Långängen 1 B, vån 7/7

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Långängen 1B
  • Stig på!
  • Hallen med plats för skrivbord
  • Hall o kök
  • HTH-kök med en maskinpark i rostfritt från Cylinda

Långängen 1 B, vån 7/7 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nu har ni möjlighet att köpa en riktigt fin penthouse trea i Brf Kvillebäcksparken. Underbar lägenhet i toppskick nyproducerad 2016. Här får ni en välutrustad genomgångslägenhet med två balkonger, utsikt till Läppstiftet, skön golvvärme samt enormt master bedroom med walk in closet. Tag chansen nu och investera i din livskvalité.

76,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 447 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2014-2016
Driftskostnad:
533 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

HTH-kök som har vita släta luckor med vitt kakel som stänkskydd. Ljusgrå melerad laminatbänkskiva med underlimmad ho. Insänkt LED-belysning under överskåpen. Energieffektiv maskinpark från Cylinda i rostfritt, Induktionshäll, inbyggnad- varmluftsugn och micro, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.

Badrum

Badrummet har vitt kakel på vägg och vitmålat tak Grått klinker på golvet med golvvärme. Toalett, handfat med kommod och spegelskåp samt duschhörna med välvd duschdörr i glas. Elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda, ovan en arbetsbänk i mörkgrå lammint samt överskåp.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Golvlister i ek, i övrigt vita foder och innerdörrar. Grängat vitmålat tak. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Nätverksuttag i alla rum.

Välkomna till Långängen 1B vån, 7 av 7. Nu har ni möjlighet att förvärva en riktigt läcker penthouse 3:a med 2 balkonger. Lägenheten har ett galet ljusinsläpp från stora dubbeldörrar ut till ena balkongen som har ett söderläge. Lägg där till en takhöjd på 2,6 - 2,9 meter ("snedtak"), en skön planlösning samt genomgående golvvärme, så har ni en pärla i Kvillebäcken. Ivar Kjellberg har byggt allt och inflytt var så sent som hösten 2016.

Stig på!

Ni möts av en rymlig, ljus hall. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten. Alla väggar är vitmålade. Här finns gott om avhängningsyta och möjlighet att ha en liten kontorsdel. Från hallen når ni badrummet till höger och åt vänster leds ni vidare in i köket.

Badrummet är väl tilltaget, helkaklat i vitt och antracit. Mycket snyggt och fräscht. Ett frostat fönster ger ett fint ljusinsläpp. Inredningen kommer från HTH och den praktiska tvättavdelningen har uppgraderade 7 kg maskiner från Cylinda. Säljaren hade tänkt att sätta in ett badkar. Med anledning av detta blev aldrig duschdörren, som ingick när han köpte lägenheten ny, monterad. Den står lös i källarförrådet och medföljer.

Köket är mycket rymligt, välplanerat och ligger i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet. Köket kommer också från HTH och erbjuder gott om såväl arbetsytor som förvaringsmöjligheter. Hela maskinparken är i rostfritt och kommer från Cylinda.
Från matplatsen och vardagsrummet leder två dubbla dörrar er ut på balkongen, som är ca 4 kvm och har ett soligt söderläge. Utsikten är det inget fel på, tittar ni rakt fram så ser ni ut över takåsarna mot Ramberget och Älvsborgsbron. Tittar ni in mot stan så ser ni delar av centrum, bl.a. Götaälvbron och Läppstiftet, mycket läckert kvällstid.

Från vardagsrummet når ni de två sovrummen. Först det lite mindre som är ca 10 kvm med gott ljusinsläpp från fönster i söderläge. Förvaring finner ni i 2 st platsbyggda garderober. Detta blir ett perfekt gäst- eller barnrum.
Vidare når ni master bedroom som är väl tilltaget om drygt 16 kvm och ansluter till en rymlig walk in closet om ytterligare ca 3,5 kvm. Här får ni lätt plats med en stor säng och möblemang. Fönstret och balkongdörren ligger in mot den lugna innergården och ger ett fint ljusinsläpp.
Balkong som ni når från sovrummet är ca 8 kvm och har ett gott högt läge med utsikt över Backaplan och närområdets vackra sedumtak. Tittar ni ner på innergården så ser man föreningens prunkande rabatter och kvarterets förskola med tillhörande lekplats. Sommartid kommer solen på eftermiddagen och går ner sent på kvällen.

Skulle inte balkongerna räcka till så är det fritt fram att nyttja föreningens gemensamma takterrass som ni finner i det närliggande B-huset "Penselgatan 10". Terrassen är ca 60 kvm och erbjuder utsikt och solmöjligheter från morgon till sen kväll.

Är detta ert nya drömboende? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

4 447 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV

Driftskostnad

6 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppskattad drifkostnad

Andel i föreningen

1,0313%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburen golvvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 77:1 och 77:2

Övriga byggnader

BYGGNADSBESKRIVNING
Grund: Pålad betong
Stomme: Betongbjälklag
Balkonger: Betongplatta
Yttertak: Takduk ev. sedumtak
Hängrännor: Plåt
Lägenhetsskiljande väggar: Betong

Lägenhetsdörrar: Säkerhetsdörr
Balkongdörrar: Aluminium/trä
Innerväggar: Gips
Fönster: Aluminium/trä

Övrigt

Två balkonger, en ca 4 kvm långsmal och en ca 8 kvm rektangelformad.

Källarförråd om ca 4 kvm.

Förening

Namn

Brf Kvillebäcksparken

Om föreningen

Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016. 121 bostäder alla med bostadsrätt.

Vatten:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.

Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.
Energideklaration ej utförd vid kontroll hos boverket per den 21 maj 2018.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.

Bostäderna har gemensamma cykelrum, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar. Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, barnkanalen, 4, SVT24, SVT1-HD, SVT2-HD, 4-HD)
Bredband/telefoni/ mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, telefoni och bredband finns på www.bredbandsbolaget.se alternativt 0770 777 000.

Parkering

Parkering: Garage om 44 platser i källarplan, infart från solventilsgatan. Kö-system tillämpas. Avgift för garageplats fn 1000 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Förskola i samma kvarter.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.
Läs mer om området under fliken "Dokument och Länkar" under länken "Om Kvillebäcken".

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av Göteborgs största knutpunkt för buss- och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning. Charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hung Loi Market
80 m
Indian Supermarket
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
380 m
Backaplan
380 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Brämaregatan 2 D
380 m
Förskolan Lantmätaregatan 20
460 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,9 km
Grundskolor
Rambergsskolans Fritidshem
850 m
Bjurslättsskolan F-6
870 m
Gymnasium
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
1,4 km
Plusgymnasiet
1,6 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,8 km
Chalmers Professional Education AB
1,8 km
Banker
Swedbank
230 m
Handelsbanken Lilla Bommen
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
2,3 km
S T Jörgen Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
440 m
Lundby StadiumBowl
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,3 km
Valhallabadet
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte