Kastrupgatan 16, NB

Bilder

  • Såld!

Kastrupgatan 16, NB , Kista , Stockholm

Välkomna till denna underbara bostad om 83,5 kvm i centralaste delarna av Kista. Genomgående hög standard i lägenheten där det renoverats de senaste åren. Bostaden rymmer praktiskt kök med stor matsal, 2 bra sovrum, rymligt vardagsrum med utg till underbar terass i insynskyddat läge. Påkostat badrum med TM/TT.

83,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 199 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
90
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna underbara bostad om 83,5 kvm i centralaste delarna av Kista. Genomgående hög standard i lägenheten där det renoverats de senaste åren. Bostaden rymmer praktiskt kök med stor matsal, 2 bra sovrum, rymligt vardagsrum med utg till underbar terass i insynskyddat läge. Påkostat badrum med TM/TT.

Välkomnade och möblerbar HALL med klinkergolv och vita väggar. Här finns bra avhägningsmöjligheter genom de praktiska garderoberna. Här finns även tillgång till KLÄDKAMMARE.

Påkostat och helkaklat BADRUM renoverad 2001 med WC, handfat med kommod, badrumsskåp, duschvägg, TM & TT -01 samt vädringsfönster.

Luftigt VARDAGSRUM med specialanpassad entre med glasvägg som skapar en öppen och ljus miljö. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och moderna tapeter samt brett fönsterparti i fritt och högt läge. Härifrån har ni utgången till den härliga terassen om ca: 12 kvm i avskild miljö med kvällssol.

Stor och rymlig MATSAL med laminatgolv och ljusa tapeter i anslutning till köket. Här rymmer den stora familjen utan problem. Helrenoverat KÖK 2010 med påkostade materialval samt generösa avlastnings ytor. Köket är går i vitt med kakel ovanför de generösa arbetsytorna. i direkt anslutning finner ni FÖRRÅDET som går att använda som skafferi. Maskinell Utrustning: Spis med häll, integrerad diskmaksin, integrerad kyl och frys.

Stort SOVRUM 1 med ljusa moderna tapeter och laminatgolv samt fönster mot terassen.

Mysigt SOVRUM 2 med ljusmålade väggar och laminatgolv samt fönster mot terassen. Garderoben lämnas kvar till köparen.

ÖVRIGT:

Mer information om föreningen finner ni på http://www.hsb.se/stockholm/brandso/foreningen

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 199 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,46305%

Andel av årsavgiften

0,46305%

Reparationsfond

2203 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiprestanda: 218 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte