Helsingörsgatan 50, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Terrass
  • Hall
  • Entré
  • Vardagsrum
  • Burspråk

Helsingörsgatan 50, 2 tr , Kista , Stockholm

Välkomna till en pärla som bara måste upplevas! Större totalrenoverad (2016) tvåa på andra våningen med HELA 9 kvadratmeter inglasad terrass i fritt läge med sol HELA dagen. Lägg där till att lägenheten ligger på byggnadens gavel med fönster i tre väderstreck vilket ger ett oklanderligt ljus. Bostaden inrymmer ett exklusivt utrustat och toppmodernt badrum och ett omsorgsfullt renoverat Epoq-kök med den allra senaste utrustningen och designen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som omges av ett vackert burspråk med stor fönstergrupp. Hela lägenheten är belagd med en mörkare nyans av enstavig ekparkett och alla väggarna är vitmålade, vilket ger lägenheten ytterligare ljus. Utgången till den stora och soldränkta terrassen finns i det mysiga sovrummet som rymmer en stor dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöblemang. Mycket bra förvaringslösningar i tre stora garderober i hallen och en enorm garderobsvägg i sovrummet. Återigen, varmt välkomna!

51,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 304 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
135
Byggår:
1979

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning på hatthylla. Denna yta har öppnats upp och inrymts med en L-formad garderobsgrupp med spegeldörrar som ger entrén ett större djup. Hallen inrymmer tillfällig förvaring av cykel eller barnvagn.

Badrum: Välplanerat och exklusivt badrum renoverat med idérikedom och finess. Stora, vita och blanka kakelplattor och stora grå klinkerplattor klär golv och väggar. Här inne finns ett handfat som är inbyggt i en bänkskiva i massivt trä under vilken en tvättmaskin (Bosch) och en större kommod i högblank vit färg inryms. Dessutom finns möjlighet att använda en modern duschvägg med massagefunktion bakom ett stänkskydd i glas. Badrummet är utrustat med wc, handdukstork, golvvärme och ett spegelskåp i jumbo-storlek.

Kök: Kompakt och välutrustat Epoq- kök med alla funktioner som man kan kräva. Högblanka vita skåpsluckor bryts av utav grönt sjöstenskakel och en mörkare bänkskiva i massiv ek. Köket har två sidor på vilka arbetsytor finns vilket möjliggör matlagning av flera personer samtidigt. Köket är utrustat med en stor och mörk keramisk diskho med tillhörande avrinningsyta, kyl/ frys (Electrolux), varmluftsugn och induktionshäll (Wiit), integrerad diskmaskin (Bosch), inbyggd micro (Siemens) samt en inbyggd tystgående fläkt (Electrolux). Intill köket finns ett fönster som ger gott ljusinsläpp.

Vardagsrum: Öppen yta mellan kök och vardagsrum. Här ryms en soffgrupp, TV-bänk och ett matbord intill det vackra burspråket. Utrymmet är perfekt för den som gillar att se på TV medan man lagar mat.

Sovrum: Mysigt och insynsfritt sovrum med en stor garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas som erbjuder bra förvaring av allt från smycken och slipsar till vinterjackor och dammsugare. I sängkammaren ryms en stor dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöblemang. Bra ljusinsläpp från både fönster och glasdörr som leder ut till den stora terrassen.

Terrass: Denna uteplats på andra våningen kan tjäna som ett extra rum tack vare dess storlek på hela 9 kvadratmeter. Här ute finns alla förutsättningar för trevliga dagar i solen men också goda middagar med solnedgången som utsikt. På terrassen finns en platsmonterad L-formad bänk med förvaringsutrymme. Den stora terrassen erbjuder planteringsmöjligheter av både grönska och blomster i balkonglådor. Grått klinker täcker hela terrassgolvet och terrassen är möblerbar året om.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

3 304 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,24698%

Andel av årsavgiften

0,24698%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 3

Allmänt om fastigheten

Övrigt

-Avsättning till inre reparationsfond görs med 33 kr/ månad. Avsättningen är inkluderad i månadsavgiften.
-Spotlights med dimmerfunktion i alla rum förutom i vardagsrummet
-Alla fönster är ommålade invändigt i vit färg.
-Garderoberna är platsmonterade och ingår i köpet.

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44 mot en depositionsavgift på 200 kr. Där finns bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
290 m
Coop Konsum
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
570 m
Kista Galleria - Citycon
570 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kista grundskola Fritidshem Själland
90 m
Igelbäcksskolans Fritidshem
110 m
Kollektivtrafik
Thorvaldsengången
120 m
Kista
370 m
Grundskolor
Kista grundskola F-3
110 m
SverigeFinska Skolan
240 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
720 m
Fryshuset Grundskola Västra
860 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
880 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
880 m
Banker
Handelsbanken Kista
500 m
Danske Bank
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,5 km
Attunda Revision AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
280 m
Kvarnbacka Bollplan
390 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,4 km
Badplats
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte