Hamngatan 24A, vån 7

Bilder

  • Såld!
  • Underbar penthouselägenhet på gaveln med enorm terrass
  • Två nivåer på terrassen
  • Utsikt mot föreningens gård och Tuvanparken
  • Härlig terrass med kontinental känsla
  • Plats finns både för planteringar och solstolar

Hamngatan 24A, vån 7 , Sundbyberg Strand , Sundbyberg

Välkomna till denna underbara penthouselägenhet som badar i ljus. Enorm terrass i sydväst i skyddat läge mot lugn gård. Kök och vardagsrum om ca 33 kvm i öppen planlösning. Stort sovrum i högt lugnt läge utan insyn. Attraktivt läge vid Sundbybergs strand med endast några minuter till all service i Sundbyberg C.

68 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 926 kr inkl. värme, bredband, kabel-TV och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11703
Byggår:
2016/2017

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med ljusa väggar. Hallen rymmer byrå och praktiska hallmöbler. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud och gör lägenheten mycket tyst. En garderob finns för ytterkläder.

Badrum: Smakfullt badrum med grått klinkergolv Hexagon och vitt högblankt kakel på vägg. Rejäl rymd med duschvägg i klarglas där även plats för badkar finns. Spegelskåp, tvättställ, väggskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en vit laminatbänk ovanför. Mycket praktiskt med bänk för att vika och sortera tvätt eller använda som skötbord om man har små barn.

Sovrum: Härligt och rofyllt sovrum om ca 13 kvm med plats för dubbelsäng och byråer. Bred garderobsvägg om totalt 4 st garderober och 1 st städskåp. Fönster i högt och fritt läge med utsikt mot Tuvanparken.

Kök och vardagsrum: Modernt och toppfräscht med hög standard och en yta om totalt ca 33 kvm. Enormt ljusinsläpp i och med gavelläget. Stora fönster och en underbar bred glasskjutdörr som ger en enorm känsla i hela lägenheten. Vacker platsbyggd ektrappa ut till terrassen skänker karaktär till vardagsrummet. Terrassen är enormt stor och belägen i sydväst mot gården. På terrassen ges gott om plats för både solstolar, loungemöbler och planteringar. I direkt anslutning till terrassen och med separat utgång finns även en balkong. I köksdelen finns gott om förvaring i många skåp med gråa luckor som har rostfria beslag. Induktionshäll, micro, inbyggnadsugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Samtliga maskiner är rostfria vilket bryter av effektfullt mot de ljusa skåpen och väggarna. Svart kakel Hexagon ovan ljusa laminatbänkar.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett mycket exklusivt och smakfullt vitpigmenterat 3-stavs ekparkettgolv modell Taranto från Kährs. Det är även ljusa målade väggar i behaglig ton. Alla skåp i lägenheten är från Vedum, blandare från Mora och maskiner från Siemens förutom spisfläkten som är från Franke. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

3 926 kr inkl. värme, bredband, kabel-TV och kallvatten

Andel i föreningen

0,8889%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016/2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Förening

Namn

Brf Elverket II

Om föreningen

Brf Elverket II består av totalt 115 st lägenheter och 3 st lokaler (varav en förskola i gårdshuset) fördelade på sex trapphus i två huskroppar. Samtliga lägenheter har nu haft tillträde och de sista flyttade in under sommaren 2017. Föreningen har en gemensam öppen innergård mot Tuvanparken. I månadsavgifterna ingår ett gruppavtal via Comhem. Där ingår grundutbud för TV-kanaler, anslutning för hemtelefoni och bredband 100/100. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören. Under fastigheten finns ett garage i två plan med totalt 72 st platser. För dessa gäller separat kö och kostnaden är 1200 kr/mån. I samma plan finns även lägenhetsförråden. Det finns även 2 st markparkeringsplatser utomhus.

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns all närservice som restauranger, caféer och mataffärer. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 min bort finns Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, citybanan, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med citybanan ca 8 minuter.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
240 m
ICA Supermarket
240 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,1 km
Solna Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kringlans Förskola
240 m
Klippans Förskola
250 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
3,6 km
Trafikförvaltningen SLL
3,9 km
Grundskolor
Alby Fritidsgård
350 m
Mariehällsskolan
880 m
Gymnasium
Matpedagogerna
690 m
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
760 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1,7 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
2,1 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
270 m
Ikano Bank Företag
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
1,8 km
Ulriksdals Golfklubb
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Bowlinghall AB
440 m
Friskis&Svettis Sundbyberg
470 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
2 km
Vasalundshallen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander eller Barbro Hagberg för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte