Backabovägen 45K

Bilder

Backabovägen 45K , Backabo , Karlskrona

Nu finns tillfälle att förvärva ett fint radhus i ett plan på fantastisk hörntomt i Backabo. Tre till fyra sovrum, stort vardagsrum och underbar trädgård med flertalet uteplatser samt stort uterum. Kök och duschrum renoverat -05/06. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

118 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
466 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 008 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Ljust och fräscht arbetskök som renoverades 2005. Ljusa träluckor, bänkskiva i stenimmitation och vitt kakel ovanför bänk. Utrustat med häll, fläkt, ugn (Whirlpool), micro (Whirlpool), kyl i fullhöjd (Miele -06) samt diskmaskin (Siemens -01). Frys (Gram -91) finns i förrådsutrymme.

Duschrum

Helkaklat duschrum som renoverades 2006. På golvet ligger en mörgrå klinker med golvvärme och väggarna har ljusgrått kakel. Utrustat med handfat med kommod, högskåp, wc, handukstork samt duschhörna med infällbara glasdörrar.

Wc

Praktisk gäst-wc i hall. Ljus klinker på golv och målade väggar. Utrustad med handfat med kommod samt wc-stol, båda från 2013.

Tvättrum

Tvättavdelning som nås från köket. Utrustat med tvättmaskin (Samsung -14), torktumlare (Whirlpool -08) samt torkskåp från Futurm (äldre).

Välkommen till Backabo och Backabovägen 45 K!

Här finner ni ett fint radhus på hörntomt med ljusa fräscha ytskikt, fantastisk trädgård och mysigt uterum.

Via uppfarten når vi husets ljusa och välkomnande entré. Gott om avhängning i kapprum och längre fram i hallen finns tre garderober för extra förvaring av ytterkläder. Rakt fram finns även en praktisk gäst-wc.
Till vänster in finner vi husets vardagsrum. Detta är ljust och fräscht och de stora fönsterpartierna ger en härlig rymd till rummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och ett större matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når vi även en mindre uteplats i västerläge.
Till höger från hallen sett finner vi köket. Detta renoverades under 2005 och har gott om både förvaring och arbetsyta. Vid matplatsen finns plats för ett större matbord där man med lätthet kan duka upp för 4-6 personer. I direkt anslutning till köket har vi även husets tvättavdelning som är utrustat med tvättpelare och torkskåp.
Vid matbordet finns även utgång till det stora uterummet som ligger i ett härligt söderläge. Detta är stort och rymmer både matplats och loungegrupp. De stora skjutpartierna ger en fin övergång till stenläggningarna utanför och även här finns gott om plats för utemöbler och vilostolar. Från uterummet nås även ett större varmförråd på ca. 13 m²
Fortsätter vi förbi kök och matplats finner vi en mellanhall med tre garderober och en mindre klädkammare. I denna del finner vi även husets sovrum som är tre stycken i dagsläget. Det största sovrummet ligger rakt fram och rymmer gott och väl både dubbelsäng och kontorshörna. För den som behöver fler sovrum kan detta med fördel delas av till två mindre och passar då perfekt som barn- eller gästrum. Härnäst finner vi det som idagsläget används som föräldrasovrum. Även detta är generöst i storlek och rymmer utan problem en dubbelsäng. Här finns även en garderobsvägg med fem garderober samt utgång till baksidan. Kvar har vi ett mindre sovrum som passar perfekt som barn/gästrum eller kontor. I samband med sovrummen ligger duschrummet som renoverades 2006 med kakel och klinker i moderna färger och golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Luft/luft värmepump (-12), direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 oktober 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Mexisten, träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Papp (-13)

Övrigt

På fastigheten finns flera olika uteplatser och stenläggningar.
På framsidan finns en mindre uteplats i västerläge som nås från vardagsrummet. Här ligger en svart dekorationssten och rymmer ett mindre cafébord och stolar. Automatisk väderstyrd markis finns och ger behagligt skydd.
Stort uterum om ca 25 m² i söderläge som nås både från entré och matplats. Här finns gott om plats för både matplats och loungegrupp. Skjutpartier ut mot trädgård och stenlagd uteplats. På den stenlagda uteplatsen, som även den rymmer ett större möblemang, finns en fint uppmurad grill för härliga sommarkvällar.

Fastighetsbeteckning

Sorken 12

Övriga byggnader

På tomten finns två stycken bodar varav den ena är nyuppställd (-12) och fint inredd som lekstuga.
Via uterummet nås ett varmförråd om ca. 13 m². Här finns generösa förvaringsmöjligheter i form av skåp, garderober och hyllsystem.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 103 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 008 kr
VA: 10 075 kr
Renhållning: 1 790 kr
Försäkring: 4 230 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 165 000 kr

Summa pantbrev

1 360 000 kr

Tomt

Areal: 466 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Backabo

Backabo är ett bostadsområde ca 7 km utanför Karlskrona med strax över 400 hushåll bestående av villor, radhus, atriumhus och hyreslägenheter. Området angränsar till bostadsområdena Mariedal och Torskors samt fritidsanläggningen Telenor Arena Karlskrona.

Kommunikation

Bussförbindelser till Centrum, Lyckeby och Nättraby finns inom gångavstånd.

Närservice

I närheten finns Friskolan Piggelinen, Arenaskolan och Rosenholmskolan Sport College.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Grönsakshandlarna Karlskrona AB
510 m
Glass O Kroppkakeboden Hoglands Park HB
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Amiralen Köpcentrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smörblommans förskola
940 m
Gullvivans förskola
1 km
Kollektivtrafik
Intagsvägen
610 m
Ekeberg
630 m
Grundskolor
Friskolan Piggelinen
1,5 km
Galären Hälsa och Idrott
1,6 km
Universitet & Högskolor
Well-Being And Human Performance Sweden AB
2,5 km
Blekinge Tekniska Högskola BTH
2,9 km
Banker
Almi Företagspartner Blekinge AB
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nicklastorp Gk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sunnahallen
1,2 km
Karlskrona Tennisklubb
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Skönstavik
880 m
Studentviken
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte