Ladbacksvägen 5B

Bilder

  • Såld!
  • Soldränkt uteplats med eftermiddagssol
  • Uteplats vid entrésidan
  • Välkomnande hall
  • Badrum
  • Badrum

Ladbacksvägen 5B , Spånga Sundby , Stockholm

Välkommen till populära Ladbacksvägen som ligger på gränsen till Sundbyberg och Bromma, alldeles intill Solvalla travbana.
Har du högt ställda krav och söker något utöver det vanliga? Då är du välkommen till denna fantastiska marklägenhet i toppskick! Så gott som nytt med genomgående hög standard och generösa fönsterpartier som ger ett underbart ljusflöde i bostaden. Ett extra plus är den höga takhöjden på 2,7 meter och behaglig golvvärme i alla rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och trivsam atmosfär. Ett riktigt drömkök från Vedum som tål att jämföras, här blir matlagningen ett nöje! Badrummet är lyxigt och väl tilltaget med både dusch, hörnbadkar och tvättpelare. Det rogivande sovrummet inbjuder till vila och erbjuder smart förvaring med en garderobsvägg. Ytterligare förvaring finns i form av en klädkammare plus ett extra förråd bakom huset och cykel/barnvagnsrum, Utgång från vardagsrummet till den alldeles egna trädgården med en härlig träaltan och gräsmatta. En perfekt plats för egna odlingar. Utanför ytterdörren finner du den egna parkeringsplatsen med elstolpe och för gäster är det fri parkering på gatan. Denna bostad måste upplevas på plats!

Detta idylliska område ligger på gränsen till Bromma, granne med Solvalla. Längs med området ringlar Bällstaån som erbjuder vattenblänk och goda utflyktsmål för alla. Busshållplats finns på kort promenadavstånd och du har närhet till både pendeltåget i Spånga och till tunnelbanan i Rissne. Även närhet till förskolor och till Sundbyskolan.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 328 kr inkl.kallvatten, digital-TV, bredband och parkering med elstolpe
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1
Byggår:
2007
Driftskostnad:
1 406 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
HALL
Inbjudande och ljus entré med plats för hatthylla och skoställ. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger snygg och praktisk mörk klinker. Vidare in i hallen är sedan golvet av stilren ekparkett. Från hallen tar man sig sedan till lägenhetens alla utrymmen som det stora badrummet, klädkammaren, sovrummet samt köket och vardagsrummet i den öppna planlösningen.

BADRUM
Stort och luftigt badrum, helkaklat i vitt med snygg klinker i varierande mörka nyanser. Här kan du ta dig en skön dusch eller unna dig lyxig avslappning i det stora badkaret. Gott om praktiskt förvaring för dina hygienartiklar i kommoden och spegelskåpet. Badrummet rymmer även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion.

KÖK & VARDAGSRUM
I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finner ni slående sällskapsytor, härlig takhöjd om 2,70 m och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga uteplatsen. Golvet är av ekparkett och väggarna målade i vitt. Köket är från Vedum och inrett med vita köksluckor och handtag i borstat aluminium. Ordentliga arbetsytor med bänkskiva av massiv ek och lantligt utformat ljust kakel. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion. Alla vitvaror är i en modern vit kulör och den integrerade diskmaskinen smälter snyggt in i köket. Den maskinella utrustningen består av delad kyl & frys, inbyggnadsmicro, fristående köksfläkt och spis ugn kombo.

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med ordentligt ljusinsläpp. Här inne finns en stor garderobsvägg, golvet är av parkett och väggarna är målade i vit.

ALTAN / TERRASS
Stor soldränkt altan med eftermiddagssol och kvällssol, här kan ni njuta av många trevliga middagar i goda vänners sällskap.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 328 kr inkl.kallvatten, digital-TV, bredband och parkering med elstolpe

Driftskostnad

16 880 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 200 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 1 680 kr

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel

Andel i föreningen

0,8195%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Mekanisk frånluftsventilation via frånluftsvärmepump, separat spisfläkt.Tilluft via friskluftsventiler.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt. Styrelsen har mailadress styrelsen@sundbypark1.se.

Föreningen har god ekonomi och avgiften sänktes i januari 2017 med 15 %.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100Mbit/s) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgiften på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rissne
1 km
Ingresso Sales
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
2,1 km
Bromma Blocks
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smaragden Förskola
290 m
Ankarstocksvägens förskola
380 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
5,7 km
Grundskolor
Musikskolan
720 m
Midgård Skola
910 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
600 m
Sundbybergs Folkhögskola
1,1 km
Universitet & Högskolor
Gameng AB
3,7 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,8 km
Banker
Swedbank
1,6 km
Nordea Bank AB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,5 km
Vivaldi Af Kanaan AB
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundby Bollplan
250 m
Råsta Sportfält
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,1 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Pierre Devletyan eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte