Lollandsgatan 31, 1tr

Bilder

  • Såld!

Lollandsgatan 31, 1tr , Kista , Stockholm

Välkomna till denna renoverade och fräscha lägenhet på 3 rum och kök. Helkaklat badrum och fräscht kök. Stor och möblerbar terrass i fint läge med många soltimmar. Perfekt läge centralt i Kista med närhet till såväl naturen som till Kista Galleria, restauranger, buss/t-bana och skolor/förskolor. Välkomna!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 233 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Missa inte chansen! Välkomna till denna välplanerade 3:a med genomgående god standard om 81 kvm med endast några minuters gångavstånd till Kista Galleria. Stort och ljust vardagsrum med brett fönsterparti mot den soliga terrassen. Kök med matplats för 6-8 personer, 2 stora sovrum, 2 st rymliga klädkammare samt helkaklat badrum med klinkergolv. För barnfamiljen finns det även ett flertal förskolor och skolor runt hörnet. Bostadens läge kan inte bli bättre då det enbart ligger 2-4 min från Kista Galleria med T-bana/bussar, matbutiker m.m. Välkomna!

Stor välkomnande HALL med laminatgolv och vittapetserade väggar. Gott om plats för avhängning. Från hallen når man till ett rymligt FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE.

Från hallen finns även tillgång ett fräscht helkaklat BADRUM med vitt kakel och ljusa klinkerplattor på golv. Badrummet har badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare ingår.

Rymligt KÖK med parkettgolv och vitmålade väggar. Bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsbänk. Kyl och frys, diskmaskin, spis samt fläkt. Stor och rymlig MATSAL med gott om plats för ca 8-10 personer. Matsalen har parkettgolv och vitmålade väggar samt ett stort fönster för ljusinsläpp.

Rymligt FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE med gott om förvaringsutrymme.

VARDAGSRUM med parkettgolv och vittapetserade väggar. Fint ljusinsläpp från brett fönsterparti. Utgång till härlig TERRASS med öppen utsikt utan direkt insyn.

SOVRUM 1 med laminatgolv och målade väggar. Brett fönsterparti som ger behagligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2 med laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster finns för ljusinsläpp.

OMRÅDET: Mysigt och trevligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Ett par minuters gångavstånd till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag, där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio, butiker och dylikt. Från Kista har man direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 233 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,33441%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge By 2

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 184 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mathålet AB
10 m
La Baguette
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
620 m
Kista Galleria
620 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lyckostugan Förskola
180 m
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
210 m
Kollektivtrafik
Ärvingevägen
70 m
Kista
390 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
240 m
Kista Grundskola F-9
480 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
730 m
Fryshuset Grundskola Västra
740 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
840 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
840 m
Banker
Danske Bank
300 m
Danske Bank
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
480 m
Kvarnbacka Bollplan
810 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km
Badplats
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte