Ringstedsgatan 49

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Sovrum
  • Uteplats

Ringstedsgatan 49 , Kista , Stockholm

RADHUSKÄNSLA! Har ni sprungit runt och letat efter en 3:a som går att göra om till en 4:a med enkla medel. Nu kan ni ta det lugnt för här finner ni en optimalt planerad 3:a om 81 Kvm utan att ta från lägenhetens luft och utrymme. Bostaden har fönster som vetter åt två väderstreck. Luftigt badrum med plats för tvättpelare. Det exklusiva & platsbyggda köket har en ljus planlösning med matplats för 6-8 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. Underbar uteplats om ca: 20-25 kvm i sydvästlig riktning med solen som granne. Bostaden har i dagsläget två stora sovrum varav ett stort sovrum går enkelt att bygga om. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger 5-6 min från Kista Galleria där T-bana, matbutiker, bussar ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 498 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
152
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Har ni sprungit runt och letat efter en 3:a som går att göra om till en 4:a med enkla medel. Nu kan ni ta det lugnt för här finner ni en optimalt planerad 3:a om 81 Kvm utan att ta från lägenhetens luft och utrymme. Bostaden har fönster som vetter åt två väderstreck. Luftigt Badrum med plats för tvättpelare. Exklusiva & platsbyggda köket har en ljus planlösning med matplats för 6-8 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. Underbar uteplats om ca: 20-25 kvm i sydvästlig riktning med solen som granne. Bostaden har i dagsläget två stora sovrum varav ett stort sovrum går enkelt att bygga om. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger 5-6 min från Kista Galleria där T-bana, matbutiker, bussar ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

Välkomnande och möblerbar HALL med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för förvaring.

Delvis kaklat BADRUM med plastmatta samt vädringsfönster. Här finns dusch, WC, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Mysigt SOVRUM 1 med laminatgolv samt vitmålade väggar samt infällda spotlights i taket. Detta rum går med fördel att dela av till två mindre sovrum.

Rejäl KLÄDKAMMARE med laminatgolv och målade väggar.

Platsbyggt och lyxigt KÖK från -15 med klinkergolv i mörkt samt målade väggar. Köksutrustningen är alla från 2015
Maskinell utrustning: Stor kyl/frys, spishäll, fläkt,inbyggd varmluftsugn, diskmaskin samt generös arbetsbänk i vitt med glasmosaik kakel ovanför.

Stort och ljust VARDAGSRUM med ekparkett och vitmålade väggar, infällda spotlights samt brett fönsterparti mot den härliga uteplatsen i sydväst läge. Här kan man umgås med nära och kära i härlig radhuskänsla medans barnen leker mittemot i den mysiga lekplatsen.

Stort SOVRUM 2 med laminatgolv och ljusmålade väggar samt brett fönsterparti.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 498 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,35011%

Andel av årsavgiften

0,35011%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2009
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge Gård 7

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
330 m
Ärvinges Jour Livs HB
510 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,2 km
Spånga centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
60 m
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
140 m
Grundskolor
Kista Playschool AB
140 m
SverigeFinska Skolan
140 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
830 m
Fryshuset Grundskola Västra
930 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
980 m
Institutet för Internationell Ekonomi
980 m
Banker
Handelsbanken Kista
500 m
Nordea Bank AB
670 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
3 km
Ulriksdals Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
150 m
Kvarnbacka Bollplan
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
4,5 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte