Tullgarnsgatan 7

Bilder

  • Kommande®
  • Välkommen till Tullgarnsgatan 7!
  • Planritning

Industristaden , Uppsala

Snart finns här möjligheten att flytta in i denna underbara och välplanerade 4:a i det moderna Industristaden. Lägenheten erbjuder bra planlösning med bl.a. två balkonger varav den större har öppningsbar inglasning mot den härliga innergården och med härlig eftermiddags-/kvällssol. Tre sovrum, klädkammare, två badrum med både dusch, badkar och tvättpelare. Lägenhetens kärna ligger i den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och matplatsen vid köket samt utgång till en av balkongerna. Genomgående i bostaden ligger ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Från och med 1 januari 2018 kommer föreningen sänka avgiften med 5 % och även inkludera tv och internet i avgiften, utöver dagens värme och varm-/kall vatten. Dessutom har föreningen gemensamt uppköpt elavtal till förmånliga priser för föreningens medlemmar, medlemmen debiteras 400 kr/mån för denna lägenhet och sedan korrigeras detta efter förbrukning.

Hiss till lägenheten finns från markplan och ända ner till garaget i källaren!

Om du flyttar till Industristaden så finner du en närhet till matbutik, gym, frisör, restauranger, dagis och Anna Petrus park runt hörnet. Ett stenkast från lägenheten har ni Stadsparken, Fyrisån och promenadstråk, gå eller cykla till centrum på några minuter för citys breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Perfekt läge för pendlaren med närhet till Resecentrum och E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hit, välkommen hem!

Detta är en Kommande® försäljning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13, eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 136 kr inkl. värme och vatten

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman eller Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Extra kontaktperson

0767-11 90 90

018-10 90 11

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Andra har också tittat på