Sorögatan 45, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Badrum
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök

Sorögatan 45, 3tr , Kista , Stockholm

Helkaklat badrum samt kök med matplats för 4 personer i denna väldisponerade 1:a! Stort allrum med fräscha ytskikt och 2 fönsterpartier i fritt läge. Promenadavstånd till Kista Galleria med oslagbar shopping, gym, service och tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter. Bredband och Ip-tel. ingår i mån.avgiften

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 578 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
231
Byggår:
1977

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna fräscha 1:a om 34,5 kvm med låg månadsavgift. Bostaden är belägen endast ett stenkast från Kista Galleria och bjuder på kök med rymlig matplats, helkaklat badrum samt vardagsrum. Passar perfekt som första lägenhet eller som övernattningslägenhet. Närhet till bussar/t-bana och grönområden.

Välkomnande HALL med klinkergolv och vitmålade väggar som leder er in vidare in i bostaden. Här finns även en klädkammare med bra möjligheter till förvaring.

Rymligt BADRUM med kakel och klinker på golvet. Här finns WC, handfat, spegel, dusch samt ett fönster för vädring.

Fräscht KÖK med parkettgolv och vitmålade väggar. Vita köksluckor samt fint kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror består av kyl/frys, spis samt spisfläkt. Utrymme för matplats invid för fönster.

Stort VARDAGSRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 578 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,18285%

Reparationsfond

1219 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 december 2008
Energiprestanda: 170 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Fyn 3

Förening

Namn

Brf Fanö

Om föreningen

Brf Fanö består av 294 lägenheter. Föreningen sträcker sig längs Sorögatan 29-117
Alla lägenheter i föreningen är uppkopplade med riktigt bredband från Bredbandsbolaget och i månadsavgiften ingår 100/10 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. Com Hem levererar kabel-TV där det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.

Föreningen renoverade sina fastigheter år 2011-2013. Då byttes fönster ut till moderna 3-glasfönster. Alla yttertak lades om och fasader renoverades samt så dränerades alla husen. Garagen renoverades under samma tid. Under 2014 byttes belysningsarmaturen ut i samtliga portar samt belysningen på gårdarna.
Fanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via bokningstavlor i respektive tvättstuga. Portarna till trapphusen i föreningen är låsta med kodlås hela dygnet och nattetid patrullerar Securitas området.

Det finns ett antal parkeringsplatser och ett mindre antal garageplatser som de boende kan hyra. Placering i kö sker via anmälan till HSB.

Se föreningens hemsida: www.fano.se

Antal lägenheter

294

Parkering

P-plats, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 225 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
80 m
Coop Konsum
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,5 km
Sollentuna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
110 m
Förskolan Minichipsen AB
110 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
120 m
Kista Grundskola F-9
320 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
450 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
600 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
610 m
Institutet för Internationell Ekonomi
610 m
Banker
Nordea Bank AB
570 m
SEB
570 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,4 km
Ulriksdals Golfklubb
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
250 m
Ärvinge Bollplan
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,4 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Sara Marshall för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Sara Marshall

Sara Marshall

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-438 20 59

sara.marshall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte