Starrbäcksgatan 20, bv

Bilder

  • Såld!
  • Underbar terrass om ca 23 kvm
  • Utgång till terrassen från vardagsrummet
  • Vardagsrum mot kök och hall
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Kök med rostfri kyl/frys och spis med häll

Starrbäcksgatan 20, bv , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Modern 2:a (byggår 2008) med enorm terrass mot lugn innergård. Fast pris - Ring/mejla för visning! Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum om ca 11 kvm med flera garderober. Stort fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Kanonläge med endast några minuter till T-bana.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 123 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
312
Byggår:
2008
Driftskostnad:
436 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med klädhängare och en spegelgarderob. Säkerhetsdörren dämpar effektivt ljud från trapphuset.

Kök och vardagsrum: Härligt kök och vardagsrum i modern öppen planlösning. Här finns plats för både stor soffa och rejält matbord. Köket har vita speglade skåpluckor med rostfria beslag. Det är laminatbänkar med modernt svart kakel ovanför. Rostfri spis med häll, rostfri inbyggd mikrovågsugn, rostfri fläktkåpa samt rostfri kombinerad kyl och frys. Integrerad diskmaskin gör köket mycket funktionellt. Med utgång från kök och vardagsrum nås den stora stenbelagda terrassen om ca 23 kvm belägen mot den lugna innergården.

Sovrum: Praktiskt och lugnt beläget sovrum med fönster mot lugn innergård. Två garderober och ett linneskåp. Dessa kan enkelt tas bort om det finns intresse att skapa mer utrymme. Plats finns för dubbelsäng vilket gör lägenheten idealisk för ett par.

Badrum: Mycket stort och smakfullt badrum. Vackert mörkt klinkergolv (golvvärme) och vita helkaklade väggar. I badrummet finns handdukstork, dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod och spegelskåp i ek samt WC. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen.

Genomgående i lägenheten finns ett ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 5, hiss finns

Avgift

3 123 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 240 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 240 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,2477%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 januari 2011
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stiftelsen 6

Förening

Namn

Brf Pralinen 1

Om föreningen

Brf Pralinen 1 består av 63 lägenheter (1 rok om 39 kvm- 5 rok om 102 kvm) och en lokal. Fastigheten blev inflyttningsklar 2008. Det finns 33 st garageplatser att hyra till en kostnad av 800 kr/mån. Till dessa är det separat kö med en person i kö per 2017-04-25. I övrigt gäller boendeparkering via Sundbybergs stad i området. TV och internet finns att tillgå genom Sundbybergs stadsnät där det finns ett flertal leverantörer att välja på. I källaren finns tvättstuga, källarförråd och föreningslokal. I föreningen finns även 4 st barnvagnsrum och 2 st cykelrum. På innergården finns gräsmatta, planteringar, parkbänkar och en mindre lekplats. Här finns även ett cykelrum och källsorteringsrum. Föreningen har ett gemensamt elavtal och en schablonkostnad per månad debiteras av föreningen och avstämning mot den faktiska förbrukningen sker en gång per år. I dagsläget debiteras denna lägenhet 270 kr/mån i elkostnad vilket betalas via löpande månadsavier från föreningen. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr samt en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Enligt mejl från ordföranden 2017-04-23 är föreningens ekonomi mycket god. Det finns i dagsläget inga planerade reparationer/renoveringar eller avgiftsförändringar. Föreningen sänkte avgifterna med 10% den 1/4-2017. Föreningen har en hemsida http://www.hemsidan.com/pralinen1

Brf Pralinen 1 är centralt belägen nära den populära och trevliga Tornparken samt mysiga Lötsjön. Endast ca 100 m från porten finns T-bana Duvbo samt mataffär med långa öppetttider. I de närmsta kvarteren finns även flera restauranger. Endast ett par minuter bort ligger Sundbybergs centrum, med en mix av småbutiker, större butikskedjor och många restauranger och kaféer. Här finns även all tänkbar service med livsmedelsbutiker, banker, apotek etc. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna oaser, shoppingstråk, kultur eller träningsmöjligheter. För den idrottsintresserade finns på kort avstånd bl.a. ishall, simhall och idrottshall vid Sundbybergs IP samt utmärkta löparspår vid Lötsjön och Råstasjön. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Sundbyberg Centrum in till Stockholm City med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig enkelt till Karolinska. Tvärbana norr, mellan Alvik och Solna Station har även hållplats ett kort gångavstånd bort.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Duvbo
120 m
Matspar i Sverige AB
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,7 km
Solna Centrum
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karusellens Förskola
230 m
Fastigheter/Lokaler
250 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
4,5 km
Trafikförvaltningen SLL
4,6 km
Grundskolor
Helen Pontén Business Partner AB
410 m
Ängskolan
590 m
Gymnasium
Matpedagogerna
930 m
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
940 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1,6 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
2 km
Banker
SEB
560 m
Handelsbanken Sundbyberg
660 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,4 km
Ulriksdals Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs idrottsplats
240 m
Löthallen Idrottsanläggning
240 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
2 km
Medley Holding AB
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte