Vittangigatan 1, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fönster i två väderstreck!
  • Balkong med högt fritt läge
  • Mysig sovhörna
  • Ljus öppen planlösning
  • Stilrena färg och materialval

Vittangigatan 1, 6 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Nyrenoverad 1:a i toppskick! Neutrala och stilrena inredningsval som passar de flesta i smaken, här är det bara att flytta in. Bostaden har fönster i två väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp. På den härliga balkongen kan du äta frukost i morgonsolen. Nytt modernt kök med full maskinell utrustning, även diskmaskin! Här blir matlagningen ett nöje. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen när de säljs.

Utmärkt läge i Vällingby City med perfekta kommunikationer. Runt knuten finns tunnelbanan, flertalet busslinjer, restauranger, butiker, bio m.m. I närområdet finner du även vackra strövområden och Mälarens strand.

Välkommen på öppna visningar i april!

34 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 040 kr inklusive värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
503
Byggår:
1953
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Här välkomnas du av en inbjudande hall med ett vitt snyggt laminatgolv som är genomgående i lägenheten. Väggarna är målade i vitt och grått. En inbyggd garderob ger plats för ytterkläder. Till vänster är ingången till badrummet och rakt fram kommer du in till allrummet.

BADRUM
Fräscht stambytt badrum med vitt klinkergolv och kaklade väggar i vit och blå kulör. Utrustat med en dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, tvättställning och en tvättmaskin från Indesit 2007.

ALLRUM
Ett ljust rum med plats för både soffa, säng och matbord. Väggarna är vitmålade och på golvet finner du vitt laminatgolv. Två stora garderober ger utmärkt förvaring. Utgång till balkongen med fin vy över Vällingby C.

KÖK
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig trivsam känsla. Även köket har vitt laminatgolv och vitmålade väggar. Köksinredning från IKEA med vita släta köksluckor som passar bra ihop med de guldfärgade handtagen och blandaren. Över de vita laminatbänkskivorna sitter vit mosaik. Över diskhon i porslin finns ett fönster med fin utsikt. Hällspis med två plattor, kolfilterfläkt, kombinerad ugn/mikro, integrerad diskmaskin och integrerat kylskåp med frysfack.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

2 040 kr inklusive värme och vatten

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 920 kr
Försäkring: 1 080 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,15631%

Andel av årsavgiften

1,15694%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Reversalet i Vällingby

Om föreningen

Byggnaderna är från 1953 och föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt finns 85 lägenheter varav ca 20 är hyresrätter. Dessutom finns 4 hyreslokaler.

Höghuset på Vittangigatan 1 stambyttes 2005 och låghuset på Årevägen stambyttes 1994-2008. Balkonger och fasader renoverades i början av 2000-talet på låghuset - höghuset något tidigare. Yttertak på låghuset är bytt under tidigt 2000-tal. Yttertaket på höghuset har precis bytts ut och isolerats. Föreningen planerar att renovera eller byta fönster.

Tre tvättstugor finns i källaren på Vittangigatan 1. Fräscht och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Cykelrum finns på Vittangigatan 1, lättillgängligt på entréplanet. I anslutning till höghuset på Vittangigatan 1 finns även en miljöstation. Föreningens gästlägenhet ligger i höghuset och kan hyras för 250 kr/natt.

Tv och bredband levereras via Comhem. Se www.comhem.se för prislista.

Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr, båda betalas av köparen. Restate sköter även den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.reversalet.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
City Gross
140 m
LiDL
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
200 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Jämtlandsgatan Förskola
220 m
Dialog Förskolan
280 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
6,3 km
Grundskolor
Vällingbyskolan
470 m
Vällingbyskolan Särskola Torpet
470 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
590 m
Blackebergs Gymnasium
1,5 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
4,2 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,2 km
Banker
SEB
120 m
Handelsbanken Vällingby
150 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,4 km
Golfstar Bromma
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
460 m
Vällingby Bollplan
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
460 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte