lägenhetens industrikänsla. Sovrummet är ljust och har bra ljusinsläpp tack vare två stora fönster och en fantastisk takhöjd. Här ryms en dubbelsäng och även plats för framtida förvaringsmöjligheter.

Från hallen finner ni ingången till ett helkaklat badrum samt en stor klädkammare. Ovan dessa har ni två stora loft om ca 15 kvm vardera och med ca 150 cm i takhöjd. Perfekt till förvaring eller sovloft till gäster som inte vill gå hem fram på småtimmarna.

Badrummet är helkaklat med antracit klinker och underliggande golvvärme på golvet och vitt kakel på väggarna. Idag står här ett trevligt massagebadkar av större modell, detta kan lätt göra utrymme till en duschhörna om så hellre önskas. Badrumsinredningen kommer från ASPEN och är i ek. Direkt till höger finns en praktisk tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin, en arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring.

Unikt kök som är minutiöst genomtänkt, ombyggt/renoverat 2012. Köksinredningen består av stilrena vita luckor, stänkskydd i glas ovan en ljus bänkskiva i granit med underlimmad ho. Maskinparken består bland annat av en kyl/frys side-by-side med vatten och ismaskin, vinkyl, dubbla varmluftsugnar, inbyggd espressomaskin, ljusinstallationer m.m. Köket är skapat för social matlagning och måste upplevas på plats!

Vardagsrummet och matplatsen ligger i öppen planlösning med köket. Matplatsen rymmer ett stort matsalsbord för 8-10 personer utan problem. Tack vare de stora fönsterpartierna badar köket och vardagsrummet i ljus. De djupa fönsternischerna med trevlig utsikt är bra ställen att avnjuta en god bok eller glimta ner mot älven. Vardagsrumsdelen har en bra planlösning som tillåter stor soffa och fåtölj och på väggen mot balkongen får ni plats med en stor TV. Kvällstid lyser bostaden upp antingen med en romantisk myskänsla eller också en mer fartfylld klubbkänsla tack vare den dolda LED-ljus installationen som sitter bakom alla väggstolpar.

Från vardagsrummet når ni slutligen balkongen som har ett soldränkt sydvästläge och ger er en bra bestående utsikt över älven. Många soltimmar utlovas!

Lägenheten går med lite förändringar att bygga om till en 3:a, se alternativ planlösning. Detta är helt klart något av det läckraste ni kan hitta på Eriksberg idag. Allt välpaketerat i en välmående förening.

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 9, hiss finns

Avgift

4 464 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,813%

Andel av årsavgiften

1,78772%

Tillträde

flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: E
Energiprestanda: 147 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Balkong i sydvästläge.

Källareförråd

Förening

Namn

Brf Kvarnen på Norra Älvstranden

Om föreningen

Förening byggd 2008 i ett av Eriksbergs äldsta hus 1914 - en del av gamla Juvelkvarnen.
Föreningen omfattar 59 lägenheter.

Föreningens ekonomi
Föreningen sänkte månadsavgiften med 10% från 20160101. Tidigare har föreningen haft avgiftsfria månader och har amorterat 1,7 mkr utöver plan.

Kommande renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2014 och 2030. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.

Utfört underhåll:
Rep/Målning sockel utvändigt 2014

Parkering: Det finns möjlighet till utomhusparkering och parkering i det närbelägna Deckshuset, separat kö.

TV: Ansluten till kabelnät via COM HEM.

Internet: Bredband via Itux - du väljer själv bland flera leverantörer och har eget abonnemang.

Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare alt. kombinerad tvättmaskin med torktumlarefunktion.

Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd och källarförråd. Föreningen en lokal "Tornet" - högst upp i fastigheten med härlig utsikt!

Köparen betalar s.k. överlåtelseavgift fn 1112,50 kr
Köparen betalar ev pantsättningsavgift om fn 445 kr per lån.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
240 m
Rp Delikatesser AB
760 m
Köpcentrum & Gallerior
Kyrkbytorget
1,1 km
Backaplan
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tindra Lek & Lärande AB
390 m
Förskolan Tindra Eriksberg
390 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,4 km
Grundskolor
Bräckeskolan F-9
630 m
Förskola Biskopsgatan 8
650 m
Gymnasium
Studieförberedande centrum för IVIK
1,1 km
Göteborgs Praktiska Gymnasium
1,1 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Professional Education AB
1,5 km
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,6 km
Banker
Handelsbanken Göteborg Eriksberg
810 m
SEB
910 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
1,5 km
Solterrassen
4,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Eriksbergs Bowling
140 m
Förskola Biskopsgatan 8
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
2 km
Frölundaborgs Ishall
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte