Råbyvägen 55 A, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Råbyvägen 55 A!

Råbyvägen 55 A, 1tr , Gränby , Uppsala

Här finns nu möjligheten att bli först att flytta in i denna nyproducerade 2:a med bekväm planlösning och låg månadsavgift i ett växande kvarter. Stilren lägenhet med balkong och hiss från markplan. Lägenheten bjuder på öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt härlig utsikt. Rymligt badrum med förberedelse för tvättmaskin och torktumlare samt möblerbar balkong mot innergård. Cykelavstånd till både stationen och Uppsala city

Bra avgift där värme, VA, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni ingår.
På markplan i föreningen så ligger Puls & Träning. Ett rymligt och lokalt gym som gör träningen väldigt enkelt och smidig.

Gränby håller på att växa och nya och attraktiva kvarter håller på att byggas. Gångavstånd till Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas och där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser i ett nytt shoppingcenter, (se mer hos Atrium Ljungberg, http://al.se/omraden/uppsala/granbystaden).
Närmare bostaden så ligger även Heidenstams torg, ungefär fem minuters gångväg från lägenheten. Här finns ICA, apotek, restaurang, frisör, kemtvätt och vårdcentral.

Bussar in till city går ungefär var tionde minut och busshållplats finns precis utanför huset. Att cykla till centrum tar ca tio minuter. Bostadsrättsföreningen ligger nära E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle från området.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman på 070-770 18 13, eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 003 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Lägenheten nås via en säkerhetsdörr. På golvet i entrén ligger ett svart klinker på golvet i övrigt ligger en ekparkett på golvet. Vitmålade väggar och tak. Hatthylla och tre garderober samt ett städskåp för förvaring och avhängning.

-Vardagsrum-
På golvet ligger en ekparkett. Vitmålade tak och väggar. Fönsterbänkar i kalksten. Stora fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matplatsdel.

-KÖK-
Köksinredning från Ballingslöv. Arbetsytor i laminat ovan dessa sitter ett stänkskydd av vitt kakel samt spotlights under köksskåpen för belysning. Utrustat med vitvaror från Cylinda i form av: diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn med induktionshäll och inbyggnadsmikro samt en spisfläkt med kåpa.

-WC/DUSCH-
Helkaklat med svart kvadratiskt klinkers på golvet samt vita kaklade väggar. Under golvet finns en elektrisk komfortvärme. Utrustat med tvättställ med kommod, infälld spegel med belysning, wc samt duschdraperiskena vid duschen. Även förberett för tvättmaskin eller kombimaskin

-SOVRUM-
Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och förvaring finns i form av en garderob och ett linneskåp. Här finns även utgång till lägenhetens balkong. Vitmålade väggar och parkettgolv.

-BALKONG-
Stor möblerbar balkong mot innergården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 003 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 100 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,11502%

Andel av årsavgiften

1,11477%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det finns förråd och tvättstuga.

Fastighetsbeteckning

Gränby 6:6

Förening

Namn

Brf Konstnären 1

Om föreningen

Föreningens lägenheter är fördelade på två hus mellan fem och sju våningar och med totalt sex trapphus. Adressen för fastigheten är Råbyvägen 55 A-H.
Fastigheten innehåller 101 bostadsrättslägenheter med följande fördelning:

33 st. 1 r.o.k. 29-41 kvm
62 st. 2 r.o.k. 35-69 kvm
6 st. 3 r.o.k. 73-74 kvm

Cykelparkering och förråd:
Cykelparkeringar finns på gården och på fastighetens norra sida. Utöver det finns cykelrum i markplan i trapphus 2 samt väggkrokar för cykelförvaring fördelat på olika våningar och trapphus. Samtliga lägenheter har förråd. Dessa är fördelade på olika våningar och trapphus. Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på markplan i varje trapphus.

Entréer trapphus
Totalt finns det sex trapphus i byggnaden. Fem av dessa har ingång både från innergården och närliggande gata. I varje trapphus finns postboxar och lägenhetsinformation. Samtliga trapphus har hiss installerad.

El
Varje lägenhet har en egen elmätare där lägenhetens elförbrukning mäts. Respektive lägenhetsinnehavare ansvarar för att teckna och bekosta ett eget el-abonnemang för sin lägenhet.

Tvätt
Det finns en tvättstuga som är placerad i entréplan i trapphus 2.

Antal lägenheter

101

TV och Bredband

Lägenheten är ansluten med fiber för leverans av TV, IP-telefon och internet (100/100). Grundutbud Tv och bredband ingår i månadsavgiften via Telia Triple Play.

Parkering

Föreningen har 50 st. p-platser i garage som hanteras av Parkando. Kostnaden är cirka 1000 kr/mån. När medlemskapet har gått igenom kan man göra intresseanmälan för en plats.

Delat ägande

Föreningen accepterar i normala fall delat ägande. Detta innebär att t.ex. en förälder kan gå in som delägare utan att bo där. Alla nya medlemskap prövas dock individuellt. Juridisk person accepteras inte som ägare.

Övrigt

Den boende behöver teckna ett bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

Om området

Gränby

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
360 m
Karlssons Servicestation AB
450 m
Köpcentrum & Gallerior
Gränby Centrum AB
1,1 km
Galleria Dragarbrunn
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ringarens Förskola Fritidshem
550 m
Parkens Förskola Fritidshem
650 m
Grundskolor
Bellmanskolan
240 m
Labanskolan Frisärskola AB
240 m
Gymnasium
Labanskolan Frisärskola AB
240 m
Uvengymnasiet
1,1 km
Universitet & Högskolor
Johannelunds Teologiska Högskola
650 m
Stiftelsen Fjellstedtska Skolan
1,9 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Uppsala Bangolfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gränby Ishall
760 m
Uppsala Arena 2010 AB
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Fyrishov
1,8 km
Actic Centralbadet
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte