Östersundsgatan 7, 11tr

Bilder

  • Såld!

Östersundsgatan 7, 11tr , Vällingby Råcksta , Stockholm

FAST PRIS - först till kvarn! Nyproducerad lägenhet med ett fantastiskt läge på 11:e våningen! Genomgående ekparkett, stort helkaklat duschrum och rymlig klädkammare. I huset finns en härlig takterrass och gym. Med närhet till shopping, 1 min till t-bana och naturreservat runt knuten har lägenheten ett perfekt läge.

38 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 058 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
11, hiss finns
Byggår:
2015/1957
Driftskostnad:
377 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och luftig hall med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns en garderob och även en stor klädkammare. Från hallen mot lägenhetens rum finns en liten yta smakfullt målad i griffelfärg.

DUSCHRUM
Generöst duschrum med svart klinker och helkaklade väggar med stora vita kakelplattor. Dusch med svängbar duschvägg i glas. WC, handfat med stor spegel ovanför, spotlights samt ett vägghängt skåp för praktisk förvaring av dina hygienartiklar.

KÖK
Vita köksluckor med handtag i borstat stål. Som stänkskydd sitter ljust grå kakelplattor ovanför bänkskivan i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kombinerad kyl och frys, inbyggd micro, spis och en integrerad köksfläkt. Golvet är av ekparkett och väggarna målade i vitt.

RUM
I öppen planlösning mot köket finns rummet i lägenheten, golvet är även här i ekparkett och väggarna målade i vitt. Här finns även två franska balkonger med klinker alldeles innanför.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 15, hiss finns

Avgift

2 058 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,2839%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015/1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

I huset finns det takterrass, gemensamhetslokal, bio högst upp, gästlägenhet på våning 3 och ett gym som har öppet dygnet runt (Always Fitness) på våning 1 och 2. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Soprum och cykelrum ligger på entréplan.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Vattenfallet 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 532 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 732 kr
Försäkring: 2 800 kr

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om uppskattningsvis ca 3kvm, beläget på entréplanet.

Obligatorisk avgift tillkommer för Telia digital-TV. Du väljer fritt det abonnemangspaket du vill teckna, varav det billigaste alternativet ligger på 30kr/mån för basutbudet. Tv-boxen som finns i lägenheten idag följer med lägenheten.

Internetleverantör är via Telia med fiberanslutning, obligatorisk kostnad för detta tillkommer. Du väljer fritt vilken hastighet du vill teckna. Kostnaden för den snabbaste uppkopplingen på 100/100mb ligger på 440kr/mån.

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, http://rack16.bostadsratterna.se.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 120 kr faktureras säljaren. Pantsättningsavgiften är 448 kr och betalas av köparen.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv och motionsspår

Kommunikation

150 meter till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällinby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).
I Råcksta finns idag bl.a. pizzerior och gym samt så finns närmaste matbutik, ICA Söderberga, på ca 9min promenadavstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Statoil
320 m
Adams Mat Butik
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tabulatorn Förskola
230 m
Barnens Förskola Fs AB
280 m
Kollektivtrafik
Råcksta
140 m
Råcksta
160 m
Grundskolor
Blackebergsskolan
750 m
Blackebergsskolan Specialpedagogik
750 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
2,5 km
Pouya Educational Service (pes)
3,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
3 km
Teologiska högskolan Stockholm
3,2 km
Banker
Handelsbanken Ängby Blackeberg
770 m
SEB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
340 m
Blackeberg Östra Bollplan
430 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
900 m
Kaananbadet Ö Mälaren
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mariette Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte