Kuskgränd 8

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Accepterat pris
  • Delvis öppen planlösning mot kök
  • Rymligt kök!
  • Sovrum 1

Kuskgränd 8 , Hässelby , Stockholm

Välplanerad lägenhet i TOPPSKICK! Kan enkelt användas som 4ROK. Byggår 2006-2007, ekparkett i alla rum och badrum med kakel, klinker och golvvärme. Bra läge med närhet till kommunikationer och närservice!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 089 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
421
Byggår:
2006
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med gott om plats för avhängning! Innanför entrén är det praktiskt klinkergolv och väggarna är målade i Stockholms-vitt! Längre in i hallen är det ekparkettgolv och här finns även en garderob som smidigt gömmer undan de ytterkläder man inte vill ska hänga framme!

Från hallen tar man sig in i det stora BADRUMMET. Här är golvet av klinker och med härlig golvvärme samt så är väggarna kaklade i vitt. Här finns även ett spegelskåp med belysning ovanför handfatet för praktisk förvaring av hygienartiklar samt ytterligare ett skåp under handfatet för ännu mer förvaringsmöjligheter. Dessutom är badrummet även förberett för tvättmaskin!

Även till VARDAGSRUMMET tar man sig från hallen! Här är väggarna målade i Stockholms-vitt samt ljusgrått och golvet är även här av vacker ekparkett. Längs ena kortsidan av rummet finns stora fönsterpartier som ger ett stort ljusinsläpp till hela rummet och här finns även utgången till den otroligt stora balkongen! På balkongen får man lätt plats med både utemöbler och el- eller gasgrill som föreningen gett tillåtlese att bruka på balkongen.

I anslutning till vardagsrummet med delvis öppen planlösning tar man sig till KÖKET! Här finns gott om arbetsyta samt plats för matbord. Golvet är även här av ekparkett, väggarna är målade i Stockholms-vitt samt så finns här en snygg fondtapet! Den maskinella utrustningen består av en spishäll, inbyggd ugn under hällen, inbyggd micro, inbyggd fläkt, separat kyl och frys i fullhöjd och diskmaskin. Alla maskiner är från 2007 då tillträdet skedde vid nyproduktionen av bostäderna och alla maskiner är av det kvalitativa märket Electrolux. Skåpluckorna i köket är i eklaminat och bänkskivan av laminat.

I denna välplanerade lägenhet finns 2(-3) SOVRUM. Det första sovrummet med ingång från köket är modernt målat i flera färger och golvet är av ekparkett. Här finns även ett stort fönster mot Lövsta allé. Den andra sovrummet har fönster mot innergården och är målat i Stockholms-vitt samt en tapetserad fondvägg. Golvet är även här av ekparkett.

Tack vare den STORA KLÄDKAMMAREN finns här möjlighet till ett tredje rum. Klädkammaren är belägen mellan de två sovrummen och ingen av väggarna är bärande så här finns även möjlighet att skapa ett ännu större rum, som en del i föreningen valt att göra. Observera bara att anmäla detta till föreningen först för en godkänd ombyggnation av planlösningen. Dock då klädkammaren redan är så stor väljer många att använda det som rum precis som det är! Detta också tack vare ljusinsläppet via fönstret ovanför dörren samt de vita väggarna och golvet av ekparkett!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 089 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

5 901 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 531 kr
Försäkring: 1 370 kr

Kommentar

Med 4-5 personer i hushållet

Andel i föreningen

1,39305%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett rymligt och varmt vindsförråd som nås med trappa och hiss. På gårdarna ligger små trähus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, cyklar och trädgårdsredskap.
Parkeringsplatser anläggs i anslutning till husen.

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

Föreningen består av 78 bostadslägenheter fördelade på tre hus. På gårdarna ligger små trähus som innehåller tvättstuga, möteslokal, soprum med källsortering, cykelrum och förvaring för trädgårdsredskap. Överlåtelseavgiften är för närvarande 2,5% av ett prisbasbelopp och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften är 1% av ett prisbasbelopp per pant och betalas av köparen. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se.

I dagsläget 2014-11-21:
- finns inga planerade avgiftsförändringar för nästkommande kvartal.
-Inga beslut om kommande renoveringar

Värme och vatten ingår i månadsavgiften, dock inte värmen i badrummet. Detta bekostar lägenhetsinnehavaren själv.

Fiberanslutning för internet finns till lägenheten och internetleverantör är Bravobredband.
Kabel-TV leverantör är ComHem.

Viktiga dokument

Om området

Hässelby

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast ca 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser utomhus, utal el. Dessa kostar 350kr/mån. I dagsläget är det kö till dessa. Utöver dessa går det att parkera gratis längs med astrakangatan.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mh Event Finance
170 m
Handlar'n Sattars Livs
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1,9 km
Vällingby City
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Familjedaghem Bambolino
170 m
Pysslingen Förskolor Johannelund
240 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,3 km
Grundskolor
Hässelbygårdsskolans Särskola
420 m
Vinstagårdsskolans Särskola
570 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
760 m
Hässelby Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
6,1 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
6,3 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
450 m
Handelsbanken Vällingby
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
3 km
Viksjö Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelby Idrottsplats
860 m
Hässelängens BP
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,7 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Liedberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte