Östra Pilkvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Härlig stor tomt med bra läge!
  • Öppna ytor med attribut som öppen spis
  • Attribut som öppen spis

Östra Pilkvägen 12 , Skepparkroken , Ängelholm

Östra Pilkvägen 12 är bostaden för er som vill bo på en härlig, stor tomt i närheten av havet, i en stillsam miljö. Bostaden är ljus och fräsch med stora, öppna ytor, öppen spis och gott om möjligheter för fler sovrum om så behövs! Tomten gränsar till ett naturområde och ligger i ett lugnt läge i slutet av en liten återvändsgata, bara en kort promenad från havet och stranden! Såväl bostad som trädgård är lättskötta. Det finns en stor och luftig uteplats längs södersidan av huset. En dubbelcarport med förråd och dusch, bastu och ytterligare rum är sammanbyggd med bostaden.

146 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
146 kvm
Biarea:
2 kvm
Tomtarea:
1 520 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
1 844 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

146 kvm

Biarea

2 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Östra Pilkvägen 12 - en härligt fräsch fastighet med öppen planlösning och stora ytor precis så som den är, men även med många möjligheter för vidare utveckling. I alla rum utom våtrum och hall ligger det ekparkett på golven och väggarna i hela bostaden är genomgående hållna i samma ljusa kulör. Tomten är riktigt trevlig och stor nog för ytterligare byggnader eller en pool. Här kan små fötter trippa omkring, och studsmattan få plats utan att störa. I huset finns gott om ytor, vilket möjliggör fler sovrum.

Entré/hall
Stor och öppen hall med direkt anslutning till alla rum på nedre plan samt öppen planlösning till vardagsrummet. På golvet i hallen ligger Höganäsklinker och väggarna går i en ljus ton. I de gemensamma utrymmena är det vit träpanel i taket på hela entréplanet.

WC
Direkt till vänster från entrén sett ligger toaletten. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har våtrumstapet. Badrummet är utrustat med tvättställ, WC samt en garderob till förvarning. Badrummet är färdigt för att kunna sätta in en duschkabin.

Sovrum
Intill toaletten ligger det ett stort sovrum på vänster sida om hallen, detta når man via en vinkel av hallen. Här finns gott om plats för förvaring i en garderobsrad med spegeldörrar längs med ena kortsidan av rummet.

Vardagsrum
Rak fram och till höger om hallen finner vi vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i vinkel med köket och har en öppen anslutning, vilket bildar en härlig atmosfär, - detta är husets hjärta. På golvet ligger oljad ekparkett och väggarna är vitmålade. En öppen spis med kassett bidrar till den härliga atmosfären. Via en dubbeldörr av glas når man trädgårdens baksida och kommer direkt ut på ett stort trädäck.

Kök
Köket som är i U-form har en öppen planlösning med vardagsrummet. Såväl golv som inredning går i ek. Luckorna är vitlackade. Köket är välplanerat med mycket plats till förvaring. Det är utrustat med kyl och frys, inbyggd ugn, diskmaskin och häll.

Groventré/tvättstuga
Groventrén med kombinerad tvättstuga nås både utifrån samt från köket. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt torkskåp.

Övre plan

Allrum
Direkt till höger i hallen går det en luftig och öppen trappa upp till det övre planet i bostaden. Vi kommer direkt upp i ett stort allrum med gott om plats för både soffgrupp, tv-hörna och arbetsplats och ändå kännas mycket rymligt. Stora fönsterpartier på husets kortsida ger en härlig vy ut mot grönområdet som ligger intill fastigheten. Bra förvaringsmöjligheter med en garderobsrad längs med väggen till badrummet, där finns även två stycken klädkammare på väg till sovrummet. Hela det övre planet har vit träpanel i taket. På golvet ligger lackad ekparkett. Det finns möjligheter att skapa ytterligare ett sovrum här uppe och ändå ha ett fint allrum.

Badrum
Badrummet på övre plan är avlångt med tre fönster, vilket gör det ljust även här. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har våtrumstapet. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc och badkar.

Sovrum
På övre plan finns det ett stort sovrum med två härliga fönster mot öster och morgonsolen. På golvet ligger ett oljad ekparkett och väggarna är vitmålade.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Vattenburen el och luft/luft värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 januari 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Härligt stort trädäck i sydväst för varma sommardagar eller ljumma kvällar!

Fastighetsbeteckning

Barkåkra 44:30

Övriga byggnader

Stort förråd med dubbelcarport. Förrådet består av två delar med två separata ingångar. Ny papp på taket lades 2011.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 130 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 14 167 kr
VA: 4 846 kr
Försäkring: 3 117 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I uppgift om el ingår även uppvärmningen. Nuvarande ägare har ej sophantering - ny ägare kan teckna avtal med NSR, årskostnaden för ett standardabonnemang är 2.525 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 348 000 kr, varav byggnadsvärde 1 281 000 kr

Summa pantbrev

1 276 000 kr

Tomt

Areal: 1 520 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Barkåkra GA:3

Övrigt

Ny papp på förråd/carport 2011.
Värmepump 2011.
Kyl, frys tvättmaskin och torktumlare från 2009.
Kassett till öppen spis från 2010, sotning skedde senast i mars 2015.
En del fönster på det övre planet är utbytta på senare år.

Det finns jordfelsbrytare.
Fiber är framdraget innanför toomtgräns men ej indraget i huset.
Larm med videoövervakning.

Om området

Skepparkroken

Skepparkroken är en gammal badort som utvecklats till ett lugnt och fint litet bostadsamhälle vid havet mellan Magnarp och Ängelholm. I vacker miljö med många fina äldre fastigheter som skvallrar om ortens historia är det lätt att trivas här. I området finns det fina promenadstigar och man har nära till stranden. Inte allt för långt bort ligger Ängelholm med ett stort utbud av butiker, restauranger, nöjen, en välbesökt hembygdspark, det mesta man kan önska och behöva.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skepparkroken samt Pågatågen stannar vid Barkåkra station. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 15 min bilväg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Källans Livs
2,4 km
Gårdens Skafferi
2,7 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
6,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrarkooperativet Ur & Skur Barnhagen
700 m
Förskola Måsen
2,1 km
Grundskolor
Errarps skola
2,2 km
Magnarps Skola
2,5 km
Gymnasium
Nybroskolan
5,6 km
Banker
Zmarta
5,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
5,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skälderviken Idrottsplats
2,3 km
Magnarps Skola
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte