Hanstavägen 94, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Accepterat Pris
  • Kista
  • Information
  • Kista Torg

Hanstavägen 94, 2tr , Kista Gård , Stockholm

Fantastisk 2:a från 2012 med modernt kök och öppen planlösning med stora fönsterpartier. Lyxigt badrum med egen tvättstuga och fina materialval. Bra förening med låg avgift! Promenadavstånd till Kista Galleria samt tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter!

59,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 081 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
709
Byggår:
2011
Driftskostnad:
519 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59,5 kvm

Rumsbeskrivning

OBS! FLER BILDER KOMMER DEN 3/2!

Välkommen till denna helt underbara & välplanerade gavellägenhet som erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti, rymligt sovrum, modernt kök, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger endast ett stenkast från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. I denna bostad kan man inte misslyckas med att trivas. Varmt välkomna.

Hall: Ljus och välkomnande hall med klinkergolv vid entrén som sedan övergår till ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Här finns plats för avhängning och mindre hallmöbel. Vitmålade väggar samt ingång till badrum, klädkammare och sovrum. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Rymligt badrum med en smidig tvättavdelning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en vit bänkskiva ovanför. Här finns möjlighet att sätta upp väggskåp för linne och dylikt. Badrummet är smakfullt inrett med behagliga matta färger - svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Vit kommod med handfat och blandare från Gustavsberg samt spegel med spotlights och eluttag. Badrummet erbjuder även en wc, fler eluttag samt duschplats med svängbar glasvägg. Möjligt att installera badkar efter behov.

Klädkammare: Härlig klädkammare med ekparkett och vitmålade väggar. Vita hyllor och klädstänger.

Sovrum: Funktionellt sovrum som rymmer en dubbelsäng samt hemmakontor för arbetsnarkomanen. Ett stort fönsterparti med vädringsfönster i svalt nordväst-läge. Ytskikten består av ekparkett och vitmålade väggar och här finns även 1 garderob.

Vardagsrum: Lägenhetens hjärta med stor rymd och rikt ljusinsläpp från 3 vädersträck. Modern och öppen planlösning mot kök och matplats. Här går det att möblera på en mängd sätt efter egen smak och tycke. Stora fönsterpartier med läckra fönsterbrädor av svart stenmaterial, som är genomgående för lägenhetens alla fönster.

Balkong: Mysig balkong med utsikt mot lummigt skogsområde. Balkongen är utrustad med trägolv och frostat glas som ger bra ljusflöde till balkong, sovrum samt vardagsrum. Här finns eluttag samt praktisk balkongdörr som enkelt går att ställa i vädringsläge.

Kök: Modernt kök med mattlackade vita köksluckor och greppvänliga handtag i rostfritt stål. Handtagen matchar köksmaskinerna som är i rostfritt utförande. Maskinparken består av kyl/frys, glaskeramikhäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder praktiska detaljer som flertalet eluttag, karusellskåp i hörn samt mjukstängning på samtliga luckor och skåp. Köksbänk i svart/grå nyans samt kakel längs med arbetsytorna. Rejäl dubbelho med engreppsblandare från Gustavsberg samt spotlights ovanför. Till vänster om kyl/frysen finns städskåp och skafferi. Köket inrymmer en matplats för minst 4 personer, beroende på möbleringsval.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

3 081 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

1,0337%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 228 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 3 228 kr

Övrigt

Månadsavgiften för lägenheten är 2.992 kr med ett obligatoriskt tillägg för värme/vatten på 269 kr / månad, i dagsläget. I dagsläget behåller man nuvarande avgift, men inom kort kommer föreningen att börja debitera för individuell mätning av värme och varmvatten.

Lägenheten är utrustad med en centraltermostat för att enkelt styra inomhusklimatet. I hallen sitter proppskåp samt mediacentral. Huset har fiberinternet indraget samt digital kabel-tv med ComHem som leverantör.

Tvättstuga finns i samma port med Miele-maskiner. Källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförråd och rullstolsförråd finns i samma port. Från porten nås föreningens varmgarage.

Vad är köstatus samt kostnad för uteplatser samt p-platser i garage? Garage kostar 800 kr/mån, p-plats 350 kr/mån. Garageplatser finns ledigt. P-platser är fullt, men ingen kö. Frubo sköter köhantering.

Förening

Namn

Brf Odde

Om föreningen

Föreningens hemsida: http://www.brfodde.se/
Ekonomisk förvaltning: Frubo AB, www.frubo.se

Brf Odde har gruppavtal med ComHem som levererar kabel-tv, bredband och ip-telefoni. 10 mbit bredband och grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.

Frågor till föreningen och Frubo 2014-04-01:
Är det några avgiftshöjningar på gång, utöver prognosen i den ekonomiska planen? Är det några större reparationer eller underhåll som är planerade?
- I dagsläget behåller man nuvarande avgift, men inom kort kommer föreningen att börja debitera för individuell mätning av värme och varmvatten.

Vad är köstatus samt kostnad för uteplatser samt p-platser i garage?
- Garage kostar 800 kr/mån, p-plats 350 kr/mån. Garageplatser finns ledigt. P-platser är fullt, men ingen kö. Frubo sköter köhantering.
Föreningen har 11 st p-platser på Surtsögatan och 44 st platser i garage

Parkering

Föreningen har totalt 44 garageplatser och 11 utomhusparkeringar. Frubo AB hanterar p-platser.
Uthyrning sker per kalendermånad och ersättning utgår enligt följande per 2015:
Priset för garage är 800 SEK per månad.
Priset för utomhusparkering är 350 SEK per månad.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
390 m
Priset Livs
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
580 m
Kista Galleria
580 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Oddegården Förskola
90 m
Kista Gård Förskola
130 m
Kollektivtrafik
Norgegatan
50 m
Kista gård
220 m
Grundskolor
Särskola Kvarnbackaskolan
390 m
Kvarnbackaskolan
390 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
550 m
Internationella Engelska Skolan Kista
550 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
610 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
610 m
Banker
SEB
800 m
Nordea Bank AB
800 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
630 m
Dalhagens Bollplan
810 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Strandvägen Edsviken
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte