Rabattvägen 38

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Rabattvägen
  • Ingasad balkong
  • Vardagsrum och matplats
  • Balkong
  • Detaljbild

Rabattvägen 38 , Vällingby Vinsta , STOCKHOLM

Perfekt planerad 3:a med två stora balkonger som erbjuder många härliga soltimmar, ena balkongen är inglasad i bästa söderläge och den andra belägen i västerläge. Lägenheten präglas av genomtänkta ytor med hög modern standard. Generösa fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det moderna köket smälter naturligt ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Electro Helios. Helkaklat duschrum med dusch och tvättavdelning. Två fina sovrum, båda med en bra storlek. Perfekta förvaringsmöjligheter med klädkammare i lägenheten och ett källarförråd.

I Brf Trädgården bor du med närhet till kommunikationer samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 3 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 746 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1225
Byggår:
2013-2014
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Rabattvägen! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskickskänsla och en trivsam ljus atmosfär.

HALL
Välkomnande och rymlig hall med praktiskt och lättstädat klinkergolv. Förvaring i form av en garderob, ett linneskåp, ett städskåp och en klädavhägningsplats. Den generösa takhöjden och det genomgående parkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

DUSCHRUM
Stort och fräscht duschrum med neutrala och stilrena inredningsval. Vitkaklade väggar och ett mörkt klinkergolv. Duschhörna med vikbara dörrar i klarglas, wc, kommod, badrumsskåp samt tvättpelare från Electrolux.

VARDAGSRUM
Ett luftigt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, perfekt sällskapsyta. Plats för både matsalsdel och soffhörna. Härliga fönsterpartier i två väderstreck som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Parkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till två balkonger genom balkongdörrar i helglas.

KÖK
Det läckra köket inbjuder till matlagning med full maskinell utrustning, väldisponerade ytor och generöst med förvaring. Vit skåpsinredning, vitt kakel och arbetsbänk i svart granit gör köket stilfullt. Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, hällspis och köksfläkt. Matplats intill fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 1
Med ingång från innerhallen är det ingång till det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng. Ingång till klädkammare. Askparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt sovrum med ingång från innerhallen. Även här är det askparkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring i form av en garderob och ett linneskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 746 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr

Andel i föreningen

1,4%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2013-2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 april 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2,5 kvm.

Övrigt

Två balkonger med utgång från vardagsrum. Den ena är i bästa söderläge och är inglasad (ca 8,5 kvm) och på golvet ligger det grå trall, denna balkong kan man njuta av större delen av året. Den andra är i västerläge med härlig eftermiddagssol (ca 9,5 kvm).

Förening

Namn

Brf Trädgården

Om föreningen

Brf Trädgården består av 91 bostadsrätts-lägenheter fördelade på tre hus i Johannelunds Trädgårdsstad. Lägenheterna är fördelade på en och halvor, tvåor och treor, från 34 kvm upp till 80 kvm.

Föreningen upphandlar el kollektivt vilket ger medlemmarna ett fördelaktigt pris. Förbrukningen debiteras i förskott (250 kr/mån) och i november månad görs en avräkning mot faktiskt förbrukning. Eventuell korrigering sker på avgiftavi för januari.

TV och Bredband

Alla lägenheter är anslutna via Comhem. I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit. Kostnad för bredband samt analogt grundutbud av tv kanaler är 125 kr/månaden. Detta är en obligatorisk avgift för samtliga lägenheter.

Parkering

Föreningen disponeras parkeringsplatser i ett garage ca 100 meter från lägenheten.

Om området

Vällingby Vinsta

Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Johannelund finns tunnelbanan som tar dig till Vällingby på ca 2 minuter och ca 25 minuter in till Stockholms central. Hässelby Gårds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 200 meter från bostaden. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mh Event Finance
130 m
Handlar'n Sattars Livs
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,8 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Familjedaghem Bambolino
80 m
Pysslingen Förskolor Johannelund
90 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,3 km
Grundskolor
Vinstagårdsskolans Särskola
380 m
Hässelbygårdsskolans Särskola
590 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
570 m
Hässelby Gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
5,9 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
6,2 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
570 m
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
3 km
Viksjö Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelängens BP
1 km
Hässelby Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald eller Christoffer Asplund för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte