Grimvägen 3

Bilder

  • Fasad baksida
  • Fasad framsida
  • Entré/Kök
  • Entré
  • Kök

Grimvägen 3 , Granby Strand , Sigtuna

Välkomna in i detta fantastiska hus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ryggåstak och stora fönster. Båtplats ingår. Nära till förskola. Det är ett lugnt och barnvänligt område med fina möjligheter för skridskoåkning på vintern eller båt och bad på sommaren.

176 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
176 kvm
Biarea:
34,7 kvm
Tomtarea:
1 138 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
3 181 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

176 kvm

Biarea

34,7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande ENTRÈ med klinkergolv och klädförvaring i garderob/klädkammare med skjutdörr.

Från hallen nås husets verkliga pärla, ett fantastiskt KÖK om hela 34 kvm med höga stora fönster och ryggåstak. Köket har vit inredning med profilerade luckor, arbetsbänk i rostfritt med infälld diskho. En köksö med förvaring under blir en given samlingsplats vid matlagning. Spishäll och spiskåpa i rostfritt, kyl,frys
Matplatsen vid dom stora fönsterna rymmer bord för många. Köket har en öppen planlösning mot VARDAGSRUM om 33,5 kvm med ryggåstak och stora fönster. I vardagsrummet finns en fin murad braskamin och utgång till uterum och altan. Inbyggda högtalarsystem från Sonos sitter i taket.

DUSCHRUM/WC med vitt kakel och grått klinkergolv. Duschhörna med duschväggar av glas, handfatskommod och WC samt handukstork. Sonos högtalarsystem är installerat i taket.

Trappa med inbyggd belysning leder upp till ett LOFT/ALLRUM/SOVRUM som idag används som sovrum. Synliga takbjälkar, flera fönster som ger stort ljusinsläpp. Möjlighet finns att inredda ett loft till i den andra delen av huset. Idag är det vindstrappa upp till det loftet och används för förvaring. Sonos högtalarsystem är installerat i taket.

ALLRUM/TV-RUM med Tarkett golv och ljusa väggar, utgång till altan och tomt.

SOVRUM med egen klädkammare/walk in closet, Tarkett golv och fönster i två väderstreck. Här är Sonos högtalarsystem installerat i taket.

SOVRUM med egen klädkammare/walk in closet, Tarkett golv och fönster i två väderstreck. Idag används klädkammaren/Walk in closet som ett sovrum. Här är Sonos högtalarsystem installerat i taket.

MASTER BEDROOM med utgång till altan och utsikt över hästhagarna. Egen WALK-IN-CLOSE, skåpinredning och Tarkett golv. Från sovrummet når man sitt privata BADRUM/DUSCH/BASTU med två stycken handfat med kommod. Badrummet är helkaklat. Två stycken fönster. I bastun som rymmer många finns även här ett fönster. Här är Sonos högtalarsystem installerat i taket.

KLÄDVÅRDSRUM med arbetsbänk i laminat, centraldammsugare, garderober och frånluftsvärmepump från NIBE. Grått klinkergolv, vita väggar och utgång till trädgården (groventré). Tvättmaskin, torktumlare.

Det påkostade högtalarsystemet Sonos är även installerat ute, allt för att skapa en härlig stämning. Högtalarsystemet går att styra så att man kan välja vilket rum musiken ska spelas i. Altanen är byggd i en vinkel runt huset, på altanen idag står ett spa bad (detta ingår inte i köpet). En lättskött trädgård på framsidan med häck och trädplanteringar.

Närheten till naturen och Mälaren.

Fiber via Telia.

Budgivning:

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekalkyl:
Om du önskar få en beräkning av boendekostnaderna, kontakta ansvarig fastighetsmäklare som erbjuder att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Vattenburen värme, braskamin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 oktober 2015
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Altan i vinkel runt huset.

Fastighetsbeteckning

Granby 5:102

Övriga byggnader

Carport med vindsförråd och vanligt förråd om ca 15 kvm. Finns även två mindre sidoförråd längs carporten. Uterum. Båtplats ingår.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 183 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 145 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 557 kr
Sotning: 513 kr
Försäkring: 6 768 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 074 000 kr

Summa pantbrev

3 470 000 kr

Tomt

Areal: 1 138 kvm
Tomttyp: natur- och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Killinge GA:4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Granby Strand

Granby Strand är ett fantastiskt område med närhet till natur och vatten. Fina promenadstråk runt Eriksunds travbana. Här bor du i ett fint område med mycket barn och rörelse. Närheten in till Sigtuna (ca 7 min) och till Bålsta (ca 20 min). Förskola har du i området och bra skolor endast 7 minuter bort.

Närservice

ICA Sigtuna, ca 7 minuter.

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Granby Daghem
1 km
Kollektivtrafik
Billbyvägen
1000 m
Rosenhill
1,1 km
Gymnasium
Sveriges Ridgymnasium Sigtuna
2,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Söderskogens utebad
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Arnefjord för mer information!

Jenny Arnefjord

Jenny Arnefjord

Håbo

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-581 6607

jenny.arnefjord@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte