Helsingörsgatan 37, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Hall
  • Hall
  • Badrum
  • Kök

Helsingörsgatan 37, 4 tr , Kista , Stockholm

Vacker 2:a med balkong högst upp i byggnaden med design i industri-stil! På lite mer än fem minuters promenad från Kista galleria ligger denna välvårdade bostad som inrymmer ett modernt och praktiskt kök i stilrena färger och ett fräscht badrum i svartvitt. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där möbleringsalternativen är många. Lägenheten har goda förvaringslösningar i både skåp och rymlig klädkammare. Dessutom har bostaden en fantastisk balkong med utsikt mot lugn och grönskande baksida. Ägaren av denna lägenhet behöver heller inte gå långt för att tvätta sina kläder då tvättstugan finns i samma byggnaden. Varm välkomna på visning!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 057 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
179
Byggår:
1979

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande och öppen hall bakom säkerhetsdörr som leder in i det öppna utrymmet mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både avhängning av kläder och förvaring av skor på hatt och skohylla. Ljusmålade väggar och svartmålat golv. Bra förvaringsmöjligheter finns i väggmonterade moderna skåp med vita högblanka luckor.

Badrum: Rymligt och praktiskt badrum med fräscha vita våtrumstapeter och svart plastmatta. Badrummet inrymmer ett handfat, wc, spegel samt badkar. Förvaringsmöjligheter finns i moderna plåtskåp.

Kök: Kompakt kök i industristil med hyllor istället för skåp ovanför diskbänk vilket bidrar till en större rymd. Köket avgränsas av en bardisk/ köksö som ger stora arbetsytor på både bänkskiva i rostfritt stål och på laminatskivan på köksön. Köksön kan även tjäna som matplats och förvaringsytorna inuti köksön är stora. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dessutom möjlighet att titta på TV medan man lagar mat. Svartmålade köksluckor och vitt kakel på vägg ovan diskbänk. Köket är utrustat med kyl/frys (Whirlpool) fläkt i rostfritt stål (IKEA retro) ugn och induktionshäll (IKEA retro) och dubbel diskho.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönstergrupper. Här ryms en medelstor soffgrupp, förvaringsmöbler och tv-plats. Laminatgolv och vitmålade väggar med en fondvägg i vackra mönster som klär köksöns långsida.

Balkong: Från vardagsrummet kommer man ut på den lugna balkongen med morgonsol och trevlig utsikt mot grönskande park och promenadstråk. Balkongen ligger högt upp i fritt läge med utsikt över resterande hustaken. Balkongen erbjuder möjligheten för enklare plantering av blomster och växter i balkonglådor.

Sovrum: Mysigt och lugn sängkammare med plats för stor dubbelsäng samt nattduksbord. Väggarna är beklädda med tapeter i varma färger och på golvet finns en fluffig heltäckningsmatta som går att avlägsna vid önskemål. Under mattan finns fräscht laminatgolv i träimitation. Sovrummet ligger i utkanten av byggnaden med fönster mot park och promenadstråk och är därför helt ostört och fritt från insyn.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 057 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,22954%

Andel av årsavgiften

0,22954%

Reparationsfond

527 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Stockholm Helsingör 4

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44 mot en depositionsavgift på 200 kr. Där finns bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
240 m
Coop Konsum
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,1 km
Spånga centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
SverigeFinska Förskolan
120 m
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
120 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
120 m
Kista Playschool AB
130 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
720 m
Fryshuset Grundskola Västra
840 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
880 m
Institutet för Internationell Ekonomi
880 m
Banker
Handelsbanken Kista
430 m
Handelsbanken Kista
430 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nynäshamns Golf AB
3,2 km
Ulriksdals Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
240 m
Kvarnbacka Bollplan
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Nälstabadet
4,6 km
Kvarnparksbadet
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte