Sjöbackevägen 10

Bilder

  • En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret i solnedgången.
  • Takterrass nr 1 i sydvästläge om ca 30 kvm.
  • Den generösa takhöjden samt de stora fönstren bidrar till hela lägenheten badar
  • Vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp.
  • Köket med utgång till takterrass nr 2 i sydostläge.

Eller Högstbjudande

4 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Sjöbackevägen 10 , Billdal , Göteborg

Nu finns det möjlighet att förvärva en unik vindslägenhet på Sjöbackevägen i Billdal med två takterrasser. En terrass om ca 30 kvm i sydostläge och en terrass om ca 30 kvm i sydvästläge. Garage möjlighet finns!

84 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 224 kr I avgiften ingår internet och kabel-tv Bredband, Leverantör. Bredbandsbolaget.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
700 kr/månad
Eller Högstbjudande:
4 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Sjöbackevägen 10 i Billdal och Brf. Billdals Sjösida, ett modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur!

Ni möts av trevåningshus med tegelfasad, praktiskt och bekvämt boende med hiss och brevlådor i entrén. Vindsvåningen är utmärkt belägen på våning 3 med två takterrasser om totalt ca 60 kvm, takterrass 1 sydvästläge och takterrass 2 i sydostläge. Från takterrassen nr 1 är det sol från lunchtid till dess att solen går ner. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret i solnedgången. Den andra terrassen ligger i sydostläge, här kan ni avnjuta ert morgonkaffe i solen. Båda terrasserna är stora nog att rymma matbord och loungedel.

Hela lägenheten har genomgående ekparkett och är ljus med stora fönsterpartier och en väl genomtänkt planlösning med snedtak och spotlights i hallen och köket.

Planlösning:
Lägenhetens hall är öppen med bra avhängningsmöjlighet i den inbyggda garderoben med skjutdörrar. Ljus färgsättning på väggarna och klinker i entrén, både snyggt och praktiskt regniga dagar.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den delvis öppna planlösningen mot köket samt de stora fönstren i rummet gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera håll. Det ger rummet extra ljus och luftighet. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Skjutdörrar med utgången till takterrassen i sydvästläge, på vilken ni kan njuta av solen hela dagen till sent på kvällen.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen i anslutning till matplatsen i vardagsrummet. Det gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat. Fönster vid diskbänk och matplats ger rummet extra ljus. Köket har smakfull och stilren inredning av märket Ballingslöv med vita luckor och silverhandtag, infälld diskbänk med två hoar. Parkett på golvet och ljus färgsättning. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av kyl och frys i fullhöjd av märket Siemens, glaskeramikhäll av märket Siemens, inbyggnadsugn av märket Siemens, inbyggd micro av märket Siemens, diskmaskin är av märket Siemens, snedställd och vägghängd rostfri fläktkåpa av märket Fjäråskåpan. Från köket kommer ni ut till den andra takterrassen i sydostläge, perfekt plats för frukost utomhus och en utmärkt start på dagen.

Från hallen nås badrummet som är smakfullt och stilrent inrett, kommod med handfat och spegel ovanför. Badkar och vägghängd wc. På golvet ligger grå klinker med golvvärme och väggarna är klädda med matt vitt kakel. Handdukstorken håller era handdukar torra oavsett årstid. Fräscht och lätt att hålla rent. I badrummet finns även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare av märker Siemens.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Sovrum 1 nås från vardagsrummet. Här finns det gott om plats för dubbelsäng med sängbord samt byrå. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Härifrån kommer ni ut till terrassen i sydostläge. Sovrum nr 2 nås från hallen. Även detta rum är väl tilltaget, ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet.

Takterrass 2 i sydostläge med trägolv och glasskärm. Takterrass 1 i sydvästläge med trägolv och glasskärm.

Övrigt: varje lägenhet i föreningen har en egen mätare för el, värme, kallvatten och varmvatten som via modem/box sänder information om den faktiska förbrukningen. Det gör att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin faktiska förbrukning och kan påverka kostnaden. Förråd finns i källaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Pris

4 495 000 kr Eller Högstbjudande

Avgift

4 224 kr I avgiften ingår internet och kabel-tv Bredband, Leverantör. Bredbandsbolaget.

Driftskostnad

8 400 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 6 000 kr
El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,0083%

Andel av årsavgiften

0,83416%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 augusti 2017
Energiklass: -
Energiprestanda: 44 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Billdals Sjösida

Om föreningen

Varmt välkomna till Brf Billdals sjösida. Föreningen består av 121 st lägenheter byggda år 2013 och är fördelat enligt följande 2 rok - 36 st, 3 rok - 51 st, 4 rok - 34 st. Lägenheterna är fördelade på tre separata huskroppar. Gemensamma utrymmen för föreningen är garage, lägenhetsförråd samt gemensam tvättstuga. Fastigheterna är vackert belägna med naturen runt hörnet samt promenadavstånd till havet. Inom området finns flera lekplatser för barnen. Månadsavgiften betalas in kvartalsvis. Varje lägenhet i föreningen har en egen mätare för el, värme, kallvatten och varmvatten som via modem/box sänder information om den faktiska förbrukningen. Det gör att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin faktiska förbrukning och kan påverka kostnaden.

Mer information om föreningen finns i årsredovisningen eller gå in på föreningens hemsida www.billdalssjosida.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

Bredband och Tv från Bredbandsbolaget, 100/100 via fiber.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra, separat kö. P-plats kostar 250kr/mån, garage 650kr/mån.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade för tillfället.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

570 kr

Om området

Billdal

Välkommen till Billdal som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i norr till Brottkärr och i väster till havet. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger. I Billdals park finns vackra strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusen via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Från Kungsporten "Hållplats, Bolsheden" tar er Blå express till centrala Göteborg på en knapp timme.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Kungsporten
1,5 km
Västkustpojkarna HB
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lindebovägen 1
170 m
Förskola Billdals Bokväg 2
290 m
Grundskolor
Lindåsskolan F-9
360 m
KMS Kullaviks Montessoriskola
1,6 km
Universitet & Högskolor
Susanne Kullberg Ledarskap Och Utveckling AB
2,9 km
Banker
Handelsbanken
1,4 km
Swedbank
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tennis Fashion i Göteborg AB
1,5 km
Askims Ishall
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte