Brunnehagen 9

Bilder

  • Såld!
  • Brunnehagen!
  • Balkong
  • Badrummet
  • Planritning 2D
  • 17 bussen tar cirka 20 minuter till Nordstan

Brunnehagen 9 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Snart finns denna ljusa tvåa en trappa upp till salu i Brunnehagen. Bra läge i föreningen, inglasad balkong åt söder som ska byggas ut och ett stambytt badrum är några av fördelarna med detta boende.
Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 715 kr inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
109
Byggår:
1971
Driftskostnad:
466 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Här ges nu chansen att förvärva denna ljusa tvåa i Brunnehagen. Här har vi ett stamrenoverat badrum samt inglasad balkong i söderläge!

Lägenhetens hall erbjuder bra ytor för avhängning och förvaring direkt till vänster via en garderob samt förvaringsytor som idag döljs via ett praktiskt draperi. Ett lättskött klinkergolv pryder golvet och väggarna är målade vita. Längre in har vi ytterligare ett par garderober.

Direkt från hallen når du det rymliga vardagsrummet som också detta är målat i vitt. I väggen mellan hall och vardagsrum finns en öppning så det blir ett naturligt ljusinsläpp mellan rummen. Golven däremot har här bytt skepnad och övergått till ett klasiskt parkettgolv. Här finns goda möjligheter att möblera efter smak och tycke, endast fantasin sätter gränserna! Från fönstret är de fri utsikt mot Lilla Brunnehagen och Arvesgärde samt parkering. Har du tur kan du parkera din bil här ute och på så vis ha koll på den från fönstret.

Mitt emot vardagsrummet möts du av köket. Här finns laminatgolv och vita väggar. Köket har bra förvaringsutrymmen bakom de vita skåpsluckorna. Mellan över- och underskåp har vi vitt kakel och en grå bänkskiva i laminat. Här erbjuds även en dubbelho, diskmaskin, spis med häll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Här finns även stor plats för ett matbord vid fönstret ut över gården.

Vidare genom köket når du sovrummet. Här har ljus laminat och ljusa väggar, samt en snygg randig fondtapet som bryter av det ljusa på ett snyggt sätt. Här finns det gott om plats för en stor säng och kanske en fåtölj där du kan sitta läsa eller bara slappna av.

Från sovrummet når du också den inglasade balkongen i söderläge vilket ger många soltimmar på dagen. Här kan du med gott samvete spendera lediga dagar och - när tillfälle ges - ta del av solens sköna strålar. Här skall även under andra halvan av 2017 troligen byggas ut och glasas in vilket gör det hela än bättre.

I anslutning till hallen finner du bostadens badrum. Detta stamrenoverades 2012-2013 och bekläddes då med stora vita kakelplattor på väggen och gråa klinkerplattor på golvet. I badrummet har du duschhörna med vikbara glasväggar, tvättmaskin, handdukstork, vägghängd toalettstol samt belyst spegelskåp över handfatet. Tvättstuga finns även det såklart i föreningen om man hellre vill nyttja den.

Hör av dig för mer information om bostaden!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 715 kr inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv

Andel i föreningen

0,21678%

Andel av årsavgiften

0,22147%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Övrigt

-Balkong
Bostaden har en inglasad balkong belägen åt syd med sol stora delar av dagen. Skall förhoppningsvis under hösten 2017 byggas ut och glasas in. Kommer medföra en avgiftshöjning i två etapper med cirka 200 kr totalt på avgiftsposten.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan bredvid entrén.

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande hus. Tvättmaskin finns även i badrummet.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar..

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter. Dessutom har föreningen en lokal och 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Lägenhetsfördelning:
58 st 1 rok
175 st 2 rok
168 st 3 rok
24 st 4 rok

Gemensamhetsutrymmen:
Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningslokal finns att hyra. Man har även tillgång till bastu i föreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelrum finns inom föreningen.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

TV och Bredband

TV/Internet:
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan).

Parkering

Parkering:
P-plats med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. p-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån.

Renoveringar

Byggnadernas tekniska status:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012-2013 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 påbörjades fasadöversyn och arbetet pågår just nu och ska fortsätta och bli klart 2017.
2017 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in. Inglasning en kommer att innebära att uteplatser i markplan byggs ut 65 cm och för balkonger på plan 2 och uppåt, är utbyggnaden 80 cm. Glasväggarna är skjutbara med insynsskydd nedtill. Detta innebär en avgiftshöjning som är fördelad i två steg: en görs i oktober -17 och en i juli -18. Totalt blir detta en avgiftshöjning om ca: 6 %. Bygget startar v. 38 med långa huset, klart v. 44. Hela området klart första v. i april -18.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes ca: 3% i oktober 2017 samt kommer att höjas med ytterligare 3% 1 juli 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Två representanter för styrelsen kan träffas varje måndag kl. 18:00 - 18:30 i styrelserummet(ej juli månad).

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Dyröpojkarna
550 m
ICA Supermarket Tuve
630 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
590 m
Tuve Torg
600 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Gunnesgärde 6 förskola
250 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
290 m
Kollektivtrafik
Brunnehagen
170 m
Tuve Centrum
360 m
Grundskolor
Gunnestorpsskolan F-6
290 m
Hinnebäcksskolan
350 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
3,1 km
Vingagymnasiet
3,3 km
Universitet & Högskolor
Hälsodisken Coaching HB
1 km
Chalmers Professional Education AB
4,9 km
Banker
Swedbank
3,5 km
SEB
3,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Minigolfen Västsverige AB
1,2 km
Malmö i Våra Hjärtan AB
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuvevallen
520 m
Tuve Ishall
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,5 km
Kristinedals Träningscenter
5,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-196 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte