Strandvägen 26

Bilder

  • Välkommen till Strandvägen 26!
  • Fasad
  • Fasad
  • Vy
  • Vy

Strandvägen 26 , Bålsta Fånäs , Håbo

Unik möjlighet att förvärva fastighet med egen brygga och strand. Bara bokade visningar! Kontakta ansvarig mäklare för er bokning.

269 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
269 kvm
Biarea:
189 kvm
Tomtarea:
2 690 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
7 325 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

269 kvm

Biarea

189 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Strandvägen 26!

Från framsidan når man entrén som har två stycken olika ingångar. Förslagsvis en för gäster och en för familjen. Även en dörr finns som leder in till dubbelgaraget som är utrustat med automatiska garageportar. Mellan de olika ingångarna är det lagt klinkers med värmeslingor under. Detta för att underlätta när det kommer snö, då behöver man inte skotta utan snön smälter bort av sig själv.

Entré/hall 1: Stor hall med klinker och golvvärme, ljusa väggar och en luftluft från IVT. I entrén finns en gäst WC med grå plastmatta, vita väggar, radiator, handfat och fönster.

Sovrum 1: parkettgolv, ljusa väggar och ett flertal garderober. Här har du ett eget badrum med badkar, WC, handfat och spegelskåp.

Sovrum 2: parkettgolv och ljusa väggar, garderob. Detta rum används idag som dressingroom.

Kontor/Rum: Detta rum var från början ett badrum som idag används som kontor. Ljusa väggar och plastmatta.

Sovrum 3: Det stor masterbedroom har ljus klinkergolv med golvvärme, vita väggar och en stor garderobsvägg. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och utgång till en stor balkong. Även i detta rum har man eget badrum, WC/dusch, kommod och två högskåp. Klinker med golvvärme och ljusa väggar.

Från detta plan leder en trappa ned till matsalen.

Matsalen har klinker med golvvärme och ljusa väggar. Stort ljusinsläpp och utgång till plattsatt uteplats med fantastisk sjöutsikt.

Kök: Ett stort och välutrustat kök, bänkskivor i granit samt även granit som stänkskydd ovan arbetsbänkar. Svarta vitvaror, diskmaskin från bosch, inbyggd kaffemaskin med mjölkskummare från Miele (behöver service innan användande), inbyggd micro från Miele, frys från Husqvarna. Klinker med golvvärme och ljusa väggar. Köket har även en spis med keramikhäll, ugn och fritös samt tallriksvärmare på ena sidan av köksön. På andra sidan av köksön finns gasolspis, ugn och tallriksvärmare. Till höger om köket finns ett extra rum som används som matkällare. Rummet är även utrustat med toppmatad frys från Whirlpool och två stora kylskåp från Electrolux klinker och ljusa väggar. Till vänster om köket finner ni en helkaklad WC med handfat, spegel, glashylla. Vid sidan om WC finns tvättstugan som är utrustad med två torktumlare och två tvättmaskiner. Maskinerna är från Miele och Bosch, här inne finner ni även värmepannan från Focus värme.

Från matrummet leder även en trapp upp till den andra entrén, i trappen sitter en luftluft från IVT.

Poolrummet: med klinker och ljusa väggar, stora fönster med fantastisk utsikt över trädgården, båthuset och bryggan. Poolen har en liten spricka i ena hörnet och behöver repareras innan den fylls med vatten igen. Ett aggregat till poolen behöver också införskaffas. I poolrummet finns ett litet förråd som har klinker och ljusa väggar. Till vänster i poolrummet finns dusch och bastu, Duschrummet är helkaklat.

Tillbaks till hjärtat i huset, matrummet, här leder en trappa ned till vardagsrum/gillestuga. Vardagsrummet/gillestugan har en öppenspis med kassett och en luftluft från IVT. Stort fönsterparti och dubbla glasdörrar som leder ut till ännu en plattsatt uteplats. Tre stycken upplysta träpelare pryder vardagsrummet/gillestugan. I mitten av vardagsrummet/gillestugan finns en glasbar med spottar i golv och tak, vinkyl och bra förvaring.
Vid baren står ett biljardbord och väggen mitt emot baren pryder vacker sten i grå nyans väggen, inbyggda speglar med ljusslingor.

I den bortre delen av vardagsrummet/gillestugan använder man som biorum. Idag utrustat med projektor och surround system. Här är en plats för filmälskaren att njuta och samtidigt blicka ut över baksidan och vattnet. I övrigt så är väggarna ljusa och klinker på golvet.

Här följer säljarens ord om huset och Bålsta:

En berättelse om ett fantastiskt hus med mycket värme och kärlek i. Hur livet är skört och kan förändras och man blir tvungen att ta ett beslut när kroppen inte orkar längre. Jag lämnar denna fina fastighet med stor sorg och även mycket glädje. Sorg på grund av min make som gick bort ett par år efter vi flyttat in och glädje som hela vår familj och vänner haft i denna underbara fastighet med storbak och matlagning. Eftersom det funnits stora utrymmen har vi haft möjlighet att vara många personer samtidigt i fastigheten. Glädjen bland familj och vänner att känna denna gemenskap har varit fantastiskt.
Huset ligger centralt, lätt att ta sig till städer som Stockholm, Enköping och Västerås. Även en halvtimmes körning till flygplatsen Arlanda. Kommunen Håbo har god service, nära till naturen och många aktiviteter för både vuxna och barn. Håbo kommun är en kommun som växer eftersom det är en populär kommun. Fånäsområdet där villan ligger är ett populärt ställe i kommunen att bo och där det är trevliga grannar. Fastigheten har strandtomt och har man båt kan man slussa till öppet hav och finna nya erfarenheter.
Varför inte upptäcka Blå Lagunen i Bro kommun som har en fin sandstrand och turkos klart vatten.
Fastigheten innehåller mycket värme och kärlek där gäster känner sig välkommen med dessa stora ytor både inne och ute.

Jag önskar Er, den nu som köper denna fastighet Lycka till och att Ni ska trivas lika bra som vi har gjort Med vänlig hälsning. Solweig Ericson

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans Sutterränghus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Elpanna till vattenburet system, 3st IVT luftluft, öppen spis med kassett

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 april 2009
Energiprestanda: 271 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Suterräng/Betongplatta
Grundmur: Betonghålblock
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten typ mexitegel
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Låglutande tak med takbeläggning av papp

Övrigt

Ett extra förråd/garage finns på tomten installerat med en luftluft. I förrådet har man plats för alla trädgårdsredskap och övrig förvaring. En grusad gång som omges av stenar och belysning leder ned till båthuset.

Fastighetsbeteckning

Bista 1:63

Övriga byggnader

Båthuset har vita väggar och klinkers med golvvärme, även fristående radiatorer. Helkaklad Wc/dusch med hörnhandfat och förvaring under, spegelskåp med spottar. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Rum med arbetskök och kylskåp. Stora glaspartier och dubbeldörrar som leder ut på altanen och bryggan. En trappa upp i rummet finns ett sovloft som rymmer många. Här kan era gäster bo bekvämt med en fantastisk utsikt. Det fungerar även bra för generationsboende alternativt för uthyrning. Inbyggda högtalare av äldre modell finns satta i taket och på väggen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

87 905 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 464 kr
El: 48 000 kr
VA: 7 282 kr
Renhållning: 3 609 kr
Väg, samf: 250 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 8 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

OBS!!! Säljaren har väldigt varmt i huset och har ett genomsnitt på ca 29 C året om, därav stor elförbrukning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 481 000 kr, varav byggnadsvärde 2 818 000 kr

Summa pantbrev

9 080 000 kr

Tomt

Areal: 2 690 kvm
Tomttyp: Strandtomt, natur och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Bista GA:2
Last, Avtalsservitut: Vattenledning mm, 03-IM1-70/2103

Tillträde

Enlig överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Bålsta Fånäs

Fånäs är ett av de mest attraktiva områdena i Bålsta. Här bor man nära Mälaren och med gång-och cykelavstånd till centrum och pendelstation.
Området har egen liten badplats och förtur till båtplats.
Området har egen tennisbana och parkområden.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Azad Haji AB
1,5 km
ICA Kvantum Bålsta
1,9 km
Köpcentrum & Gallerior
Bålsta Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Regnbågens förskola i Bålsta
2,5 km
Nybyggets förskola
2,6 km
Kollektivtrafik
Bålsta Kalmarsand
360 m
Bålsta Fånäs
390 m
Grundskolor
Läraskolan i Bålsta AB
1,5 km
Gröna Dalenskolan
1,6 km
Gymnasium
Fridegårdsgymnasiet- kämpeenheten
2 km
Caluso AB
2,5 km
Banker
Handelsbanken Bålsta
1,7 km
SEB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bålsta Gk
2,6 km
Bro-Bålsta Golfklubb
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowl Room
1,8 km
Bålsta Tennisklubb
2,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Kalmarsandbadet
580 m
Badplats
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Arnefjord för mer information!

Jenny Arnefjord

Jenny Arnefjord

Håbo

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-581 6607

jenny.arnefjord@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte