Starby Landsväg 346

Bilder

  • Starby Landsväg 346
  • Starby Landsväg 346
  • Inbjudande entré
  • Översikt

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Starby Landsväg 346 , Starby , Ängelholm

Charmig gård med vackra detaljer! En gård att förälska sig i. Bostadshuset är i ett plan på 230 kvm med stora öppna ytor, tillbyggt och totalrenoverat 2004. Två stora längor med bl a en lägenhet, mindre stall, garage och loge. Användningsområdena är oändliga på dessa ytor. Varmt välkomna på visning!

230 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
230 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
9 240 kvm
Byggår:
1890
Driftskostnad:
2 419 kr/månad
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Varmt välkomna på visning! Ring eller maila för tidsbokning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

230 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Starby Landsväg 346! Med vackra spröjsade fönster, verandan på framsidan av huset och de stora längorna som ramar in denna gård, ger en fantastisk härlig känsla att - Här vill man bo! Lugnet i Starby och den gemytliga stämningen i byn ger en känsla av trygghet och hemtrevnad. Det ger en "Bullerbykänsla". Det är en fyrlängad gård med oändliga valmöjligheter för användningen av de två stora längorna. I den ena finns idag en lägenhet med kök, badrum och ett rum. Sedan finns det även ett mindre stall med en box och tre spiltor samt ett garage med plats för fyra bilar. I den andra delen av längan finns plats för flertalet platser för bilar, husvagnar eller andra fordon. Här skulle man kunna inreda ena delen av logen till en festlokal, inreda för en verksamhet eller liknande, det är bara att låta fantasin flöda.

Välkomna in!

Hall
När man tar ett steg in i hallen märker man med en gång av rymden i detta hus. Det är stora öppna ytor. När man kommer in i hallen kan man hänga av sig rakt fram. Väggarna är målade vita och det ligger klinker på golvet. Till höger finns den tillbyggda/renoverade delen av huset från 2004. Till vänster finns grunddelen av huset. I hallen har man sammanlänkat de båda delarna av huset. När man tar av sig skorna känner man värmen från golvvärmen som ger ett behagligt intryck.

Kök
Från hallen till vänster finner man först till höger ett litet rum att nyttja till t ex vinförråd med kylaggregat eller bara använda det som skafferi. Vidare in kommer man till det öppna köket. Här är köket sammanlänkat med vardagsrummet. Ena delen av köket fungerar som en bardisk mot vardagsrummet. Köket är från IKEA med gott om förvaring i skåpen och bra arbetsyta på diskbänken. Utrustat med diskmaskin, kyl, frys, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt spis som är kombinerat med gasplattor. Här har man fönster som vetter ut på två håll över trädgården. Väggarna är putsade vita och det ligger klinker på golvet.

Vardagsrum
Detta rum är hjärtat i huset! Det är en fantastisk rymd och de vackra takbjälkarna ramar in rummet fint. I rummet finns en kamin för mysfaktor när höstens kyla och mörker tränger sig på. Här får man plats att möblera med en stor soffgrupp och en rejäl matsalsgrupp. Till höger i rummet finns en vacker inglasad veranda att njuta av morgonkaffet i. Vidare genom rummet kommer man till sovrum 1 och sovrum 2.

Sovrum 1
Till höger från vardagsrummet kommer man till sovrum 1. Stort rum med flertalet garderober som löper längs den ena väggen i rummet och till vänster finns en vacker kakelugn ( som ej är i bruk ). Här får man plats med den där lyxsängen i extra stor storlek men ändå få plats med annan möblering. Väggarna är målade och det ligger klinker på golvet.

Sovrum 2
Till vänster från vardagsrummet finns sovrum 2. Något mindre än sovrum 1 men med samma härliga känsla i rummet. Fönster som vetter ut mot innergården. Väggarna är målade och det ligger klinker även här.

Badrum
Direkt till höger från hallen i den nybyggda delen finns badrummet. Det är helkaklat i fina färger med Wc, tvättställ, duschhörna med glasväggar samt ett hörnbadkar.

Tvättstuga
Vidare efter badrummet finner man tvättstugan med utgång till trädäcket och trädgården på andra sidan av huset. Här finns tvättmaskin, torktumlare, grovvask samt pannan för jordvärmen.

Allrum
Efter tvättstugan kommer man till ett stort öppet rum som nuvarande ägare använder till allrum/kontor. Här är väggarna målade vita och det ligger klinker på golvet. Stora fönsterpartier ut mot innergården och fönster som vetter ut mot trädgården på andra sidan av huset. Här skulle man kunna dela av rummet om man vill göra fler sovrum.

Sovrum 3
Efter allrummet finns sovrum 3. Detta rum ligger i gaveldelen av den nybyggda delen av huset. Här får man plats med dubbelsäng och annan möblering. Fönster som vetter ut mot trädäcket längs gaveln och även ut mot innergården och poolen.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1890 ombyggt 2004

Uppvärmning

Jordvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 oktober 2009
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund, betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegelpannor och falsat plåttak

Övrigt

Runt huset finns flertalet härliga uteplatser att nyttja solen under sina bästa timmar på dygnet.

Det finns en inbyggd pool vid trädäcket på innergården. Den är 135 cm djup.

Fastighetsbeteckning

Bolet 1:6

Övriga byggnader

Två stora gårdslängor. I den ena längan finns plats för flertalet uppställningsplatser för bilar eller andra fordon. I den andra längan finns ett garage, mindre stall med en box och tre spiltor, en lägenhet med kök och badrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 030 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 200 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 500 kr
Sotning: 330 kr
Övrigt: 1500
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Uppvärmningskostnaden ligger under el. Säljaren har en försäkringskostnad på gården för 9200 kr/år. Kostnaden under övrigt är avgiften till vattenföreningen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 511 000 kr

Summa pantbrev

2 837 000 kr

Tomt

Areal: 9 240 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om ( Vattenförening. Vatten kommer från Åstorps kommun) Kommunalt avlopp, Ängelholm

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Starby GA:1 ( väg ) -GA:2 ( Vattenledningar, pumphus med pumpanläggning samt vattenmätare)
Last, Avtalsservitut: Transformatorkiosk mm, 11-IM5-90/2684
Last, Avtalsservitut: Jordkabel mm, 11-IM5-90/2685
Last, Officialservitut: Utrymme, 11-STA-149
Last, Avtalsservitut: Avloppsledningar, 12-IM12-99/585

Tillträde

Efter överenskommelse.

Viktiga dokument

Om området

Starby

Starby är en liten by i Ängelholms kommun. Bosätter man sig i Starby kan man njuta av vackra vida vyer. Rönne Å löper genom byn.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte