Evenemangsgatan 30, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök

Evenemangsgatan 30, vån 3 , Arenastaden , Solna

Mycket bra 3:a i Arenastaden med rätt solläge, ingen insyn, utsikt mot grönskan runt Råstasjön och en inglasad balkong om ca 7 kvm. Stora fönsterpartier i vardagsrum och kök i sydväst läge med eftermiddags- och kvällssol. Bra utrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Mall of Scandinavia står klar med en biograf med 15 salonger, ca 223 butiker och restauranger. Välkommen på visning!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 623 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
6
Byggår:
2016
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober. Parkett på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Parkett på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 2: Sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas. Parkett på golv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Stora fönsterpartier i vardagsrum i sydväst läge. Rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till en stor balkong om ca 7 kvm. Parkett på golv och ljusa väggar.

KÖK: Kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Utrustning: Diskmaskin, köksfläkt, spis med ugn, kyl och frys.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Wc, duschhörna, handfat, badrumsspegel, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 21, hiss finns

Avgift

4 623 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,86585%

Byggnad

Byggnadsår

2016

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr

Förening

Namn

Brf Pressläktaren

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pressläktaren är det tredje höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under våren 2016. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor och barnvagnsrum samt cykelrum finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har en hemsida, www.presslaktaren.se.
Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker. Kommunikationerna i området är väldigt bra med många olika typer inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Granne med Brf Pressläktaren byggs just nu det fjärde höghuset om 21 våningar, Brf VIP-Logen, med beräknad inflytt under 2018. Detta kommer att påverka utsikten från denna lägenhet i framtiden. För mer info om Arenastadens fortsatta utbyggnad, se t.ex. www.arenastaden.se och www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/utvecklingsomraden/arenastaden1/

TV och Bredband

Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Grundutbud för TV-kanaler (kanalpaket lagom) och bredband 700/700 Mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Dessa kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Övrigt

Externt förråd finns inte.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
590 m
el Gaucho Kött & Delikatess AB
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
590 m
Solna Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Udden Förskola
420 m
Juvelens Förskola
650 m
Kollektivtrafik
Arenan
110 m
Signalbron
300 m
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
740 m
Ringens Skola
790 m
Gymnasium
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
550 m
Solna Gymnasium
550 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
750 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
750 m
Banker
Handelsbanken Arenastaden
350 m
FOREX Bank
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
830 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
180 m
Råstasjöns IP
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
490 m
Vasalundshallen
490 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte