Haragårdsvägen 11

Bilder

  • Såld!
  • Baksida
  • Framsida
  • Entré med trappan till ovanvåningen
  • Gästtoalett

Haragårdsvägen 11 , Magnarp , Ängelholm

Tillfälle att förvärva denna fina välskötta villa på ett riktigt bra läge i Magnarpsstrand med härlig utsikt över Skälderviken! Med ljusa öppna ytor, makalös utsikt från allrummet och balkongen, tre fina sovrum och ett vardagsrum som inbjuder till umgänge i goda vänners lag! Utöver detta finns en gäststuga med köksvrå med kyl samt badrum - passar för uthyrningen eller kanske tonåringen vill ha sitt eget kryp in?

150 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 135 kvm
Byggår:
1982
Driftskostnad:
2 388 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

150 kvm

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Hallen vi kommer in i är rymlig och inbjudande - det finns gott om plats för avhängning och även annat mindre möblemang, till höger om entrén finns en gästtoalett och förbi den ett förvaringsutrymme/städskåp och ingång till köket. Till vänster om entrén finns trappan upp till det övre planet och därefter finns en öppning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet går i vinkel med en njutbar täljstenskamin som ger såväl komfort som hög mysfaktor. Det finns en utgång till husets härliga baksida i väster och vi kan även komma vidare till köket.

Kök
Köket når vi från flera håll, dels direkt från hallen samt vardagsrummet men även från groventrén. Köket har fönster åt väster och även här kan vi skymta havet. Utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis med häll, fläkt samt inyggnadsmicro.

Groventré/tvättstuga
Tvättstugan nås via köket eller utifrån, en smidig ingång när man har varit och handlat. Här finns förutom tvättmaskin, torktumlare och tvättho även en del förvaringsutrymme.

Gästtoalett
Gästtoaletten ligger i anslutning till entrén. Ljust och fräscht med kakel och klinker sompå väggar och golv. Utrustning bestående av toalett och tvättställ.

Övre plan
När vi stiger upp på det övre planet slås vi direkt av den fantastiska utsikt vi har från allrummet - det blir lätt en favoritplats för avkopplingen i vardagslivet. Stora fönsterpartier från golv till tak vätter ut mot väster med vyer över Skälderviken och Kullahalvön! En balkongdörr helt i glas släpper även ut oss på den fina balkong som förlänger kupan. En rikigt skön plats som erbjuder mycket mer än bara vädring. Här uppe finns även tre sovrum varav två ligger till väsnter om trappan och har vardera varsin garderob. Det tredje och största sovrummet ligger till höger om trappan. Här hittar vi också det helkaklade badrummet med bastu, Här finns det tvättställ, toalett samt dusch med en kaklad skiljevägg.

Gästhus
Mysigt gästhus - här finns ett rum med plats för sovavdelning och en liten sittgrupp/matplats. Utustning i form av kyl med frysfack. Det finns ett eget helkaklat badrum med toalett, tvättställ samt dusch.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Direkt El

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

På baksidan, som går helt i väster finns en underbar uteplats! Helt skyddat från insyn finns ett stort trädäck med ett skönt läge och kontakt med havet! På bostadens övre plan finns en härlig balkong, även den i väster med en helt fantastisk utsikt över Skälderviken!

Fastighetsbeteckning

Magnarp 1:60

Övriga byggnader

Gästhus med förråd. Ett tidigare garage har byggts om så det idag inrymmer ett förråd samt ett gästhus. Gästhuset är väl i ordning med eget badrum. Här finns det möjlighet till uthyrning eller kanske tonåringen flyttar in här?

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 663 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 640 kr
VA: 3 207 kr
Renhållning: 3 375 kr
Försäkring: 4 441 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 655 000 kr, varav byggnadsvärde 1 725 000 kr

Summa pantbrev

1 600 000 kr

Tomt

Areal: 1 135 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Väg, 11-BAR-1399
Last, Officialservitut: Väg, 11-BAR-1399

Om området

Magnarp

I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär med knappa 1000 invånare. Skola årskurs F-9, fritids samt förskolor.

Kommunikation

Busslinje 2 mot Vejbystrand varje hel och halvtimme vardagar och helger varje hel timme. Mer info. se www.skanetrafiken.se

Närservice

Matvarubutik finns närmast i Vejbystrand där också restauranger, bibliotek, butiker, frisör mm finns. Lokalt i Magnarp finns Bjäre fisk & skaldjur samt Sandgårdens skafferi, en butik med närproducerade produkter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gårdens Skafferi
1,3 km
ICA Nära Vågen
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vejbystrands skola och förskola
600 m
Förskola Villervalla
1 km
Grundskolor
Vejbystrands skola och förskola
600 m
Magnarpshallen
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vejbybadet
1 km
Vejbystrands Idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte