Hillerödsgränd 4, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Balkong
  • Kök
  • Kök
  • Kök

Hillerödsgränd 4, 1 tr , Ärvinge , Stockholm

Välkommen till denna rymliga våning i moderna Ärvinge från år 2000! Här erbjuds du 2 badrum med golvvärme samt ett vitt kök. Denna ljusa och rymliga lägenhet rymmer 5 st sovrum i olika storlekar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal ger en härlig rymd och bra ljusflöde. Fullutrustat kök med en stor matplats och utgång till balkong i soligt västläge mot grönska. Lägenheten har väldigt bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober och en klädkammare. En väldigt trivsam lägenhet i bra förening belägen på promenadavstånd till tunnelbana, butiker, och restauranger i Kista galleria samt 17 min till City med t-bana!

Ärvinge är omtyckt för sitt urbana läge med direkt närhet till naturområden, Ursviksskogen, arbetsplatser och kommunikationer i form av tunnelbana, flygbussar, E18 samt E4.

127,5 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
8 070 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
127,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
421
Byggår:
1999

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

127,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med ljust laminatgolv och vitmålade väggar samt förvaringsmöjligheter genom den dubbla garderoben.

Duschrum: Modernt duschrum med vattenburen golvvärme. Ljust klinkergolv och kakelväggar samt ett praktiskt vädringsfönster som släpper in ljus i badrummet. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegel och dusch.

Kök: Köket är utrustat med kyl & frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt bänkskiva av laminat. Här finns även möjlighet att installera micro i öppet microskåp. Ytskikten i köket består av ljust klinkergolv, vitt kakel över köksytan samt ljus tapet. Vita köksluckor samt vitrinluckor med spotlightbelysning ovanför diskbänken med dubbel diskho. Utgång till balkong med en balkongdörr av glass som ger ett bra ljusinsläpp. Matplats för 4-6 personer.

Balkong: Stor balkong med ljust klinkergolv, utsikt mot innergården samt västerläge.

Sovrum 1: Ljust laminatgolv och vitmålade väggar med bra ljusinsläpp. Det rymliga sovrummet ger flera olika möbleringsmöjligheter.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar, fondvägg samt bra ljusinsläpp från två olika väderstreck. I anslutning till vardagsrummet finner man matplatsen.

Matsal/Sovrum 5: Ekparkett och vitmålade väggar med matplats för 4-6 personer.

Sovrum 2: Mindre sovrum med ljust laminatgolv, vitmålade väggar samt plats för en enkelsäng.

Sovrum 3: Ljust laminatgolv och vitmålade väggar samt fondvägg. Här finns det plats för en riktig dubbelsäng samt övrig möblering.

Sovrum 4: Ljust laminatgolv och tapetserade väggar. Sovrummet passar perfekt som barnrum med plats för våningssäng, garderob m.m.

Badrum: Modernt badrum med vattenburen golvvärme. Vita kakelväggar och blått klinkergolv samt praktiskt vädringsfönster som släpper in ljus i badrummet. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin, torktumlare, spegel, handfat, badrumsskåp och duschkabin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

8 070 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,0192058%

Andel av årsavgiften

1,898%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten finns två källarförråd. Tvättstuga finns vid Hillerödsgränd 4 och Koldinggatan 5. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Kista Ängar

Om föreningen

Till varje lägenhet hör ett inhägnat, låsbart källar- eller vindsförråd. Extra förrådsutrymme (ej inhägnat) kan hyras till en låg kostnad.
Föreningen har länge haft samma avgifter men kommer att höja månadsavgifterna med ca 3% under 2016. Inga stora reparationer eller underhållsåtgärder är planerat i dagsläget 2015-03.
I årsavgiften ingår kostnad för vatten, värme (fjärrvärme) och kabel-TV (comhems analoga basutbud). Hushållsel betalas av resp hushåll. Möjlighet till bredband, digital-TV och IP-telefoni via kabel-TV-nätet - betalas av resp hushåll.

Allmänna utrymmen:
Föreningslokal (uthyrningslägenhet) med bastu
Två tvättstugor
Cykelförråd (ett stort och tre mindre)
Två soprum för hushållssopor
Grovsoprum
Återvinningsstation

Se gärna föreningens hemsida: http://www.kistaangar.se

Antal lägenheter

76

Parkering

Föreningen disponerar via servitut ett antal parkeringsplatser i parkeringshus utanför kontorsbyggnaderna på Igelbäcksgatan:

Nattparkering, övre P-däck: 260kr/mån, totalt 21 platser
Nattparkering, garage: 330kr/mån, totalt 8 platser
Dygnsparkering, garage: 610kr/mån, totalt 32 platser
"Nattparkering" innebär att platsen normalt får användas måndag-fredag kl 16:30-08.30 samt hela dygnet lördag, söndag och helgdag. Övriga tider, dvs måndag-fredag 08.30-16.30, måste fordonet flyttas. Gratis parkering finns även längs med gatan samt betalparkering finns inom området.

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC, www.sbc.se

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ärvinges Jour Livs HB
100 m
Jokhadar Frukt & Grönt AB
630 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,6 km
Spånga centrum
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
480 m
Fröhuset Förskola
490 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
510 m
Kista Playschool AB
670 m
Gymnasium
Fryshuset Grundskola Västra
1 km
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
1,1 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
1,1 km
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
1,1 km
Banker
Handelsbanken Kista
620 m
SEB
790 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
3 km
Kista Golfcenter Driving range
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
600 m
Kvarnbacka Bollplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,2 km
Medley Holding AB
4,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Patrik Barej

Patrik Barej

Kista

Reg.Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-751 00 92

patrik.barej@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte