Lönnrunan 102

Bilder

  • Såld!
  • Lönnrunan Etthundratvå är adressen. Välkomna!
  • Mjuka toner i köket med gott om förvaring
  • Härliga sällskapsytor för gott umgänge
  • Insyns-skyddat! Sola, umgås, ät lunchen ute
  • Inglasad altan - en plats för vardagsmys och fest

Lönnrunan 102 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Härliga Lönnrunan passar både gammal och ung. Nu får ni tillfälle att köpa ett nätt gavelradhus om 97 kvm med fyra sovrum, två uteplatser och generös inglasad altan! Väl placerat med grönska och lite insyn samt närhet till service och kommunikationer. Garage i länga, två förråd invid huset. Kom och bo!

97 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
8 820 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
97 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
183,2 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
2 801 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

En möblerbar hall med utrymme för garderober och alternativa avhängningsmöjligheter. Praktisk klinker i mjuka terracotta-toner på golvet och vita väggar.

Gäst-toalett

Lite lyx i form av en handdukstork är aldrig fel! Ljust och fräscht med vitmålade väggar och praktisk klinker i terracotta på golvet. Sanitetsporslin i vitt.

Sovrum 1

Ett härligt ljusinsläpp kommer från ett stort fönster mot den lilla uteplatsen på entrésidan av huset. Vitmålade väggar har fått sällskap av en fondvägg i svart tapet och ett golv i ekparkett. Enkelsäng, skrivbord och bokhylla eller kanske en byrå finner sin givna plats. Den som önskar ett större rum kan flytta väggen som gränsar mot sovrum 2.

Klädkammare

Visst kan man väl aldrig få för mycket förvaringsutrymmen? Här inne finns möjligheter till förvaring av både kläder och diverse. För den som önskar går det faktiskt att göra sig en liten arbetshörna.

Sovrum 2

Här inne är ljussättningen artificiell och reflekteras av de vita väggarna och den varma tonen i ekparketten. En enkelsäng eller en tonårssäng, kanske i sällskap av vägghängda bokhyllor eller ett skrivbord eller garderober?

Sovrum 3

En fräscht randig fondtapet i ljusgrått/svart/vitt matchar ekparketten väl i detta ljusa trevliga rum med fönster mot den insyns-skyddade uteplatsen. Den som önskar ett större rum kan flytta eller ta bort väggen som gränsar mot sovrum 2.

Badrum

Golvvärme är en underskattad lyx! Här inne råder mjuka terracotta, aprikos- och crème-toner i kombination med gyllene furu på kommoden med tvättställ i vitt porslin. Den som vill sätter in ett badkar; för närvarande finns här en generös dusch med väggar i klarglas. Sanitetsporslin i vitt.

Kök

Eftersom både familj och vänner gärna samlas i och nära köket är det härligt när det ligger placerat mitt i huset, eller hur? Köksluckor i bok har fått sällskap av en arbetsbänk i boklaminat samt spis och fläkt i vitt. Kyl och frys är inbyggda - en snygg touch! Över diskbänken sitter ett benvitt kakel. Golvet är enhetligt i ekparkett.

Vardagsrum

I anslutning till köket och uteplatsen i sydvästläge finner ni det inbjudande vardagsrummet. Här erbjuds goda möjligheter till umgänge vid matplats för 8-10 personer liksom den andra delen där ni kan placera en generös hörnsoffa, eller kanske två soffor, liksom TV-möbel eller bokhylla. Den inglasade altanen - och, vid varmare väderlek, även uteplatsen - erbjuder ytterligare sällskapsutrymmen att trivas i. Vita väggar samt ekparkett på golvet.

Sängkammare

Vackert ljusinsläpp från uteplatsen reflekteras på den mjukt gula fondväggen, den varma tonen i ekparketten och de i övrigt vita väggarna bidrar till en rofylld atmosfär. Ett större sovrum med utrymme för dubbelsäng, sängbord och trippelgarderob med skjutdörrar med mörktonat glas.

Ett trevligt och inbjudande hem i ett grönt och välkomnande område där man gärna bor länge. Fyra sovrum ger utrymme åt familjen, men den som önskar flyttar en vägg eller två! Möjligheterna finns, ni bestämmer själva vad ni vill göra av dem! Generöst vardagsrum och inglasad altan erbjuder ytterligare (ute-)rum att umgås i. Möjlighet till solfångst både på morgon, middag och kväll!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans radhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 november 2010
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Pålad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel & Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Gummerat papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Generös inbyggd altan i österläge och ytterligare en uteplats i sydvästläge samt stensatt uteplats invid entrén! Sol från morgon till kväll.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 91:23

Övriga byggnader

Vidbyggt förråd på framsidan av huset, ca 7 kvm. Förråd på altanen, ca 6 kvm.
Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 620 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 600 kr
Väg, samf: 8 800 kr
Övrigt: 8 220 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I uppvärmning ingår hushållsel. VA och renhållning ingår i samfällighetsavgiften. Övrigt är tomträttsavgäld som blir 8220 kr/ år fr o m 2014-08-15.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 558 000 kr, varav byggnadsvärde 775 000 kr

Summa pantbrev

1 840 000 kr

Tomt

Areal: 183,2 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:40, GA

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt!

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet ligger här med en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn. Där det finns goda möjligheter att få en båtplats åtminstånde för en mindre båt.

Buss 21 går från hållplatsen Hornkamsgatan och sträcker sig mellan Torslanda - Eketrägatan - Centralstationen (och omvänt)

Närservice

Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även erbjuds service som bibliotek, bank, frisör, restaurang, café och gym.
Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger, hemelektronik etc.
Det finns flera grundskolor och förskolor i närområdet; Torslandaskolan, Nordlyckeskolan och Österöds grundskola för att nämna några.

Parkering

Till radhuset hör garage i länga. Gästparkering erbjuds också.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
260 m
Fisk & Skaldjursspecialisten No 1 AB
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Runskriftsgatan 8
230 m
Freja Fritidshem
240 m
Grundskolor
Kastanjeskolan
140 m
Förskola Runskriftsgatan 8
230 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
4,7 km
Banker
Handelsbanken Torslanda
2,2 km
Nordea Bank AB
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Torslanda Golfkrogen
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
400 m
Torslandahallen/ Torslanda idrott
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Annika Fox eller Christine Löfgren för mer information!

Christine Löfgren

Christine Löfgren

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Extra kontaktperson

0701-96 27 74

031-38 68 001

christine.lofgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte