Helsingörsgatan 23 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong
  • Utsikt balkong
  • Matplats
  • Vardagsrum
  • Hall

Helsingörsgatan 23 3 tr , Kista , Stockholm

Välkomna till denna ljuvliga 3:a i områdets bästa läge. Sovrum med luftig yta och stort fönsterparti. Stort och rymligt vardagsrum som leder ut till balkongen som ligger högt upp, i fritt läge och med en lugn och mysig glänta som utsikt. Goda förvaringsmöjligheter i stort förråd som även kan göras om till ett arbetsrum. Rymligt kök med matplats för upp till 8 personer. Dessutom erbjuds nyrenoverad tvättstuga i samma byggnad 3 våningar ned, så den som behöver tvätta mycket har inte långt att gå. Bostaden är centralt belägen då den endast ligger någon minut från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. För barnfamiljen finns det även ett flertal förskolor och skolor runt hörnet. Ännu en gång: VÄLKOMNA!

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 377 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
267
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Stor och välkomnande hall med plats för avhängning och en öppen yta in till kök och matplats. Här finns även ett rymligt förråd med goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM: Mysigt badrum med ljust kakel och plastmatta. Tvättmaskin, handfat, wc, stort och vitt spegelskåp, duschplats där även ett badkar kan inrymmas. Fönster finns beläget högre upp på väggen så möjligheten att vädra är god.

KÖK: Ljust och rymligt kök med stora klinkerplattor och ljusmålade väggar. Här finns plats för stort matbord för upp till 8 personer precis intill ett fönster. Köket erbjuder generöst med arbetsytor med kakelplattor ovanför arbetsbänk. Ugn och spis (Electrolux), diskmaskin (Electrolux) samt ny och stor kyl och frys från Samsung installerade 2015.

SOVRUM 1: Ljusmålade väggar och golv av enstavsparkett. Stort fönsterparti som ger bra ljusinsläpp. Här finns plats för både klädförvaring och en dubbelsäng.

SOVRUM 2: Röd fondvägg och ljusmålade väggar samt golv av enstavsparkett. Luftigt rum med fönster. Här finns plats för säng och garderober.

VARDAGSRUM: Stort och ljust utrymme med plats för stora möbelgrupper. Även här inne är golvet av typen enstavsparkett och väggarna ljusa. Balkong med vackert stengolv i ett av områdets finaste lägen. Utsikt mot grönskande gård och liten lekpark. Balkongen rymmer en liten utemöbelgrupp.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

VIKTIG INFORMATION:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 377 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,33415%

Andel av årsavgiften

0,33415%

Reparationsfond

2527 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 5

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44. Där finns även bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
140 m
Coop Konsum
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,1 km
Sollentuna Centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
70 m
SverigeFinska Förskolan
70 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
70 m
Kista Playschool AB
240 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
640 m
Fryshuset Grundskola Västra
740 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
790 m
Institutet för Internationell Ekonomi
790 m
Banker
Handelsbanken Kista
320 m
SEB
480 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,9 km
Ulriksdals Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
340 m
Kvarnbacka Bollplan
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,6 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Fabian Hedlund för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte