Nynäsvägen 58, 5 tr

Bilder

  • Utsikt från vardagsrummet
  • Balkong
  • Vardagsrum
  • Utsikt mot Rudan

Som Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Nynäsvägen 58, 5 tr , Centrala Handen , Haninge

Äntligen till Salu!
Välplanerad gavel-4:a om hela 110 kvm med uthyrningsdel och balkong i ostört västerläge med fantastisk utsikt! Stambytta våtrum och fönster i tre väderstreck. Populär förening och ett oslagbart centralt läge!
Missa inte chansen!

110 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
8 447 kr inkl värme, el, vatten & kabel-TV (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61
Byggår:
1965-67
Som Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Mån 21 aug 18:30-19:00

    Boka här

    Kvällsvisning. Skyltat!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen en välplanerad 4:a med uthyrningsdel i ett bekvämt läge, fem trappor upp med hiss i populära HSB BRF Lärkträdet! Här får du chansen att sätta din egen prägel direkt. Bra läge i huset med uppsikt över händelserna i centrum på framsidan samt fantastisk utsikt mot Rudansjön nedanför på baksidan. Ostörd balkong med sol från eftermiddag till skymning, en oas sommartid! Stora fönsterpartier ger hela lägenheten ett fint ljusinsläpp!

Hall:
Välkomnande möblerbar entré med gott om plats för avhängning. Ljus plastmatta och ljust tapetserade väggar. Direkt anslutning till kök, duschrum, vardagsrum, Sovrum 2 samt uthyrningsdelen med Sovrum 1 och Gäst-WC.

Duschrum:
Från entrén nås ett helkaklat duschrum med klinkergolv. Vitt kakel på väggarna med antracitgrått klinkergolv. Här finns golvstående toalettstol, belyst spegelskåp, samt dusch.

Kök / Matplats:
Ett trivsamt och ljust kök med bra arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Vita skåpsluckor. Bänkskivor i rostfritt utförande. Ljust kakel över arbetsytorna. Plastmatta på golvet. Praktiskt planerat med mycket bra skåpförvaring.
Utrustning i form av hel kyl samt halv frys. Spis med glaskeramikhäll. Spisfläkt. Städskåp. Skafferi.

Ljus och rymlig matplatsdel invid stort fönsterparti mot husets framsida och uppsikt mot Centrum. Här finns gott om plats för det stora sällskapet. Ansluter till Duschrum med tvättmaskin samt Sovrum 3.

Badrum:
Ljust helkaklat Badrum med klinkergolv. Vitt kakel på väggarna samt antracitgrått klinkergolv. Utrustning i form av tvättställ, belyst spegelskåp samt badkar. Tvättmaskin. Fönster mot den trevliga framsidan.

Vardagsrummet:
Från entrén nås sällskapsrummet som har ett gediget ekparkettgolv samt ljust tapetserade väggar. Gott om plats för såväl sällskapsdel med soffgrupp och tv-möbel som matplatsdel med matbord. Gavelfönster som ger ett gott ljusinsläpp och trevlig utsikt, vid horisonten skymtar man Nacka-Forum. Utgång till en härlig möblerbar balkong i bästa solläge, här värmer solens strålar från tidig eftermiddag till skymning. Möjligt att glasa in. Fantastisk utsikt mot Rudansjön och dess grönområde.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med fönster mot Rudan-sjön och Elefantberget. Ljus plastmatta samt ljust tapetserade väggar.

Sovrum 3:
Trevligt sovrum med stort fönsterparti som vetter mot Haninge Centrum och ger ett bra ljusinsläpp. Ljus plastmatta och tapetserade väggar. Separat praktisk klädkammare med platsbyggd förvaring.

Uthyrningsdel med separat ingång till en mindre hall och ett sovrum samt en gäst-wc.

Sovrum 1:
Stort och ljust sovrum. Ljust laminatgolv samt ljust tapetserade väggar. Fönster mot den ostörda baksidan och utsikt mot Sjön.

Gäst-WC:
Fint renoverad och stambytt Gäst-WC med antracitgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Kakel satt över tvättställ. Golvstående toalettstol samt tvättställ och belyst spegelskåp.

Välkomna till ett trivsamt boende i lugna centrumkvarter i en mycket bra förening!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Som Utgångspris

Avgift

8 447 kr inkl värme, el, vatten & kabel-TV (bas)

Andel i föreningen

0,49418%

Andel av årsavgiften

0,49418%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

7-våningshus med souterräng- och källarvåning

Byggnadsår

1965-67

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Haninge-Söderbymalm 3:376

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Här bor du i lugna kvarter med Haninges bästa centrumläge och en fantastiskt trevlig utsikt över Rudans vatten och badstrand. Haninge Centrum är kommunens huvudcentrum som erbjuder ett stort utbud av bl. apotek, systembolag, mataffärer, post, banker, konditori, försäkringskassa, Handens sjukhus, restauranger, klädbutiker, sportaffärer, heminredning, bibliotek, polis med mera. Tre stormarknader, Willys och Coop Forum i Port 73 samt ICA MAXI. Dessutom finns SATS gym, Biltema, Siba & ÖB ligger inom gång- och cykelavstånd.

Gångavstånd till Handenterminalen med en rad av busslinjer samt Handens pendeltågsstation där pendeltåget går fyra gånger i timmen. Restid till Stockholm ca 25 min och till Nynäshamn ca 40 min. Vid rusningstrafik går direktbussar till Gullmarsplan med restid på ca 15 minuter.

Runt i omgivningen finns det fina strövområden som till exempel Rudans friluftsområde som erbjuder natur, badmöjligheter, motionsspår, vandringsleder, frisbeebana med mera. I nedre Rudasjön finns möjlighet att fiska med fiskekort.

Bra att veta:

-Duschrummen samt gäst-wc stambytt och renoverade ca 2013
-Uthyrningsdel med separat ingång
-Välskött och stabil förening med bra månadsavgift som även inkluderar el.
-Väldigt nära till centrum, bra kommunikationer, natur, bra skolor, bad, gym och allmän service.

Förening

Namn

HSB BRF Lärkträdet

Om föreningen

HSB Brf Lärkträdet är en bostadsrättsförening som bildades år 1961 med 284 lägenheter, samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Brf Lärkträdet administrativa samt tekniska förvaltning av byggnader och mark sköts av HSB Stockholm.

Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande prisbasbelopp och pantsättningsavgiften är 1 % av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren. Det krävs medlemskap i HSB.

SOPHANTERING
Brännbart hushållsavfall läggs i miljöskåp som står framför varje hus. Föreningen har för närvarande två gula miljöhus ute i området. Där kan man kasta färgat och ofärgat glas i olika kärl, papp- och plastförpackningar samt metall- och restavfall som kan vara metallföremål, porslin, glas som inte är förpackningar, gamla skor o.s.v. De är inte några grovsoprum, så följande saker ska inte slängas i miljöhusen: byggmaterial, möbler, träavfall, elektronikapparater större än en normalstor mikrovågsugn, kyl & frys, spisar, bilbatterier, målarfärgsburkar eller annat miljöfarligt avfall.
Allt annat måste lämnas vid särskilda uppsamlingskärl som finns vid bland annat Sturebergsvägen, ICA Maxi, Coop och vid Jordbro återvinningsstation.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugor för grov- och fintvätt samt mangel- och strykrum finns i varje hus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredbandsbolaget har sedan 2001 anslutit föreningens fastigheter till sitt nät. Inom och mellan fastigheterna äger dock föreningen nätet. Från datorn till anslutningspunkten i din lägenhet kan du dra kabel eller koppla med trådlös router. Vill du ansluta till detta nät ska du kontakta Bredbandsbolaget, 0770-777 000. För personer som är 60 år eller äldre utgår rabatt på månadsavgiften. Uppge då bostadsrättsföreningen Lärkträdet, HSB, och att det finns ett avtal om detta.

PARKERING
Samtliga parkeringsplatser är förhyrda. Ta kontakt med HSB:s Lägenhetsadministration om du vill hyra en. Kan vara viss kötid på platserna.

CYKELRUM
Cykelrum finns i alla hus.

FÖRENINGSLOKAL ("Lärkan")
Denna lokal används till styrelsemöten, informationsmöten, husombudsmöten, Seniorklubbens möten, med mera.
Lokalen kan även disponeras av föreningens medlemmar för privata ändamål.

SNICKERILOKALER/HOBBYVERKSTÄDER
Finns i nedanstående hus:
A - huset Nynäsvägen 48
B - huset Nynäsvägen 54
C - huset Nynäsvägen 60
E - huset Nynäsvägen 70

SAMLINGSLOKAL
I D-huset finns en gemensam samlingslokal i souterrängvåningen för diverse aktiviteter, biljard, pilkastning med mera.

RADON
Husen på Nynäsvägen är byggda med s.k. blåbetong i ytterväggarna vilket medför utöver den normala förekomsten av radon i marken, även radonutsöndring från byggnaderna. Styrelsen övervakar och mäter regelbundet radonhalten och vidtar åtgärder, senaste mätning gjordes 2016 då samtliga lägenheter var godkända.

EL
I månadsavgiften till föreningen ingår f.n kostnad för el. Föreningen planerar att debitera elen individuellt efter faktisk förbrukning och sannolikt sänka månadsavgiften i samband med det.

För mer information gå in på www.brflarktradet.se

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Matextra Haninge
200 m
Nefis Baklava och Börek HB
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Haninge Centrum
270 m
Port73
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Stenen
350 m
Wehyah Cares
360 m
Kollektivtrafik
Runstenstorget
60 m
Haninge centrum
220 m
Grundskolor
Runstensskolan
250 m
Skolan Gröna Huset
660 m
Gymnasium
Deltaskolan
510 m
Fredrika Bremergymnasierna
720 m
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
830 m
Banker
Swedbank
170 m
Swedbank
170 m
Golfbanor & Golfklubbar
Haninge Golfhall AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Najadens Gym- och Motion AB
570 m
Söderbymalmshallen
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
560 m
Torvalla Sim och Sporthall
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Nenad Markovic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte