Munkvägen 21

Bilder

  • Såld!
  • Prydligt hus med garage och stor uppfart
  • Uterum samt uteplats med söderläge
  • Uteplats i söder

Munkvägen 21 , Hjärnarp , Ängelholm

Nu är det dags att flytta! Munkvägen 21 är ett oerhört trivsamt och välskött hem med den rätta känslan! Bostaden inrymmer det mesta man kan tänkas behöva - skulle något saknas så finns det plats att infria även era drömmar. Ett ljust och rymligt entréplan med fina sociala ytor, tre sovrum och ett härligt uterum. I källarplan finns allt extra som kan behövas i form av extra ytor för samvaro, tvätt och bad, förråd, förvaring, walk-in-closet. Det finns garage, rejäl uppfart och en ordentlig trädgård med såväl uteplatser som gott om yta för leksugna.

125 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
125 kvm
Biarea:
126 kvm
Tomtarea:
1 262 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
2 599 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

125 kvm

Biarea

126 kvm

Rumsbeskrivning

Här har vi en bostad som mer eller mindre alla kan trivas i! Redan innanför dörren är man hemma - det är ljust och rymligt och man ser rakt igenom bostaden och ut till trädäcket i söder! Bostaden är väl i ordning och går i ljusa toner och öppna ytor. Det finns gott om plats med tre sovrum i entréplan eller kanske tonåringen vill bo i källaren? Välkommen in!

Vi stiger alltså in i en hall med massor av rymd. Det ligger klinker på golvet och en bra känsla infinner sig omgående. Rakt fram är det öppet mot vardagsrummet vars stora fönsterpartier i söder ger ett fint ljusflöde. Här finns även en altandörr som leder ut till trädäcket som har skönt sydvästläge. I samband med renovering av köket 2006 öppnade man upp planlösningen i de sociala delarna så köket tilläts bli lyxigt stort, likaså matplatsen bjuder in till stora middagssällskap. Man öppnade även upp mellan matplats och vardagsrum. Köket ligger till vänster om hallen och inredningen är av ek. Det är välsutrustat med dubbla ugnar, microugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, side-by-side kyl och frys med is- och vattenfunktion och förutom den sedvanliga dubbla diskhon finns ytterligare rinnande vatten på "halvön" där häll och ena ugnen också finns. Här finns det härliga arbetsytor, köksförvaring och en social köksmiljö. I anslutning till köket ligger matplatsen som också har en utgång till uterummet om man hellre intar middagen där istället.

Tillbaka i hallen hittar vi en gästtoalett vid entrén, denna renoverades ca -05 och är utrustad med toalett och tvättställ. Utanför gästtoaletten finns det en naturlig plats att hänga av sig och fortsätter vi vidare åt höger hittar vi sovrummen. Här finns tre sovrum varav ett större med egen klädkammare och utgång till trädäcket. De andra två sovrummen är passande barnrum, där det ena är lite mindre. Rummen ligger i en passage där det även finns ett helkaklat badrum. Detta badrum renoverades omkring 99/00 och här finns det bubbelbadkar, toalett, tvättställ och handdukstork.

Källare
Trappan ned till källaren är utbytt till en modern med ektrappsteg och beslysning under stegen. Här nere är det helmodernt med ett snyggt mörkt klinkergolv och vitmålade väggar (silicatfärg) genomgående i hela planet. Ett riktigt stort allrum är det första vi möts av. En öppen spis med insats bryter av den långa hjärtväggen. En fläkt finns monterad så man återvinner värmen från eldstaden även till det övre planet. Här nere finns även ett fräscht helkaklat badrum med dusch, tvättställ med kommod, handdukstork och toalett. Spottar i taket och en skön golvvärmen ger en behaglig komfort. Förbi badrummet hittar vi tvättstugan med tvättho och tvättmaskin. Mitt emot badrummet finns ett rum som idag fungerar som walk-in-closet, här finns även två mindre förråd med extra kyl och frys och annan förvaring. Vi kommer vidare till nästa rum som idag inte nyttjas fullt ut - detta rum kan ha många funktioner beroende på behov. kanske tonåringen vill ett eget krypin, ett arbetsrum eller kanske ett lyxigt biorum? Förbi detta rum finns pannrum med utrymme för ytterligare förvaring och en grovingång.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Jordvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 oktober 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 43 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betongsten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Ett fint uterum byggdes 2007 med skjutbara partier och direkt utanför ett trädäck, läget här blir sydväst beroende på vilket håll du vänder stolen.
I anslutning till trädäcket finns en pool som bjuder in till svalkande dopp på varma sommardagar!

Fastighetsbeteckning

Kyrkogården 7:49

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med trefasuttag, utdraget vatten och golvbrunn. Här finns det plats för både bil och förvaring. På tomten finns även ett förråd, hundgård, vedförråd, jordkällare och flaggstång.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 190 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 771 kr
VA: 5 405 kr
Renhållning: 2 700 kr
Sotning: 332 kr
Försäkring: 3 982 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Under posten el ingår uppvärmningskostnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 351 000 kr, varav byggnadsvärde 1 083 000 kr

Summa pantbrev

1 243 000 kr

Tomt

Areal: 1 262 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor härlig tomt med större delen i sydvästläge!
En gavel på fastigheten vätter ut mot vägen - här finns en rejäl stensatt uppfart med gott om parkeringsyta. Ett garage är vidbyggt till huset och ger insynsskydd åt trädgården och uteplatsen. Trädgården är inhägnad och framsidan har stenlagda gångar och singel. Förbi den kommer trädgården som ligger mestadels väster om bostaden, längs husets södra sida finns ett härligt tädäck samt ett mysigt uterum.
På tomten finns en hundgård, förråd och flaggstång.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Hjärnarp GA:4 avseende vägförening.
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 11-IM5-71/6899

Övrigt

Fönster är bytta, även i källarplan. Ny plåt, nya hängrännor.
Ny elcentral.
Hela källarplanet är renoverat i samband med efter en vattenläcka 2010, inklusive en ny trappa. Nya vattenrör.
Jordvärmepanna från 2002.
Tilläggsisolerad vind, delvis golv.
Pool ovan jord finns och ingår med sandfilter och pump (slangar behöver ses över).

Om området

Hjärnarp

Hjärnarp är beläget norr om Ängelholm nära E6:an. Området har 1020 invånare. Det finns en låg- till högstadieskola, bibliotek, matbutik och blomsteraffär mm. I närområdet finns Margretetorp gästgifvaregård med hotell, restaurang och konferens. I Hjärnarp kan man njuta av härlig natur och man har närhet till Västersjön och Rössjön med vattensporter, fiske och bad.

Ortsnamnet kommer från: Hjärnarp = Hjärnes torp /efter danskan arp=torp

Kommunikation

Regionbuss 507 går genom området mellan Ängelholm och Hjärnarp. Mer info se www.skanetrafiken.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
150 m
Hedström Linda
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Morkullans Förskola
310 m
Söndrebalgs Skola
510 m
Grundskolor
Söndrebalgs Skola
510 m
Agapeskolan
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rantzows Sport AB
860 m
Skälderviken Idrottsplats
6,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte