Gjutegården 28

Bilder

Eller Högstbjudande

4 850 000 kr

Bevaka slutpriset

Gjutegården 28 , Askim-Hult , Göteborg

Varmt välkomna till Gjutegården 28 i Askim-Hult! Fastigheten är belägen i ett av Askims bästa lägen utan insyn från något håll med promenadavstånd till förskola och skola. Gångavstånd till Askims badplats och Välens naturreservat.

105 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
105 kvm
Biarea:
12 kvm
Tomtarea:
150 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 026 kr/månad
Eller Högstbjudande:
4 850 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

105 kvm

Biarea

12 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Gjutegården 28 i Askim-Hult ett renoverat och välunderhållet radhus i 2 plan i barnvänligt område med promenadavstånd till Askims badplats och Välens naturreservat.

Ni möts av en stenlagd framsida med stor uteplats, en utmärkt plats att börja dagen på med en kopp kaffe eller avsluta dagen med middag i solnedgången varma sommarkvällar.
Härifrån når ni även varmförrådet som finns på utsidan.

Entréplan:
Hallen är det första man ser när man kommer in i ett hem. Fastighetens hall är öppen och möblerbar. Det är ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Här finns det mycket bra avhängningsmöjlighet för familjen och era gäster i de fasta i golvet garderoberna. Redan härifrån har man bra överblick över större delen av entréplanet.

Den fina svängda trappan från hallen leder er upp till övervåningen. På detta plan finns det tre sovrum, badrum och vinden.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Oftast har man det för att se på tv, koppla av efter en arbetsdag eller umgås med familjen och era vänner. Fastighetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Det stora fönsterpartiet mot uteplatsen i österläge ger rummet extra ljus och luftighet. Ekparkett på golvet och ljus färgsättning på väggarna. Härifrån kommer ni ut till trädgården som är den ultimata uteplatsen med trätrall. En del av uteplatsen är under tak. Här kan ni avnjuta en trevlig middag oavsett väder. I vardagsrummet finns det plats för större matbord och flera gäster.

Köket är hemmets hjärta. Det är ofta det rummet man har som central punkt i ett hem då man tillbringar mycket tid i just köket varje dag. Därför är det otroligt viktigt att det inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och renoverat med generös matplats vid fönstret, det gör det möjligt för er att umgås med familjen och era gäster under tiden ni lagar mat. Smakfull och stilren inredning med ljusa luckor och ekparkett på golvet. Det vita kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan i laminat och ger den ljusa köksinredningen liv som skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, häll, inbyggnadsugn, diskmaskin.

Innanför köket finns tvättstugan som är praktiskt placerad. Här finns tvättmaskin och torkskåp, tvättho samt vattenberedare. På golvet ligger plastmatta och väggarna är vitmålad väv.

Mycket fräsch och renoverad av fackmän gästwc. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Smakfull och stilren inredning med tvättställ och spegel ovanför. Snyggt och enkelt att hålla rent.

Övervåning:
Trappan från entréplanet leder er upp till detta plan. Här finns det tre sovrum, badrum och trappa upp till vinden.

Sovrumsdel:
Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Därför är det en fördel att sovrummen ligger på övervåningen bort från sällskapsytorna. Det stora sovrummet har ljus färgsättning på väggarna och fönster mot framsidan av fastigheten. Här finns inbyggd garderob med skjutdörrar samt utgång till balkong i västerläge. Från balkongen har man fin utsikt över fastigheterna runt om. Perfekt plats för avkoppling, kanske med ett glas vin skön sommarkväll innan ni går och lägger er. De två andra sovrummen ligger mitt emot detta sovrum. Det ena sovrummet är något större. Båda rummen har fönster mot baksidan av huset i österläge.

Helkaklat badrum med stilren inredning, badrumsskåp med matchande spegel, duschhörna med glasvägg. Klinkergolv med golvvärme. Även detta badrum är renoverat av fackman.

Vinden:
Vinden kan inredas till extra rum/sovrum. Utrymmet används idag till förvaring av kläder, möbler mm.

Övrigt: Larm från Sector Alarm finns att överta.

Byggnad

Byggnadstyp

1 ½-plans radhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direkt El

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 januari 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglasrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Träpanel, asfaltspapp och tegelpannor.
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Hult 1:275

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 317 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 939 kr
Renhållning: 1 595 kr
Väg, samf: 10 281 kr
Försäkring: 3 502 kr

Kommentar

El: Ellvio (9184kr) + Godel (11 755kr) = 20 939kr/år (13 549 kWh) Sopor :1 blandat 140L tunna 1 gång/vecka för 1421kr/år + (1.74kr/kg) Hemförsäkring Länsförsäkringar villa/småhus : 3502/år Samfällighet Ny taxa för 2018 preliminärt 10 281kr/år (betalas på 3 fakturor/år) Vatten betalas genom samfälligheten och avläses/avräknas 1ggr/år

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 549 000 kr, varav byggnadsvärde 1 209 000 kr

Summa pantbrev

1 210 400 kr

Tomt

Areal: 150 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Hult GA:2-GA:4

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Askim-Hult

Askim
Askim är den sydligaste av Göteborgs stadsdelar och har ca 23 400 invånare. Det är en attraktiv stadsdel för barnfamiljer. Här finns tre grundskolor, många förskolor, ett flertal föräldrakooperativ samt familjedaghem. De boende i Askim har goda förutsättningar att ägna sig åt olika fritidsaktiviteter. Det finns sim- och sporthall, med gym och rackethall. Det finns även många idrottsföreningar bl. a fotboll, innebandy, gymnastik, ridning, tennis, scouting, badminton och bordtennis. Även Friluftsfrämjandet och Hembygdsföreningen har många medlemmar.

Askim är en attraktiv stadsdel med närhet till både kust, skog och storstadens utbud. För att lära känna kustremsan, dess badplatser och smultronställen, är ett tips att cykla längs den tidigare banvallen för Säröbanan. För den som vill vandra och vistas i vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet. Göteborgs centrumkärna tar man sig lätt till genom flera busslinjer till och från Göteborg utan byte. Från Askims Stationsväg tar du med linje Rosa Express till centrala Göteborg på ca 20 min.

Natur
Naturen i Askim har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra ströv- och friluftsområden. Längs kusten ligger friluftsbad som är välkända för göteborgarna. I Askim finns olika typer av bostadsområden och varierad bebyggelse med villor och flerfamiljshus. På bekvämt avstånd ligger Högsbo-Sisjöns handels- och företagsområde samt Frölunda Torg med handel, offentlig service och kommunikationer med både bussar och spårvagnar.
Askims natur är präglad av kontakten med havet. Längs kusten finns ett band av öar och skär, kusten är omväxlande klippstrand med inslag av strandängar där det växer höga gräs och örter. Härliga vandringsleder finns i naturreservatet Sandsjöbackareservatet varav den mest kända heter Sandsjöbackaleden samt på Amundön med skogar och ängar samt en badplats. Flera badplatser finns i området där bl.a. Askimsbadet har en långgrund sandstrand med stora gräsytor för lek, spel och solbad. Här finns också en 259 meter lång badpir som sträcker sig rakt ut i havet. Piren har även två större soldäck och badramper. Utöver badet finns det kafé, bangolf, beachvolleyplan, lekplatser, brygga och grillplatser. Badet har utmärkelsen Blå flagg. Hovåsbadet är ett annan barnvänlig badplats med en liten strand samt även klippor som man kan dyka ifrån.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kedis Hörna
970 m
Willy:s Hemma
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
HB Sisjö Centrum
2,1 km
421 Köpcenter
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Holmenstyr Föräldrakooperativ Förskola
70 m
Förskola Gjutegården 7 A
70 m
Kollektivtrafik
Välen
210 m
Gjutegården
280 m
Grundskolor
Hultskolan F-6
430 m
Kännebäcksskolan
1,1 km
Gymnasium
Yrkesförberedande centrum YFC
2,2 km
Peabskolan
2,3 km
Universitet & Högskolor
Neurosurgic Sweden AB
280 m
Hur Konsult AB
3,1 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Nordea Bank AB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
World of Golf Scandinavia AB
810 m
Askims Bangolfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Åkeredsvallen 1-4
600 m
Åkeredsvallens Idrottsplats
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Friluftsbad Askimsbadet
1,1 km
Marholmen
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte