Kirunagatan 32, bv

Bilder

  • Såld!
  • Här har varje kvadratmeter tagits tillvara
  • En helt egen träaltan!
  • Gott om plats för både utemöbler och egna odlingar
  • Generöst med förvaring i hallen
  • Härliga sällskapsytor

Kirunagatan 32, bv , Vällingby Centrum , Stockholm

1,5:a med trädgårdskänsla! Välkommen till denna mycket fina och välplanerade bostad i populära Brf Kapprocken. Här finner du ett ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket och en egen sovdel med skjutdörr. Badrummet är neutralt inrett med duschhörna. Utmärkt förvaring med en stor garderobsvägg i hallen och ett rymligt förråd strax intill. Den stora härliga träaltanen i västerläge gör bostaden extra tilltalande.

En av Vällingbys bästa föreningar med välskötta hus och mycket god ekonomi. Närhet till goda kommunikationer, Vällingby City, vacker natur och badplatser vid Mälarens strand.

34 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
1 741 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34 kvm
Våning:
1
Byggår:
1954
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

34 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En egen ytterdörr i vitt utförande med kvadratiska fönster leder dig in till hallen som har grått klinkergolv intill entrén som längre in övergår i ekparkett. Smart förvaring med en hatthylla och en generös garderobsvägg med skjutdörrar. En stor öppning mot vardagsrummet ger ett fint ljusflöde.

BADRUM
Snyggt och stilrent med grått klinkergolv och vitkaklade väggar med inslag av grått i duschen. Behaglig golvvärme värmer kalla fötter. Utrustat med svängbara duschväggar, wc, tvättställskommod, spegelskåp, ett högskåp samt handdukstork.

VARDAGSRUM/KÖK
Den ljusa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla och bra sällskapsytor. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar med en mörkare fondvägg. Den egna träaltanen utanför fönstren ger bra avskärmning mot de gemensamma ytorna och det finns även persienner. Köksdelen har svarta skåpluckor, en vit laminatbänkskiva, integrerad kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin från IKEA. Intill köket är det infällda spotlights i taket.

SOVDEL
En avskild sovplats med väggar och skjutdörr ut mot rummet. Även här ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Bostaden totalrenoverades 2007.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns ej

Avgift

1 741 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,15795%

Byggnad

Byggnadstyp

Höghus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett stort förråd på ca 4 kvm som ligger på entréplanet i huset, intill cykelrummet. Förrådet har väggar helt utan insyn.

Övrigt

Till lägenheten hör en helt fantastisk träaltan som erbjuder plats för både utemöbler och egna odlingar. Här kan du njuta av solens strålar under eftermiddagen och kvällen. Ett vitmålat staket sträcker sig runt altanen.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 2000-2001 då man även bytte delar av elen. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats för 3-planshusen på Kirunagatan och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Under 2017 planeras fasadrenoveringar på Abiskovägen.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

ISS Ekonomiförvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 147-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. ISS Ekonomiförvaltning är ansvariga för kölistorna, tel 0771-18 10 20.

Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Swedasia Livs och Tobak AB
340 m
Coop Vällingby Centrum
530 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
540 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Al-Azhar Förskola
110 m
Al-Azharskolans Särskola
110 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,6 km
Grundskolor
Minnebergsskolan
110 m
Al-Azharskolans Särskola
110 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
110 m
Walthers Gymnasium Vällingby
880 m
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,9 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,9 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
540 m
Nordea Bank AB
560 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,8 km
Golfstar Bromma
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
240 m
If Brommapojkarna
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
240 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte