Sorögatan 19, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Detaljbild kök
  • Matplats
  • Kök

Sorögatan 19, 2 tr , Kista , Stockholm

Renoverad dröm med stilren interiör och bästa läge! Årsmodell 2015 på det vita köket och det stilrena badrummet. Spotlights, parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten! Högt läge med härlig utsikt över Kista Gård och Kista Torn.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 373 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
46
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och rymlig hall med plats för avhängning och hallmöbel. Ekparkett och vitmålade väggar samt spotlights. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd/Klädkammare: Största modellen av förråd som lätt kan utnyttjas som sovrum eller kontor samt klädkammare. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum: Modernt badrum med svart klinkergolv och vita stora kakelplattor som klär väggarna. Badrummet är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster, wc, spegelskåp med belysning, spotlights i taket samt möjlighet att installera tvättmaskin. Stor duschplats med takdusch samt handdusch och möjlighet att installera badkar.

Kök: Ett kök som håller yttersta klass! Högblanka vita skåpsluckor och matchande högblank vit bänksskiva samt vitt profilerat kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll samt diskmaskin. Rostfri varmluftsugn och matchande inbyggd micro och köksfläkt. Stor diskho med LED-belysning ovan. Matplats invid ett stort fönsterparti med utsikt över anrika Kista Gård och moderna Kista Torn!

Sovrum 1: Fantastiskt master bedroom med 4 fönster som erbjuder en härlig utsikt över Kista. Detta sovrum är utrustat med en garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

Sovrum 2: Perfekt barnrum med plats för enkelsäng, skrivbord och lekytor. Fönster mot lugn innergård.

Vardagsrum: Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med ett stort fönsterparti samt utgång till balkong.

Balkong: Mycket trevligt sydväst-läge på balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård med liten skogsdunge. Balkongen är utrustad med förråd och ett eluttag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 373 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,38237%

Andel av årsavgiften

0,38237%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 205 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 7

Övrigt

Lägenheten totalrenoverades 2015. Alla rum är utrustade med ekparkett och bredspacklade väggar som har vitmålats. Spotlights i alla rum förutom klädkammare. Badrum och kök renoverat 2015. Alla innerdörrar, golvlister och fönsterbrädor är nya.
Lägenhetens förråd finns i lägenheten.

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal avseende bredband och IP-telefoni med Bredbandsbolaget, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten med Bredbandsbolaget är 100 mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet. Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
150 m
Coop Konsum
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,7 km
Sollentuna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
40 m
Förskolan Minichipsen AB
40 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
140 m
Kista Grundskola F-9
200 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
400 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
580 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
570 m
Institutet för Internationell Ekonomi
570 m
Banker
SEB
470 m
Nordea Bank AB
470 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,5 km
Ulriksdals Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
280 m
Ärvinge Bollplan
690 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,4 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte