Odensgatan 17, 1 tr

Bilder

  • Kommande®

Främre Luthagen , Uppsala

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade genomgångslägenhet i 30-talsfastighet signerad Gunnar Leche! Lägenheten är belägen på andra våningen, med hiss, och har en balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. I lägenheten välkomnas man av en hall som leder en vidare in i ett härligt vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen, ett kök med matrum för ca 4 personer, rymligt sovrum med garderober samt ett badrum. Denna bostad har ett behov av renovering och modernisering.

BRF Börjegårdarna är en välskött förening, med engagerade medlemmar och en god ekonomi med en belåningsgrad på 1 752 kr/kvm/år. Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits väl. Som boende i Börjegårdarna så har du tillgång till bl.a. en lummig och vacker innergård, bastu högst upp i huset med utsikt över domkyrkan, träningslokal samt låga månadsavgifter.

Här bor ni i ett lugnt och lummigt läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via endast en kort promenad. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, ICA Luthagens Livs samt apotek m.m. Precis utanför porten hittar ni den vackra Vasaparken som öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus. Nu erbjuds en chans att förvärva en underbar lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen där du verkligen kan sätta din egen prägel på hela bostaden.

Välkommen hit, välkommen hem!

Detta är en Kommande® försäljning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13, eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

68 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 556 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman eller Ida Söderqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!