Helsingörsgatan 12, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Planritning 2D
  • Kök och matplats
  • Kök
  • Kök

Helsingörsgatan 12, 2 tr , Kista , Stockholm

Kistas mest centrala 4:a med uthyrningsdel! Absolut toppskick med ett påkostat kök med en stor matplats. Genomgående ekparkett och vita väggar samt badrum från 2013. Smarta förvaringslösningar och exklusiv spotlightbelysning i hall och kök. Praktiskt uthyrningsdel! Kontakta mäklaren för mer information!

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 418 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
87
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med vitmålade väggar samt spotlightbelysning i taket. Ekparkett som löper genom hela lägenheten. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr samt 3 garderober med spegeldörrar.

Kök: Modernt kök med påkostade vitvaror i rostfritt utförande. Utrustningen består av diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn från Siemens, kyl och frys från AEG samt köksfläkt. 2012 renoverades köket och planerades om för att rymma en stor matplats för vardagsmiddagar samt stora släktbjudningar. Vitvaror är placerade längs med kortsidan av köket och här finns även 2 rymliga skafferier. Vitlackade köksluckor samt svart bänkskiva och svart/vit-mosaik ovanför arbetsytorna. Spotlightbelysning lyser upp arbetsytorna där det finns flertalet eluttag att tillgå. Ekparkett och vitmålade väggar samt spotlightbelysning i taket.

Badrum: Nytt badrum från 2013 med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt svart mosaik ovanför wc-stolen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux (2012). Här finns badkar, vit kommod med handfat, spegelskåp med spotlights samt badrumsfönster.

Sovrum 1: Master bedroom som är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar samt 4 fönster. Här finns goda förvaringsmöjligheter i 6 vanliga garderober. Bakom 4 vita skjutdörrar finns stora förvaringsytor.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med 4 fönster samt en dubbelgarderob med skjutdörrar och spotlightbelysning. Ytskikten består av parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Hemtrevligt vardagsrum med ett stort fönsterparti som gör vardagsrummet ljust och luftigt. Även här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen som är utrustat med ett kallförråd.

Uthyrningsdel

Hall: I uthyrningsdelen kombineras hall med ett pentry som ett mini-kök. Pentryt är utrustat med diskho, 2 plattor, köksfläkt och kylskåp med frysfack. Vita skåpsluckor samt svart mosaik. På golvet ligger plastmatta och väggarna är målade i en grön nyans.

Duschrum: Stort duschrum med fönster och duschplats. Ytskikten består av plastmatta och våtrumstapet. Här finns wc, handfat och spegelskåp.

Sovrum 3/Uthyrningsrum: Praktisk uthyrningsrum för den som vill kunna bo billigt och/eller ha en lägenhet som familljen kan växa i. Stort 3:e sovrum med vit tapet och plastmatta på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

5 418 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,5471%

Andel av årsavgiften

0,5471%

Reparationsfond

4064 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Badrum renoverades 2013. Kök renoverades 2012. Innerdörrar byttes 2012.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
70 m
Coop Konsum
230 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
350 m
Kista Galleria - Citycon
350 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
220 m
Fröhuset Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Kista
120 m
Kista
170 m
Grundskolor
Kista Grundskola F-9
100 m
SverigeFinska Skolan
230 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
490 m
Fryshuset Grundskola Västra
610 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
650 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
650 m
Banker
Danske Bank
260 m
Danske Bank
260 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,5 km
Hio HB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
460 m
Ärvinge Bollplan
480 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,6 km
Badplats
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte