Hulta Ängar 81

Bilder

  • Såld!
  • Översikt
  • Hulta Ängar 81
  • Huvudentré
  • Sovrum i bostadslänga 2
  • Ny renoverat badrum

Hulta Ängar 81 , Vejbystrand , Båstad

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska gård! Fritt härligt läge, ett par minuters bilfärd från Vejbystrand. Bostadshuset är i två sammanlänkade längor med gott om sällskapsytor och flera sovrum, passar både den stora och lilla familjen som gillar ytor. Möjlighet för verksamhet i en av byggnaderna samt flera möjligheter för uthyrning. Måste ses! Välkomna på visning!

300 kvm, 12 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
300 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
4 188 kvm
Byggår:
1929
Driftskostnad:
4 643 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

12 rum varav 6 - 8 sovrum

Boarea

300 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Hulta Ängar 81! Den absolut perfekta gården för dig som söker stora ytor såsom sällskapsytor samt sovrum. Här får den stora familjen plats eller den som behöver gott om ytor. Stora möjligheter för olika verksamheter och möjlighet att hyra ut delar av gården. Två av bostadslängorna är sammankopplade via entréplanet med separata ovanvåningar. I gaveln på ena längan är en del avdelad till en lägenhet med 1 rok. I den gamla "logen" finns plats för uppställning av fordon, lokal för butik, ateljé eller annan typ av verksamhet och ovanför denna yta finns en inredd festlokal.

I fortsättningen kommer jag att kalla bostadslängorna för 1 & 2 varav nr 1 är längan rakt fram sett från innergården och nr 2 är längan till höger där det även finns en lägenhet med separat ingång.

Välkomna in!

Entré
Där bostadslängorna sammanlänkas finns entrén till huset. Det är en rymlig hall med mörk klinker på golvet och väggarna är målade vita. Rakt fram finns en inbyggd bänk för avlastning och till vänster kan man hänga in ytterkläder och dylikt i skjutdörrsgarderoberna. Vidare till vänster kommer man till bostadslänga 1 och nedför en liten trappa kommer man till bostadslänga 2.

Vi börjar med bostadslänga 1. Alltså fortsätter vi till vänster från hallen. Här kommer man in i ett mindre sällskapsyta där golvet är i betong som är lackerad för en häftig effekt med golvvärme och väggarna är målade vita.

Rakt fram från första sällskapsytan kommer man till en kontorsdel. Även här är golvet i lackerad betong med golvvärme. Väggarna är målade vita och det är en garderob med skjutdörrar. Det får plats en skrivbordshörna samt viss annan möblering.

Till höger från kontorsdelen kommer man till ett härligt vardagsrum. Likadant golv även här med golvvärme och väggarna är målade vita. Här får man plats med stor soffgrupp och viss annan möblering. Här finns fyra altandörrar som man kan ta sig ut till trädäcket och trädgården via.

Sällskapsyta nr 2
I detta rum kan man ha en mysig läshörna eller annan möblering för att ta tillvara på mysfaktorn från täljstenskaminen. Detta rum leder vidare till matsalsdelen i den utbyggda verandan, ett badrum, till köket men här finns även trappan upp till övre plan i bostadslängan nr 1.

Badrum
Detta badrum är med kakel och klinker. Utrustat med Wc, tvättställ, duschhörna samt handdukstork.

Matsal
I den del som tidigare varit en utbyggd veranda har nuvarande ägare sin matsal. Ett väldigt vackert rum med fönster i tre väderstreck med milslånga vyer över landskapet. Likt de flesta rum i denna bostadslänga på entréplanet är det behandlad betong på golvet och väggarna är målade vita.

Köket
Hjärtat i huset är definitivt köket. Här får det plats stort matbord för ca 6-8 personer. Köksinredningen är vit i lantlig stil från IKEA. Gott om förvaring i köksskåpen och bra arbetsytor på bänkskivan i massiv ek. Ovan bänkskivan sitter vackert kakel i Marrakech design. Utrustningen i köket består av häll, inbyggd ugn, fläkt, integrerad diskmaskin från IKEA, kyl och frys i fullhöjd från Elektro Helios. En fin lantlig detalj i köket är kökskranen. Från köket finns en utgång till den stenlagda uteplatsen utanför.

Övre plan bostadslänga 1

Allrum
Först kommer man upp i ett allrum med utgång till en stor balkong. Här ligger det plankgolv och väggarna är klädda med vitmålad panel.

Sovrum
På vardera gaveln finns ett stort sovrum. Detta sovrum finns till höger från allrummet. Här får det plats dubbelsäng och annan möblering. Det ligger plankgolv och det är vitmålad panel på väggarna. Det finns även en klädkammare i detta rum.

Sovrum
På andra gaveln finns detta sovrummet. Likvärdigt i storlek med det andra på detta plan. Det ligger plankgolv och väggarna är med vitmålad panel. Det finns en klädkammare i detta rum.

Bostadslänga nr 2.

Sovrum
Från entrén, nedför den lilla trappan kommer man först till detta härliga sovrum. Det som gör detta sovrum unikt är det stora runda fönstret, vilket ger en skön känsla till rummet. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är målade vita. Det finns garderober med skjutdörrspartier. Här får plats dubbelsäng och annan möblering.

Tvättstuga
Här ligger det klinker på golvet och väggarna är målade vita. Tvättmaskin från Cylinda, torktumlare från Electrolux och pannan för jordvärmen finns här.

Badrum
Nyrenoverat badrum -15 med schackrutigt klinker på golvet och vit kakel på väggarna samt delvis vitmålad panel. Badrummet erbjuder gott om yta. Man kommer först in i den del där det finns ett vackert badkar med "tassar" och en duschhörna intill. Sedan finns en separat toalett i detta rum med Wc och tvättställ. Dessutom finns en bastu med den vanliga funktionen samt ångfunktion.

Sovrum
På entréplanet i denna bostadslänga finns ett sovrum till. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade vita. Det finns även en klädkammare till detta rum.

Övre plan bostadslänga nr 2

På detta plan finns tre rejäla sovrum. Ett i vardera gaveln samt ett rakt fram från trappan. Till två av sovrummen finns klädkammare. I samtliga rum här ligger det vitmålat plankgolv vilket ger den där extra lantliga vackra känslan. Väggarna är målade och delvis tapetserade.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1929 ombyggt 2009

Uppvärmning

Jordvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2010
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark, torpargru
Grundmur: Betong
Stomme: Trä och sten
Fasad: Puts och trä
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåtisol

Fastighetsbeteckning

Ljungby 18:1

Övriga byggnader

Utförda renoveringar:

- Ny takplåt -05
- Nytt värmesystem - Jordvärme -04/05
- Nytt kök -13
- Huset delvis ommålat -14
- Renoverat badrum -15

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

55 723 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 40 423 kr
VA: 1 700 kr
Renhållning: 2 800 kr
Väg, samf: 600 kr
Sotning: 1 200 kr
Försäkring: 9 000 kr
Beräknat antal personer: 7

Taxeringskod

220, 121

Taxeringsvärde

3 370 000 kr

Summa pantbrev

3 335 000 kr

Tomt

Areal: 4 188 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ljungby GA:1
Förmån, Avtalsservitut: Väg, 11-IM5-89/2880

Tillträde

Efter överenskommelse.

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende "dolda fel". Köparen får således efter köpet inte göra gällande några påföljder gentemot säljaren på grund av fel i fastigheten, dess byggnader och byggnadstillbehör.

Om området

Vejbystrand

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle.

Vacker sandstrand med båthamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Endast 10 minuters bilväg till flygplatsen med inrikesflyg direkt till bla Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Snitten AB
1,9 km
ICA Nära Bjärehallen
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vejbyslätts IFs Fritidshem
2,7 km
Förskola Villervalla
2,7 km
Kollektivtrafik
Karstorp
1,8 km
Flickebäck Viarpsvägen
1,8 km
Grundskolor
Magnarps Skola
2,6 km
Vejbystrands skola och förskola
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vejbystrands Idrottsplats
2,6 km
Magnarpshallen
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Vejbystrand N
3 km
Vejbybadet
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte