Multrågatan 19

Bilder

  • Såld!

Multrågatan 19 , Vällingby Råcksta , STOCKHOLM

ACCEPTERAT PRIS!

Med bara ett stenkast från Råcksta tunnelbanestation finner ni denna fina lägenhet om 4 rum med balkong i soligt läge!
Genomgående fina trägolv i hela lägenheten. Här finns tre sovrum och en matsal angränsande till köket som med fördel kan användas som sovrum.
I Råcksta bor ni med närhet till allt! Natursköna områden med närhet till Mälarens glittrande vatten och motionsstråk vid Grimsta naturreservat. I närliggande Vällingby Centrum finner ni all möjlig typ av shopping och närservice ni kan tänkas behöva! Välkommen att trivas i Råcksta!

85 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 862 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
1958

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
På Multrågatan välkomnas ni in i en rymlig och ljus hall. När ni stiger in i lägenheten möts ni av fina granitplattor på golvet innanför dörren som sedan övergår i ett fint parkettgolv som också är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är fräscht vitmålade, även dessa genomgående i hela lägenheten. Här finns plats att hänga av sig på en naturlig platsbyggd avhängningsyta samt mycket plats för förvaring i platsbyggda skåp. I direkt anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring.

ARBETSRUM/HALL
Hallen övergår i ett mellanrum som med fördel kan användas som arbetsrum. Idag står här ett matbord för stora middagsbjudningar. Detta rum är stort nog att även rymma garderober och vägghyllor.

VARDAGSRUM
Fönster i två väderstreck gör att vardagsrummet badar i ljus. I taket sitter dimbara, infällda spotlights och ger ett mysigt ljus. Här finns plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen. Väggarna är vita och golvet bekläs av parkett.

SOVRUM 1
Ljust och härligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Stort barnrum. Lika ljust och fräscht som sovrum nummer 1. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3/MATRUM
Detta rum ligger mitt emellan köket och vardagsrummet. Fungerar utmärkt som matrum eller som sovrum för att ge plats för ytterligare ett barn. Här ryms såväl större matsalsbord som dubbelsäng, garderober och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

KÖK
Smakfullt kök i stilrena färgval. Vita skåpluckor och matchande vitvaror i samma färgval. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kyl och frys. Köket har mycket plats för förvaring i skåp och lådor och bra arbetsytor längs med köksbänken. Här finns bra med plats för ett ordentligt matbord.

BADRUM
Stilrent badrum i fina färger. En härlig blå kakelvägg bryter av mot resten av det vita kaklet. Klinker på golvet går i en gräddvit ton. WC, badkar och förberett för tvättmaskin.

WC
Klassisk gäst-wc i stilrena färgval. Vitt kakel ovan handfat och vitmålade väggar. På golvet ligger klinker i ett grå/vitt rutmönster. Wc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 9, hiss finns

Avgift

4 862 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,6825%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Tabulatorn

Om föreningen

I föreningens fem höghus finns totalt 179 lägenheter varav ca 154 är bostadsrätter och resterande är hyresrätter. Det finns även 6 lokaler. Adresserna är Multrågatan 19, 21, 23, 25 och Håsjögränd 2.

Varje hus har en egen nybyggd tvättstuga på entréplanet med två bokningsbara delar varav en för grovtvätt. I anslutning till entrén finns även ett cykelrum och barnvagnsrum. Sopstation finner du utanför fastigheten. Det finns en gemensam gård med två fasta grillar på gräset framför husen. Mellan husen finns fasta utemöbler och en lekpark.

Husen är anslutna till kabel-tv och bredband via ComHem och fiber via Bredbandsbolaget.

Ekonomisk förvaltare är Rådrum.

Föreningen upplåter med hyresrätt 47 garageplatser och 90 p-platser. Det är kö till både p-platser och garage. Kötiden varierar kraftigt mellan några veckor till ett år. Avgiften för parkeringsplats är 350 och för garage ca 1000 kr beroende på storlek.
Parkeringsplats kan även hyras i P-hus Råcksta vid tunnelbanan för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, för mer information besök www.stockholmparkering.se.

Renoveringar:
1988 renoverades balkongerna
2009-2010 byttes vatten-och avloppsstammarna och alla badrum renoverades
2010 moderniserades de elektriska installationerna
2010 byttes de yttre fönsterbågarna till metall och fönsterkarmarna kläddes utvändigt i plåt
2011 renoverades yttertaket
2012 tvättades plåtfasaderna
2016 Nya tvättstugor.
2016 installerades nya elektroniska lås till samtliga entréer.(Aptus passagesystem)

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt friluftsliv och motionsspår.

Kommunikation

Ett stenkast till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby Centrum (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällingbyskolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).
I Råcksta finns idag bl.a. pizzerior och gym. Närmaste matbutik är ICA Söderberga, på ca 9 min promenadavstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Adams Mat Butik
180 m
Circle K
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,1 km
Spånga centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tabulatorn Förskola
200 m
Dialog förskolan
250 m
Grundskolor
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
240 m
Vällingbyskolan Särskola Villan
800 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
760 m
ESS-gymnasiet
1,5 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3,3 km
Enskilda Högskolan Stockholm
3,3 km
Banker
SEB
1 km
Handelsbanken Vällingby
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,2 km
Golfstar Bromma
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
130 m
Blackeberg Östra Bollplan
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
710 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte