Herrgårdsvägen 26, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Läckert kök!
  • Herrgårdsvägen 26 med grönområdet
  • Entré och klädkammare med utrymme
  • Inre hall
  • Arbetsytor i köket

Herrgårdsvägen 26, 3 tr , Centralt , Upplands Väsby

Välkommen till en nyrenoverad och smakfullt inredd trea med mycket bra planlösning! Bostaden har två sovrum i bra storlekar och rymlig hall med klädkammare. Från vardagsrummet har man fri utsikt mot söder från balkongen. Fräscht och snyggt kök med klinkergolv och inredning som går i grå/vitt. Badrummet är renoverat i samband med stambytet och har golvvärme.

Här bor man i en stor och stabil förening med många faciliteter i centrumläge och har närhet till bussar och pendeltåg och shopping.

Välkomna på visning!

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 191 kr Inkl. Värme, VA, Kabel-TV, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
68018
Byggår:
1966
Driftskostnad:
155 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en ljus och fräsch trerummare med balkong i soligt läge. Bostadens alla ytskikt har blivit renoverade under det senaste året. Nytt laminatgolv i ljusgrått i hela lägenheten. Nya tapeter och målade snickerier. Vita spegeldörrar till rummen. Mycket bra planlösning med två rymliga sovrum. Klädkammare i hallen. Kök och badrum har blivit renoverade under de senare åren. Här är det bara att flytta in.

HALL
Ljust och rymligt kapprum med svängrum och plats för avhängning av kläder. Rakt fram ligger också den separata klädkammaren med praktiska hyllor och garderob.

BADRUM
Från hallen direkt till höger ligger badrummet. Det har blivit renoverat i samband med att föreningen utförde renovering med stambyte mellan 2010-2011. På golvet ligger klinkergolv med golvvärme. Vitt kakel och infällda spotlights i taket. Duschhörna med duschväggar och handfatet har fått en ny kommod från 2013. Badrumsskåp med belysning.

INRE HALL
Mitt i bostaden finns en inre hall mellan rummen som erbjuder t ex förvaringsplats eller möbel.

KÖK
Till höger om hallen ligger köket som går i vitt, grått och svart. Klinkergolv i mörkgrå nyans och vita väggar. Matplats framför fönstret. Vit köksinredning från IKEA med lådor, överskåp och ett vitrinskåp med belysning. Ovan arbetsbänkarna sitter grått kakel, arbetsbänk i mörk grå laminat. Vitvarorna i rostfritt, högt kyl/frysskåp (med ismaskin) Digital Electronic. Inbyggd ugn och mikrovågsugn i bra arbetshöjd. Integrerad diskmaskin. Spis med induktionshäll och bakom spisen finns en praktisk och trevlig inbyggd hylla med spotlights ovanför. Köket är renoverat under 2013.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är mycket ljust och här har man utgång till balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Strukturtapet i vitt.

BALKONG
Skön balkong i soligt läge mot söder. Här finns plats för utemöbler och växter. Trätrall är lagt på golvet för komforten.

SOVRUM 1
Sovrum 1 har ingång från vardagsrummet. Ljus strukturtapet och fönster mot innergården.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet har Ingång från den inre hallen och ligger vägg i vägg med köket. Här finns en inbyggd garderob. Strukturtapet i vitt.

ÖVRIGT / BRF

Fastigheterna är anslutna till ComHem och bredband kan även fås via Bredbandsbolaget,
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns snickerilokal, tvättstuga, källarförråd och biltvätthall (ca 45 kr/mån). Egen boulebana på Lidmans allé och vid Herrgårdsvägen 34/28 finns en grillplats anlagd.
Parkeringsplatser - Det finns garageplatser (ca 242 kr/mån varmt garage, ca 209 kr/mån kallt garage och det finns även gästparkering. Det finns 160 st p-platser. Separat kö till både garage och p-plats.

Besök Brf Vilunda hemsida för ytterligare och aktuell information:
http://www.brfvilunda.se/

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

4 191 kr Inkl. Värme, VA, Kabel-TV, Bredband

Driftskostnad

1 869 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 184 kr
Försäkring: 685 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Enhetsmätning av el och varmvatten. Debiteras på månadsavin. För perioden juli-sept är kostnaden t ex 157 kr/mån. Tillkommer kostnad för hemförsäkring. Denna kan variera stort så kontrollera gärna detta med försäkringsbolag för egen del.

Andel i föreningen

0,27%

Reparationsfond

439 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft) FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas energiglas

Förening

Namn

Brf Vilunda HSB

Om föreningen

Namnet Vilunda härrör från 1600-talet då här fanns ett adligt säteri. Senare har här funnits bl. a krog och även prästgård för att under 1900-talet styckas av till villatomter från ägaren Anton Tamms egendom.
Brf Vilunda är en av de äldsta föreningarna i Upplands Väsby och består av 407 st lägenheter fördelade i tre höghus och nio lägre hus.
I föreningen finns snickerilokal, tvättstuga, källarförråd och biltvätthall (ca 45 kr/mån). Egen boulebana på Lidmans allé och vid Herrgårdsvägen 34/28 finns en grillplats anlagd.

Det finns 160 p-platser inkl gästparkering och 116 garageplatser samt MC platser. Dessa går att hyra för ca 120 kr resp. ca 242 kr (varmgarage), ca 209 kr/månad (kallgarage) Separat kö.

Kabel -Tv via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget (100 mb via fiber).

Föreningen har utfört en omfattande renovering 2010-11 med stambyte, omdragning av el samt fönsterbyte. Enhetsmätning för el samt varmvatten har installerats. Det är din undersökningsplikt som köpare att kontakta föreningen för mer information.

Föreningen tar en överlåtelseavgift på ca 1.112 kr ( 2,5 % av gällande prisbasbelopp) betalas av säljaren samt en pantsättningsavgift på ca 445 kr ( 1 % av gällande prisbasbelopp) betalas av pantsättaren.

Föreningen är centralt belägen nära Väsby centrum samt buss och pendeltåg. Gå gärna in på föreningens hemsida, http://brfvilunda.se/ för vidare information.

Antal lägenheter

407

TV och Bredband

Kabel-Tv via Comhem och bredband via Bredbandsbolaget (100 mb via fiber).

Om området

Centralt

Centrumläge med några få minuters promenad till Väsby Centrum och gallerian. På vägen finns busshållplats med flertalet busslinjer till- och från Väsby station. Ca 10 minuters promenad till Väsby station med pendeltåg mot Stockholm-Södertälje samt Uppsala. Närhet till E4 mot Stockholm-Uppsala. I området finns Vilundaparken med simhall mm

Läs gärna mer om Upplands Väsby Kommun på:
http://www.upplandsvasby.se/

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
360 m
Coop Väsby Centrum
360 m
Köpcentrum & Gallerior
InfraCity AB
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Visselpipan
400 m
Förskolan Folkparken
620 m
Grundskolor
Väsby Skola
410 m
Hasselskolan
410 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
780 m
Energy Maintenance Sweden AB
790 m
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
360 m
Swedbank
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
3,2 km
Svartinge Golf AB
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Väsby Skola Idrottshall
220 m
Smedgärds sporthall
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
530 m
Vattenhuset AB
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson eller Armas Sundin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte