Regementsvägen 4

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Ljusa öppna ytor
  • Plats för utemöbler
  • Helkaklat badrum med tvättutrustning från Siemens

Regementsvägen 4 , Kviberg , Göteborg

- ACCEPTERAT PRIS - Nyproducerad och rymlig 2:a om 59 kvm med genomgående hög materialstandard samt ljus och öppen planlösning. Bekvämt boende med hiss i huset samt närhet till kommunikationer, natur och nybyggda Serneke multisportarena.

Accepterat pris på 2 350 000 kr och möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka visning!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 655 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1102
Byggår:
2015
Driftskostnad:
358 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad 2:a som färdigställdes 2016. Här erbjuds du ett välplanerat boende med ljus och öppen planlösning samt en genomgående hög materialstandard och vitvaror av hög kvalitet. Bostadens 59 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall

Ljus hall med förvaring för ytterkläder i skjutdörrarsgarderob med speglar. Vitmålade väggar och praktisk grå klinker på golvet.

Kök

Till vänster om entrén finner du köket från Marbodal i ljust och välplanerat utförande. Luckor och stommar är vita, och ovanför den mörka stenbänkskivan sitter ett antracittgrått mosaikkakel. Gott om förvaringsutrymme i flera skåp och bra arbetsyta. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsugn och mikro. Samtliga från Siemens och i rostfritt utförande. Vitmålade väggar och ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum

Vardagsrummet samsas med köket i öppen planlösning. Här ryms med lätthet både soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och en större matgrupp. Stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Inre hall

Här ifrån når du bostadens sovrum och badrum. Förvaring i form av ett städskåp och en garderob.

Badrum

Rymligt helkaklat badrum i tidlöst utförande. Ljus badrumsinredning med kommod och skåp från Vedum, duschhörna i glas samt blandare och dusch från FM Mattsson. Här finns även en tvättavdelning med förvaring ovanför. Tvättmaskin (7kg) och torktumlare (7kg), båda från Siemens.

Sovrum

Rymligt sovrum med charmigt burspråk i vinkel som ger rummet mycket ljus. Här finns plats för både dubbelsäng, sängbord och mindre arbetsplats vid fönstret. Innanför sovrummet finner du en rymlig klädkammare.

Klädkammare

Stor klädkammaren med fönster. Därav finns möjlighet att nyttja rummet som ett extra arbetsrum/barnkammare om behovet finns. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet..

Uteplats

Längs loftgången finns uteplats med utrymme för sittgrupp. Uteplatsen vetter mot söder med fri sikt mot väster och öster, vilket gör att man har sol i stort sett hela dagen.

Gård

På husets lugna och gröna baksida finner du sopsortering, cykelförråd samt en mysig pergola med grillplats.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

3 655 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

4 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är endast riktvärden.

Andel i föreningen

5,068709%

Andel av årsavgiften

5,06871%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 22:14

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som är placerat i trapphuset.

Balkong/uteplats i form av egen plats på loftgången.

Parkering finns i föreningen, kö i dagsläget.

Förening

Namn

BRF Arenaläktaren

Om föreningen

BRF Arenaläktaren registrerades 2014-12-17 och innehar fastigheten Kviberg 22:14.

Föreningen har 18 lägenheterna fördelat över två- och trerummare med fri utsikt, i ett trevåningshus med hiss. Lägenheterna är ljusa och välplanerade med bra förvaringsutrymmen.

Bostadshuset har entrébalkong i soligt söderläge samt en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor. Trädgården är som en egen grön oas med spontana mötesplatser, stolar och bord, lekplats samt pergola med grill.

Multisport och stadskvarter
Inpå knuten finner du multisportanläggningen Göteborgs nya Arena. Ett unikt område med idrottshallar, fotbollsplaner, skidanläggning inomhus, restaurang, gym, idrottsgymnasium med mera. På bekvämt avstånd finns också skolor och förskolor samt offentlig service som vårdcentraler, bibliotek och simhall.

Gamlestaden med sina landshövdingehus, caféer, restauranger och musikklubbar ligger på gång- eller cykelavstånd. Här finns också ett nytt affärscentrum i SKFs gamla lokaler. Några minuter åt andra hållet ligger den nya Kvibergstaden samt Bellevue och Kvibergs marknader. Till centrum tar du dig snabbt med spårvagn eller cykel på avskild cykelbana.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

18

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Grundutbud för digital-tv ingår i avgiften. Bredband med hastighet upp till 1000 Mbit tecknas separat av bostadsrättshavaren.

Parkering

Föreningen innehar 12st parkeringsplatser som kan hyras av medlemmarna. I dagsläget är det kö till dessa.

Renoveringar

Då fastigheten är nybyggd har man en garantibesiktning 2 år efter uppförandet.

Viktiga dokument

Om området

Kviberg

Här möts du av ett inbjudande och skiftande landskap med allt från dramatiska höjder, bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar. Med härliga promenadstråk i området och en bra cykelväg hela vägen in till staden är det lätt att vardagsmotionera. Kviberg är känt för en bred idrottsverksamhet med bland annat Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll och fotboll erbjuds. Här ryms också gym, idrottsgymnasium, skadeklinik, restaurang mm. För den klätterintresserade finns Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson ritade Kvibergs Kasernetablissement, senare kallat Kvibergs Kaserner. Byggnaderna utformades i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur och har idag ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde. Området ägs nuförtiden av Göteborgs kommun och en mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat anordnas populära Kvibergs marknad i de gamla häststalllarna under veckosluten.

Kommunikation

I Kviberg har du mycket goda kommunikationer med både buss- och spårvagnslinjer som går dygnet runt. Spårvagnshållplatsen Kviberg ligger alldeles i anslutning till fastigheten och därifrån går spårvagnslinjerna 6, 7 och 11.
Linje 6 - Länsmansgården - Sahlgrenska - Korsvägen - Kortedala och omvänt
Linje 7 - Tynnered - Högsbotorp - Sahlgrenska - City - Bergsjön och omvänt
Linje 11 - Saltholmen - Ekedal - City - Bergsjön och omvänt

I grannstadsdelen Gamlestaden finns också en pendeltågstation.

Närservice

I närliggande Gamlestaden hittar du mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här finns planer på stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. I Partille ligger Allum, ett av Göteborgs största köpcentrum bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. Fyra spårvagnshållplatser från Kviberg finner du Kortedala Torg. Här finns bl.a. apotek, bank, bibliotek, ishall, livsmedelsaffär, frisör, skola, vårdcentral och tandläkare.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Saber Saber
360 m
Max Mat
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Kortedala Torg
1,8 km
Munkebäckstorget
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hinderbanan 1 Förskola
190 m
Elif Education
330 m
Grundskolor
Brandströmska Förskolan Tallkotten
780 m
Gamlestadsskolans Fritidshem
800 m
Gymnasium
Aspero Idrottsgymnasium
540 m
Preuss Susann
1,4 km
Universitet & Högskolor
Akademin Valand
5,1 km
HDK - Högskolan för Design och Konsthantverk
5,1 km
Banker
Handelsbanken
1,5 km
Handelsbanken
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
S T Jörgen Golfklubb
4,9 km
Sankt Jörgen Park Golf
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
FIRST HOTEL KVIBERG PARK
540 m
Gamlestadsvallen
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Valhallabadet
4,6 km
Aqua Wellness Sverige AB
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kristian Kolberg eller Jonas Adamsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte